Малка бандитка открадна бус, блъсна кола... била и напушена

17-годишната ученичка има куп престъпления зад гърба си
22 юли 2016 12:47,
15
Малка бандитка открадна бус, блъсна кола... била и напушена
Снимка: flickr

Невръстна серийна крадла от град Смядово, Шуменско, открадна отключен бус, за да се види с двама приятели в Шумен, пише в. "Труд".

Девойката била арестувана за едно денонощие, а сега срещу нея са образувани няколко досъдебни производства. Момичето редовно си отключвало магазини и жилища, за да вземе каквото си хареса.

Последната й изява станала заради две момчета на 15 и 16 г. Тя много искала да се види с тях, но те били в Шумен, а тя в Смядово. През нощта срещу четвъртък решила да потърси отключена кола и намерила товарен бус, който дори бил с контактен ключ на таблото. Стигнала с него до Шумен и се видяла с приятелите си. На сутринта при маневра назад на ул."София" блъснала паркирана кола.

Гражданин станал свидетел на удара и веднага подал сигнал до полицията, въпреки че шофьорката изчезнала. По запомнения регистрационен номер я открили на ул."Цар Освободител". При направен тест станало ясно, че неправоспособната шофьорка е напушена, отчетено е наличие на канабис. Отказала да даде кръвна проба и се озовала в ареста.

При претърсване в дома й в Смядово е открита везна, а полицаи намерили и множество нови ел. батерии и осветителни тела. Станало ясно, че те са откраднати от строителен магазин в Смядово. Момичето признало, че в нощта на 15 юли прескочила ограда, влязла в двора на търговския обект и успяла да го отключи. Отнела към 500 лв. и стоки.

В средата на май лъснаха и други криминални изяви на 17-годишната крадла. Участвала е в обир на жилище, а от зеленчуков магазин през март отмъкнала 240 лв. Преди време окрала и дядо. Имала навик, когато той е на двора да влиза в дома му и да си дърпа по 20 лв. от негов тайник. През 2014 г. имала още две кражби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аааа ,щом е напушена -може!
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази както е тръгнала скоро ще я продадат някъде.
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Накрая като те хванат- гледаш невинно и казваш : " Но аз съм момиче". :)
7
3
 
14
 
! Отговори
Уйкенд преди 7 години
Хммм. Тая опасни бе като Бони и Клайд ама без Клайд хахаха
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Талантливите хора ухо на полицията ли е нормално да бъдат? Докато има хора с такова мислене нищо добро не чака България.
5
5
 
29
 
! Отговори
Лудко преди 7 години
Та тя е готова за депутат бре! Като стане на 20 може и за премиер да става вече :)Айде хубав уикенд на всички!
4
6
 
10
 
! Отговори
ПотрЪбител преди 7 години
Жалко за младото момиче
3
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От прочетения материал останах с впечатление, че това момиче е доста талантливо. Трябва по някакъв начин да му насочат уменията и енергията в полза на обществото. Да го назначат като ухо на полицията и нещо от този род. Иначе ще стане още по-зле в бъдеще и ще деградира тотално.
2
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и защо има снимка на бяла англичанка, а не действителния етнос на 'серийната джебчийка'?
1
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смятай колко шамари не е изяла.