Богат урожай за гранична полиция: Оръжия, патрони...

Полицаи в казанлъшко иззеха и незаконни цигари
16 юни 2016 14:49,
6
Богат урожай за гранична полиция: Оръжия, патрони...
Снимка: архив БТА

Вчера гранични полицаи извършиха проверка на къща и дворно място към нея в село в зоната за отговорност на ГПУ-Златарево, съобщиха от пресцентъра на ГД "Гранична полиция".

При извършения оглед са открити на пет места в имота общо над 3 килограма сухи листа и съцветия, реагиращи положително при проведения тест на канабис.

В жилището граничните полицаи са открили и иззели също една гладкоцевна пушка, един боен пистолет, 37 патрони различен калибър, две радиостанции, две полицейски униформи.

В нива в района на селото граничните полицаи са открили 111 стръка канабис с общо тегло над 66 килограма. Иззети са проби от целия участък, които ще бъдат съхранявани в ГПУ-Златарево. Останалото количество зелена маса канабис е унищожено на място от комисия.

По случаите са образувани 2 досъдебни производства в ГПУ-Златарево, за срок до 24 часа са задържани петима мъже, съпричастни към случаите. Гранични полицаи от ГПУ-Благоевград проведоха специализирана операция в областния град. При извършена проверка на три жилища и един лек автомобил са установени и иззети общо 1 992 кутии цигари с македонски акцизен бандерол. За 24 часа са задържани мъж и жена, срещу които са образувани досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДВЕ ПОЛИЦЕЙСКИ УНИФОРМИ ЗНАЧИ СА ЗАМЕСЕНИ И ПОЛИЦАИ НО В БЪЛГАРИЯ ТОВА Е ЕЖЕДНЕВИЕ ПОЛИЦАИТЕ ДА СА МУТРИТЕ
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като е Богат УрожаятЗначи хубавинко ще се ОблажътА туй то
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ми то в казанлъшко където и да се бръкне ще наизскочат патлаци и джепане.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да си ги пушат със здраве! честито!
1
0
 
3
 
! Отговори
Стига преди 7 години
бе,като прочете заглавието човек остава с впечатление,че са открити тонове оръжия и боеприпаси.Пък р/ст се продават свободно и всеки на който му се дават пари може да си купи без ограничения!