Ученик отиде с газов пистолет в училище, гръмна неволно

Инцидентът стана в гимназията по електротехника във Варна
7
Ученик отиде с газов пистолет в училище, гръмна неволно
Снимка: архив Булфото

Ученик произведе неволен изстрел с газов пистолет тази сутрин в сградата на Професионалната гимназия по електротехника във Варна.

Това потвърди началникът на Регионалния инспекторат по образование Венцеслава Генова.

Още по темата
Тя съобщи, че инцидентът е станал около 9.30 часа. При стрелбата няма пострадали хора и в момента се води разследване, съобщи Информационна агенция "Черно море".

Тепърва предстои да се разгледа доклада на директорката на училището, а инспектори работят по случая.

От полицията уточниха, че е образувано досъдебно производство и материалите са докладвани на Районна прокуратура.

Инцидентът става ден след като ученик наръга с нож друг в двора на 23 СОУ в София. По-късно стана ясно, че кървавата разправия е провокирана от спор за момиче. Нападателят бе задържен, а днес пуснат, но с обвинение за лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Още новини четете в Информационна агенция "Черно море"

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Не разбирам защо от цялата ситуация, на вас най-големия проблем.ви е дали газовите пистолети стрелят или пръскат.Трепят със сигурност. Особено в необразовани пишлигарски ръце!Туй детенце да посети едно тву за месец-два, да научи уважение към училището.
4
0
 
3
 
! Отговори
сведущ до 2 преди 7 години
Многознайко, ти някога поражения от изстрел (ДА ИЗСТРЕЛ СЕ НАРИЧА !) с газов или халосен патрон виждал ли си ??? То и за АК има халосни патрони, само дето ако си достатъчно близо пред дулото ти гарантирам, че ще ти събират меките тъкани на лицето на метри от теб. Изстрелът с газов пистолет от близко също е напълно годен да обезобрази, ослепи, оглуши, а в определени случаи и да убие някого. Като само "пръска" газ, газовия пистолет, що не "напръскаш" в слепоочието с халосен патрон, хм ? Умник!
3
1
 
3
 
! Отговори
Azz преди 7 години
точно на мене не ми обяснявай.Газовия пистолет е като спрея,като единствено формата му е като на истинско оръжие,като двете правят едно и също нещо-ПРЪСКАТ ГАЗ.Затова казах,че няма как да има СТРЕЛБА - трябва нещо да се ИЗСТРЕЛЯ,за да има такава.Питай някой друг с КНО да ти обясни,ако не вярваш,или просто не можеш да схванеш-потърси в Гугъл какво е "проектил" и КНО.*** на ръководни позиции в Бг няма смисъл да се коментират.
2
4
 
4
 
! Отговори
Azz преди 7 години
"изстрел" с газов пистолет НЯМА! Изстел имат когато има проектил т.е. се ИЗСТРЕЛВА нещо.Газовия пистолет пръска газ-нищо повече.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, няма си боен, а само газов! Сигурно баща му е някой беден очилат инженер.