Убиецът с мачетето спипан в Локорско

28-годишният мъж зверски закла майка си и дядо си
Обновена: 29 юли 2016 13:37 | 29 юли 2016 13:37,
15
Убиецът с мачетето спипан в Локорско
Снимка: МВР

Полицията съобщи, че е задържала 28-годишния Кристиян Гочев, издирван за двойното убийство в София.

Мъжът е бил открит в село Локорско, допълва БНР.

Още по темата

Издирването на Кристиян бе предприето, след като вчера в апартамент в столичния квартал "Хаджи Димитър" бяха намерени телата на майка му и дядо му, съсечени зверски с мачете.

По-рано днес директорът на СДВР ст. комисар Младен Маринов обяви, че той е действал със сериозна злоба и омраза, с изключителна жестокост, убивайки роднините си.

Той допълни, че ще бъде направен повторен оглед и ще се извърши аутопсия на телата, за да се съберат още веществени доказателства, уличаващи извършителя.

Според него до убийството се е стигнало в резултат от съчетаването на психическо заболяване на мъжа и употребата на наркотици.

"Кристиян има освидетелстване, има престой в психиатрично заведение и най-вероятно употребата на наркотици спомага и отключва кризите, в които изпада", каза полицейският началник.

Жестокото убийство потресе хората от столичния квартал "Хаджи Димитър".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Стамат 12"В този случай"! Ако докторите са го пуснали без необходимите процедури то те са за бой! Дилърът си продава за което си носи вината но той не е психиатър за да направи преценката че дрогата не е за Кристиян! Хора болни от шизофрения са склонни към дрогата и алкохола!
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо имаме толкова много психично болни?!
11
1
 
2
 
! Отговори
Стамат преди 7 години
До анонимен 11Невинен наркодилър?!...Интересно словосъчетание
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 9Не него! В този случай дилъра не е виновен - не е психиатър! Кой от медицинските кадри е установил че е безопасен за себе си и околните????
9
0
 
7
 
! Отговори
ЗАЩО преди 7 години
ЗАЩО ТОЗИ Е БИЛ НА СВОБОДА??? ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО АГРЕСИВНИ ЛУДИ ИМА НА СВОБОДА...ДЪРЖАВАТА НЕХАЕ, НЯМА ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО ИМ И БЛИЗКИТЕ ИМ СА ПОТЕНЦИАЛНИ ЖЕРТВИ...
8
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До АнонименНАЙ--ЛУДИТЕ СА В НС И ЗАТОВА НЕ ОБРЬЩАТ ВНИМАНИЕ НА ПО--МАЛКО ЛУДИТЕ
7
0
 
23
 
! Отговори
Ужас преди 7 години
Пази Боже да го отгледаш от едно парче месо да се пребориш с рак и да те убие собственото дете!?? Господи колко мъка има по тоя свят!
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като лудите не могат да бъдат съдени за действията им държавата трябва да направи лудници и тези хора да бъдат там. Който е извън лудница трябва да може да живее спрямо закона и правилата. До кога ще се вайкаме, че някой си луд е направил това и това и няма да се предприемат никакви мерки. Обществото трябва да бъде защитено от тези хора и то незабавно. Вместо магистрали да правят лудници.
5
0
 
8
 
! Отговори
i'm преди 7 години
И понеже е освидетелстван, сега съдът ще го пусне на свобода. После ще има продължение...
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е ли религиозен екстремизъм?
3
0
 
8
 
! Отговори
до1 преди 7 години
Наистина е лошо да имаш дете с психично заболяване , защото държавата неглежира проблема и се оставят децата на самолечение в повечето случаи.Обаче психични отклонения в следствие на употреба на дрога ? Извинявай още малко наркозависимите и пенсии по болест да им дадем а? Кой днешно време няма проблеми , не виждам масово хората да се друсат.Употребата на наркотици е личен избор не е болест , не се прихваща по никой от известните начини за заболяване!!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече познавам няколко случая за отключване на шизофрения от употреба на наркотици. Ама те и родителите спят и пет пари не дават какво правят децата им. После като се обърне каруцата се оказва, че те отглеждали слънчице пък им се явил дявол.
1
0
 
38
 
! Отговори
Край преди 7 години
Страшно е да имаш сакато дете, да е болно и да не можеш да му помогнеш обаче дете с параноидна шизофрения е най-голямата болка измислена от живота. Детето ти става заплаха за собствения ти живот и често идва момента в които или ти или то. Пази Боже, пази Боже.