Боньо Фаса вадил с клещи зъбите на друга жертва

Мария все още е в шок, заяви адвокатът й
Обновена: 30 юли 2016 18:39 | 30 юли 2016 09:49, Александър Попов
301
Боньо Фаса вадил с клещи зъбите на друга жертва
Снимка: БТА

18-годишната Мария Гиздева е в шок и тежко психическо състояние. Постоянно е под наблюдение, близките й са до нея. Това разкри пред Нова тв адвокатът й Валентин Димитров.

Той изрази надежда, че ще докажат, че Мария е убила Богдан Динев защитавайки живота си.

"Не е извършила престъпление. Тя разказа, че е била подмамена от възрастния мъж, известен и като Боньо Фаса. Той я поканил в къщата му под предлог, че ще й покаже снимки на дъщеря си. Извършила убийството при неизбежна отбрана, ще успеем да го докажем, и тя ще бъде оневинена", заяви Димитров пред Нова тв.

Още по темата

Той допълни, че е разочарован от хейтърските мнения в социалните мрежи.

"Надявам се никой не мисли, че Мария има хоби да избива рецидивисти", каза адвокатът.

Той разкри ужасяващи подробности за Боньо Фаса, които му били разказани от други пострадали. Мъж, който живее в чужбина, му разказал случка от 90-те години на миналия век.

"С мен се свърза жената, която е скочила от четвъртия етаж, докато Боньо се е опитвал да я изнасили. Днес се свърза с мен човек от Англия, който разказа потресаваща история. Преди доста години Боньо е опитал да изнасили момиче пред Младежкия дом в Става Загора, тя го е ухапала, след което той е озверял, привел я в безсъзнание и извадил с клещи зъбите й. Пословични са зверствата на този човек", разказа Димитров.

Мария Гиздева излезе от следствения арест в Стара Загора срещу 500 лева парична гаранция вчера.

"Детето ми не е престъпник. Стана жертва на престъпността в града". Това заяви пред журналисти обляна в сълзи майката на Мария. Но не можа да обясни какво е правило момичето в дома на Динев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ха хаКолежките от заведението да дават показания в съдебната зала. Там е мястото за показания а не в "обективните новини" , които интерпретират всяко нещо, както им изнася и не им пука за хората.
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам това момиче какво е търсело в къщата му, не ме и интересува. Смъртта на този индивид е трябвало да настъпи още след първото изнасилване.
17
7
 
16
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
Това, че е откраднала оборота на заведението означава ли, че не е трябвало да се защити ако някой е искал да я изнасили? Големи сте моралисти всички в нета, бе. По-големи светци и от Папата, когато става въпрос за някой друг.И да ти напомня, че и ти не познаваш доказателствата по делото.
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За извергите - затвор, и даже смъртно наказание.За "жертвите", засега в кавички. Да не се окаже че няма синини, натъртвания, следи от борба, а само кръв на убития.
15
3
 
32
 
! Отговори
Капитализъм преди 7 години
Как младо момиче ще бъде подмамено от грозен стар дебелак?Много лесно - активист на ГЕРБ предлага добре платена работа на бедно момиче.Тове е ежедневие - виж например "любовниците" на Слави. Дали са се влюбвали до полуда в този грозник? Навремето в учебниците имаше известна картина "Сватбата на полковника" - младо момиче плаче , докато дядо дърт пергишин засуква мустака.
14
4
 
32
 
! Отговори
втрещен преди 7 години
Значи първо не пазиме децата от извергите в тая държава, после ги затваряме в затвора понеже сами се защитават.. иначе наркобосовете, избили десетки и малтретиращи стотици хора може да не бъдат арестувани и да се разхождат свободно?! ЩО ЗА УРОДЛИВА СИСТЕМА Е ТОВА БЕ?! Хора я се осъзнайте малко!
13
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СократисОткога това което казват по новините почна да се приема за истина. Има съдебна зала и там се определя кой е виновен и кой не. Всички други изказвания са клевета. По новините търсят рейтинг и не им пука за нищо само и само да го постигнат.
12
2
 
9
 
! Отговори
Помнещ преди 7 години
А помните ли Враца??? Сигурно много от лаещите тук са лаели и тогава.И сега ми е интересно какво мислят.Поднесена така , историята е отвратителна, но....всичко логично показва, че е НЕВЪЗМОЖНО да е била така
11
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И все пак: Как младо момиче ще бъде подмамено от грозен стар дебелак, още повече че този трябва да е всеизвестен в сравнително малък град като Стара Загора и освен това доколкото разбрах, двамата са живеели в един квартал. Ако е ходил често в заведението където Мария е била сервитьорка, трябва да й е бил много добре познат, още повече както знаем винаги има някои хора - колеги/приятели, които познават други хора - роднини/съседи/приятели и знаят всичко за всяка мутра или кифла
10
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГледащИ откъде си мислиш, че колежката и казва истината. Може да не е я харесва и да иска да и направи мръсно. Такива колеги и колеги нетрябва да ги дават по новините, защото има отмъстителни и са готови да очернят името на хората.
9
9
 
29
 
! Отговори
Lilyt преди 7 години
Не очерняите момичето,то е младо и глупаво. Ако много жалите да Боньо канонизирайте го за светец мъченик,на който приживе нито една жена не дала доброволно.
8
12
 
15
 
! Отговори
Гледащ преди 7 години
А бе на мен така ли ми се стори или снощи даваха по Новините интервю с колежка на отличничката, която каза, че е избягала с оборота на заведението.Не съдете прибързано...ще видим какво ла'но ще излезе
7
6
 
22
 
! Отговори
botev преди 7 години
Много добре е сторило момичето,нека да я сложим министър на отбраната !
6
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една *** по-малко.
5
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако осъдят момичето и на един ден затвор означава, че държавата върви към ислямизация и нищо добро не я чака.
4
9
 
22
 
! Отговори
Мислещ преди 7 години
Мнооооого намирисва тая история.....
3
2
 
51
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Боньо Фаса го номинираме посмъртно за "човек на годината" - загинал геройски на поста си.
2
7
 
36
 
! Отговори
Христо преди 7 години
Браво на момичето. Очевидно тя не е от безгръбначните животни разпространени у нас
1
14
 
35
 
! Отговори
въпроси има ли? преди 7 години
На следващия ден Мария минала покрай дома му, видяла полиция и линейка, попитала един от униформените какво се е случило и чак тогава се сетила, че вчера са я изнасилили и че е убила насилника си?