Масови полицейски проверки на коли в "Младост"

Акцията се провела от холандски и български полицаи
30 юни 2016 17:52,
20

Снимка: Булфото

"Пакетни" проверки на автомобили, при които се спират няколко моторни-превозни средства едновременно, извършиха днес смесени екипи от холандски и български полицаи, пише "Булфото".

Акцията, която продължи около два часа, се проведе в локалното платно в близост до Бизнес парка.

Направи впечатление, че чуждите униформени служители използват постоянно своите мобилни телефони, в които вероятно има вкарани база данни за издирвани автомобили. По този начин се установи, че номерата на автомобил "БМВ" принадлежат на "Тойота".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
dp преди 7 години
Демек тукашните полицаи ОЩЕ нямат достъп до базата данни с откраднати коли и не сазадължени да проверяват.Преди 20+ години като ми крадоха колата (към 45 хиляди марки ми беше струвала в магазинав Германия) беше същото.И разбира се ПАК знаеха кой я е откраднал, бяха едно цяло - като отидох при "полицията"контактите откъм крадците за откуп мигом секнаха.Нищо де, то 20 години са малко тук. След 200 може би.
9
1
 
0
 
! Отговори
цици преди 7 години
Паркирай няква машина навътре,а така,долу си има направо мъртво течение
8
0
 
12
 
! Отговори
Питанката преди 7 години
Интерсно...живея в Холандия и днеска има масирана проверка и видимо присъствие на полиция по на магистралата, отбиваха движението през бензиностанциите и и бяха организирали пропусквателни пуктове на паркингите ...явно търсят нещо и някой..тамън се чудех защо такава организация
7
4
 
5
 
! Отговори
чичо ти Бончо преди 7 години
До АнонименМалкопишков мърляч ....Явно са те чукали в дупарата щом толкова ги обичаш.
6
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този тип проверки са истински бич и мъчение за корумпираните мърлячи. Цял ден пек и накрая нито една двайсетуна в джеба. Ако една година всички проверки се извършват по този начин, денонощно, смятай че деветдесет процента от стресираните рушветчии са напуснали. То на една заплата кара ли се.
5
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 7 години
До Анонимен 6Е ти нали па си Ален Делон!?
4
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слънцето ги напече и мозъците им завряха. Ккаво правят тука холандци? Ей тези наши селенжъри на големата работа се правят. По холандси метод вече ше ни спират по 10 парчета на веднъж. Не им стига един искат по 10 да им го в отворите!!!
3
0
 
46
 
! Отговори
преди 7 години
Предлагам да сменим съдиите с немски, футболистите с италиански и готвачите с френски та и ние най-после да имаме нормална държава.
2
13
 
19
 
! Отговори
ss преди 7 години
установи, че номерата на автомобил "БМВ" принадлежат на "Тойота" --- кака ако си скъсаш купената диплома за журналист може да ти кажа една тайна :) в талоните на колите пише и марката на колата !
1
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Па да вземем да уволним нашите и да назначим холандци?Що ми намирисва на партньорска акция за търсене на крадени от ЕС коли?