Мъж уби с пушка кучето на съсед

Инцидентът е станал в село край Добрич
21 юни 2016 11:30, Красимир Ангелов
21
Мъж уби с пушка кучето на съсед
Снимка: Булфото, архив

50-годишен мъж уби с пушка кучето на съсед в добрично село, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 20 юни, около 20:10 часа, е получено съобщение за убито домашно куче на територията на с. Ангеларий.

На място е установено, че 50-годишен мъж от същото село със законно притежавана ловна пушка е убил животното в двора на съседа си.

По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Тервел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: добричкучепушка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Перла преди 7 години
Направих си труда...и открих снимка на кученцето...поприказвах и със сведетели от селото...случая е много тежък и показателен..Снимката на кученцето открих в страницата на село Ангеларий..тази снимка на публикацията ви не е реална...но тук няма опция да публикувам снимката..То е едно бебенце..Лесно да пишете без да знаете нещо по случая..Дали е предшествано от убийство на човек...или ще последва убийство на човек...Дано полицията да отговори..
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още повече, става въпрос за село. В нормалните села се гледат животни. Кучетата охраняват двора и животните, защото няма как да ги пазиш иначе. И нормалните кучета не лаят до припадък, а лаят когато мине човек или животно. Това им е работата. Като не можеш да приемеш, че в селата се гледат животни, ходи живей в апартамент. На село има (или би трябвало да има) кучета, овце, крави, кози, кокошки. Лаят, блеят, кукуригат, миришат, цапат и са досадни. Но това е селският живот и там им е мястото!
13
4
 
2
 
! Отговори
До 12 но от 9 преди 7 години
Твоят сън не е приоритет на цялата Вселена каквото и да си мислиш ти. Аз също много мразя в 6 съседите отгоре да започнат да мърдат цялата си мебелировка, да ходят на токчета и да се разправят без да им пука, че не всеки е с тяхното работно време, ама не съм ги застреляла, нали? Или като някое бебе се дере цяла нощ. Не, слагам си тапите за уши, пия приспивателно и така. Ако някой вдига шум нощем, можеш да викнеш полиция. Ако ти вдига шум денем, се примиряваш. Но да стреляш е саморазправа!
12
1
 
4
 
! Отговори
. преди 7 години
Стига вече с тия кучета.
11
3
 
1
 
! Отговори
До 12, но не от 9 преди 7 години
А много ли се спи от среднощно дрифтене или гонки, от надута чалга или доизясняване на взаимоотношенията по време на всеки запой?Тогава да раздаваме пушките и каските и да караме наред...
10
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 9От такива леещи и "пазещи" не спим по цяла нощ. Вързано или затворено куче не пази, а лае до припадък. На човек наистина му писва от безсъние. Така наречените стопани на кучета по добре да бъдат санкционирани, ако кучетата им нарушават тишината нощем, те са отговорните за питомниците си...
9
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такъв у.род ще убие и човек,ако знае че ще му се размине, бъдете сигурни!!! Каква п.плач се навъди!
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Файда няма от полицията.
7
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кучето е застреляно в собствения си двор. Това няма как да е законно или нормално. Дори да лае, на село кучетата лаят. За какво да го гледаш и храниш ако не за да ти пази собствеността? А и това, че някой ти пречи да спиш със сигурност не е аргумент да го застреляш! В тази страна цари пълна анархия. И скоро всички ще сме с пушки и ще стреляме при нужда. До там я докарахме с многобройната и напълно безполезна полиция.
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да се обеси,това ни е най големия проблем на глуповите българи
5
5
 
18
 
! Отговори
Живко Марков.Лил.Фр. преди 7 години
Не прочетохме мнението на ответната страна .Ами ако си е заслужило.Ако е зло и не е вързано.Яде кокошки дави дребен *** скача на Човек.Обикновено кучето прилича на стопанина си.С такова само така е управията защото кмета казва оправяйте се вие кошии сте полицая вдига рамене не му е да съседски свади.
4
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля за името на убиеца!
3
8
 
6
 
! Отговори
радио ереван преди 7 години
Ако кучето е най добрия приятел на човека ,потърпевшия да му гръмне жената като реципрочна мярка
2
1
 
7
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 7 години
СТИГА СТЕ ЦЕНЗУРИРАЛИ ***
1
18
 
9
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 7 години
*** И УБИЕЦТАКИВА НА КАЙМА ***