Две братчета ранени след удар на кола в билборд

Децата пътували с баща си по автомагистрала "Тракия"
11 юли 2016 12:44,
2
Две братчета ранени след удар на кола в билборд
Снимка: архив Булфото

9-годишно момченце е настанено в болница, а братчето му - на 2 г., е освободено за домашно лечение, след като шкодата, в която са пътували, се ударила в билборд.

Инцидентът е станал вчера следобед на автомагистрала "Тракия" в района на 111-ия километър в посока София, уточниха от пловдивската полиция.

Колата е била шофирана от бащата на децата, пише "24 часа". Той загубил контрол и автомобилът излязъл от платното. Алкохолната проба на водача е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
32
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
И да е така, както пишеш, КАТ ще напишат несъобразена скорост. Дмеке, шофьора е трябвало да знае, че има дефекти и да шофира примерно с не повече от 10 км/час по магистралата
1
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажета марката на автомобила къдее произведен! Работя в автосервиз от 15 годинии и мога да ви кажа че произведените след 2000-та година автомобили 90 % от тях са със крити заводски дефекти! Всички автомобили са със слаби носещи елементи по окачването. Спирачната система дефектира точно когато неочакваш. Кормилната уредба дава дефекти и отказва в най неподходящият момент защото сервото за волана дефектира! Болшинството от катастрофите не е по вина на водачите а по вина на производителите!