Кола помете велосипедист, уби го на място

Пътният инцидент се е случил във Варна
23 юли 2016 22:27,
33
Кола помете велосипедист, уби го на място
Снимка: Булфото

Велосипедист е загинал при пътен инцидент във Варна. Това съобщиха за "Фокус" от "Пътна полиция".

Колоездачът е опитал да направи ляв завой, когато е блъснат от Опел "Корса", управляван от 75-годишен шофьор. Велосипедистът е загинал на място.

Общо регистрираните катастрофи, които са станали на територията на Варна са 18. Установени са материални щети по автомобилите. Няма данни за проблеми в транспортната система на града или за въведена нова организация на движение. Всички светофарни уредби са изправни.

Автобусите на градския транспорт се движат с празнично разписание. Повече автомобили се наблюдават по участъка, водещ към курортните комплекси и в централната градска част по посока кварталите. Не се извършват ремонтни дейности по републиканската пътна мрежа в региона.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
16
 
! Отговори
Безумие от Варна преди 7 години
От тия безумни велоалеи направени по тротоарите на Варна просто " усвоиха" едни европари и си напълниха джобовете!И сега хората се пазят не само от автомобили а и от безумните колоездачи , които дефилират с голяма скорост между хората !!!!
11
3
 
15
 
! Отговори
Не на колелетата преди 7 години
Велосипедистите са просто едни камикадзета по пътищата!Оня ден както си карам гледам пред мен велосипедист , който караше в другата лента обаче срещу движението , и то с доста голяма скорост защото имаше наклон!Айде кажете сега ъова кскво е , машоумие , простотия , българия или какво?И това не един път го виждам!Едно камъче , едно залитане кън автомобила и довиждане! После естествено шофьора виновен , убиец , неззнам си какъв , там епитети!
10
2
 
0
 
! Отговори
Varna преди 7 години
Нали минавам от там през ден .Дано да да не е той . Но гледах един да кара колелото си там по пътя на край езерният път И го видях до охладителният канал на ТЕЦ Езерово . И метнал сигналната си жилетка на багажника на колелото си .Това ми направи впечатление .Да тежи тази жилетка 100 гр .Ама не я сложил на гърба си а я турил в багажника .Е сега как да е виновен водача на опела отзад като велосипедиста не е по правилата със жилртката на гърба .
9
8
 
24
 
! Отговори
Драконовски мерки преди 7 години
Карането на велосипеди по шосета и пътища трябва да се забрани със закон ! Велосипеди да се карат само по велоалеи и то в парковете а не по тротоарите сред хората!И книжка , курс за велосипед минимум един месец с листовки и изпит !Пиян велосипедист да се третира като пиян шофьор !
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е добре са събрали новината за загинал велосипедист и празничното разписание на автобусите, няма що.А тия баровци, дето искат да се возят само на градски транспорт - прав им път, аз нямам чак толкова пари за пръскане. Нито пък мога да трамбовам по 20 км всеки ден.
7
11
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
до 4и аз съм за забарна на колите в града. Едно, че се обездвижваме само за малко екстра лукс и второ в час пик средната скорост на движение е по-ниска от тази на каруца от преди 2 века. Иска ми се градовете да се развиват с масов градски транспорт и качествена инфраструктура за велосипедисти. Без тези две условия, няма как да се отървем от колите.
6
11
 
25
 
! Отговори
дедо либен преди 7 години
кога ще се напише закон за велосипедистите.на пешеходната пътека карат колелетата си като пешеходци,по улиците са като камикадзета,не можеш разбра кога на къде искат да отидат .все си мислят че всичко им е позволено.и аз акрам колело но винаги се съобразявам с околната среда.тук възраста на шофьора не е от значение.велосипедистите в повечето случаи са улични хулигани които трябва да се намери форма за санкциониране от компетентните органи.
5
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко. Сигурен съм, че *** пенсия дори не е бил натиснал спирачка в момента на удара, а чак 1-2 секунди след това. Такива нямат място зад волана! Естествено, че показанията ще са "не го видях". Тоя пръстите на краката си не може да види, какво остава велосипедист.
4
17
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забрана за колите в града. Те нямат място там. Само за извънградско. Ходите до магазина с коли, нали? Освен че ставате убийци, се обездвиижвате тотално, което води до по бързо остаряване.
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко и за двамата..
2
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хващал е покемони.
1
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
неприятно! но аварии е имало и ще има