Българка арестувана в Атина, упоявяла стари хора

След това ограбвала ценностите им и бягала
Обновена: 20 юни 2016 09:51 | 20 юни 2016 09:51,
11
Българка арестувана в Атина, упоявяла стари хора
Снимка: архив Reuters

Българка е в затвор в Атина с обвинения, че е упоявала възрастни хора, за да им вземе парите.
 
Жертвите на 45-годишната жена са били безпомощни хора, които са я наемали да ги гледа. Измамницата обаче никога не се е задържала на работа повече от 1-2 дни.  

Тя слагала морфин в чая, кафето или водата на възрастните хора. Щом те заспели - обирала ценностите, парите и бягала. Заловена е непосредствено преди да даде поредната доза на възрастна жена.
 
Българката намирала работа чрез онлайн обяви. Има информация, че има и един смъртен случай.
 
Втора българка се издирва от властите в Гърция. Причината е измама за 30 000 евро.
 
Оказва се, че схемите с телефонните измамници вече се използват и в Гърция. В конкретния случай е задържан един гръцки гражданин. Издирва се и съучастничката му.
 
Преди 2 години пък наши сънародници се прочуха, след като успели да измъкнат 24 000 евро от тогавашния здравен министър на Гърция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мръсно, неблагодарно, крадливо тракийско племе.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да обереш здравен министър - ей това е чудо!
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това със здравният им министър е много яко ! и нашият да оберат,та да види как се лекуват хората без пари и без направления!
3
3
 
18
 
! Отговори
: преди 7 години
На всички е ясно , че това не са българи , просто новост от ония българи , дето въртят бизнес с проституция , жилязу , бъркане по кофите , организирани банди за просия , а сега и това ... че византийците а ман...ли ...ман....ли са , ама чак да ги упояваш да им крадеш домовете , само едни "българи" са способни на подобна пошлост и ще дойде ден , в който тези които петнят името на народа ни , тръбейки навсякъде , че тези индивиди са представителни за българския народ ще бъдат изправени пред съд.
2
7
 
9
 
! Отговори
brejjj преди 7 години
Добре че са българите та да има с кого да се извиняват гърчолята., Тяхната престъпност е много по голяма от нашата, ама важното е с чужденците да се оправдават, което си им е вечноя номер.
1
3
 
36
 
! Отговори
PD преди 7 години
Между Българка, и Българска гражданка, има разлика, и тя трябва да е ясна на всеки журналист. Спрете се! Ние знаем какво и защо го правите.