Боньо Фаса вадил с клещи зъбите на друга жертва

Мария все още е в шок, заяви адвокатът й
Обновена: 30 юли 2016 18:39 | 30 юли 2016 09:49, Александър Попов
301
Боньо Фаса вадил с клещи зъбите на друга жертва
Снимка: БТА

18-годишната Мария Гиздева е в шок и тежко психическо състояние. Постоянно е под наблюдение, близките й са до нея. Това разкри пред Нова тв адвокатът й Валентин Димитров.

Той изрази надежда, че ще докажат, че Мария е убила Богдан Динев защитавайки живота си.

"Не е извършила престъпление. Тя разказа, че е била подмамена от възрастния мъж, известен и като Боньо Фаса. Той я поканил в къщата му под предлог, че ще й покаже снимки на дъщеря си. Извършила убийството при неизбежна отбрана, ще успеем да го докажем, и тя ще бъде оневинена", заяви Димитров пред Нова тв.

Още по темата

Той допълни, че е разочарован от хейтърските мнения в социалните мрежи.

"Надявам се никой не мисли, че Мария има хоби да избива рецидивисти", каза адвокатът.

Той разкри ужасяващи подробности за Боньо Фаса, които му били разказани от други пострадали. Мъж, който живее в чужбина, му разказал случка от 90-те години на миналия век.

"С мен се свърза жената, която е скочила от четвъртия етаж, докато Боньо се е опитвал да я изнасили. Днес се свърза с мен човек от Англия, който разказа потресаваща история. Преди доста години Боньо е опитал да изнасили момиче пред Младежкия дом в Става Загора, тя го е ухапала, след което той е озверял, привел я в безсъзнание и извадил с клещи зъбите й. Пословични са зверствата на този човек", разказа Димитров.

Мария Гиздева излезе от следствения арест в Стара Загора срещу 500 лева парична гаранция вчера.

"Детето ми не е престъпник. Стана жертва на престъпността в града". Това заяви пред журналисти обляна в сълзи майката на Мария. Но не можа да обясни какво е правило момичето в дома на Динев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото по-скоро се отървем от дърташка плява (тип Фаса) толкова по-добре за всички ни!
178
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И така, да обобщим някои коментари:Благодарности за колежките на Мария от заведението /и на тях не им е чиста работата/, че не са извикали полиция заради откраднатия оборот, поради което тя е не е била арестувана /примерно/, което е дало възможност на всеизвестният изверг - Фаса да подмами и изнасили точно нея - невинната, но храбра Мария, която "свършила едно обществено полезно нещо" /цитирам 212/
177
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 211Като знам в България колко често и коректно се плащат заплатите не мога да кажа че тази нейна постъпка е 100% некоректна! Щом не са викали полиция значи и на нейните колежки не им е била читава работата! А какви други провинения и присъди има Мария??А колко присъди е имал Фаса?? На колко години е бил фаса - 62! Това не са малко години през които да можеш стига да искаш да се рехабилитираш и промениш към добро! Мислил си е че все така ще му "върви" по вода ама се е заблудил!
176
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При всички положения Фаса е трябвало да изгори още преди много време. Не знам какво е момичето, жертва или не, но е свършила едно обществено полезно нещо.
175
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До На гости 210Може! Това явно се е доказало при аутопсията! Хормонални нива и прочие и прочие.За да пуснат момичето не е случайно!
174
13
 
2
 
! Отговори
На гости преди 7 години
Младата дама е била подмамена,- оригинално обяснение. Защо не отиде на гости на свои приятели.На 62 години стар мьж -може ли да има потентност .
173
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 208На нея да и бил дошъл акъла на 18 години за сметка на 62 годишния на който акъла никога не е бил в синхрон с възрастта и действията му! Ама ги пишете едни анекдоти та ви личи колко сте пораснали! :)))))))))
172
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е искал да я прекара без да и плати и тя му е теглила ножа - пошла история. И двамата си заслужават съдбата, той покоя, а тя нека сега полежи няколко годинки в затвора да и дойде акъла и да знае, че първо трябва да иска парите а после да предлага услугата.
171
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ще и струва няколко години затвор. Убийството си е убийство. А ако се окаже че е искала да го обере след сеанса и затова го е убила може и до 20 години да и дадат.
170
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В случая говорим за един добре замислен, трениран и разигран сценарий. Няма абсолютно никакво съмнение, че момичето е имало нещо повече от приятелски взаимоотношения, а дали говорим за пари, дрога или имоти е друг въпрос. Разминавания във версиите, много въпроси и ясен резултат - убит. Дано следствието работи без натиск.
169
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си припомним разказа на майката: Върнала се дъщеря й цялата в кръв и поискала да извикат полиция. И тъй като Мария е научила за смъртта му на другия ден, като минала от там, не става ясно какво е казала майката когато се е прибрала дъщеря й.А Не, успокой се, няма да викаме полиция. Утре ще отидеш да видиш как е и ако трябва ще намерим адвокат.Б Няма да викаме полиция, защото ... ще се обадим на ... В Майката лъже че дъщеря й се е прибрала, а Мария е била другаде и на връщане минала оттам
168
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 192И така да е! Нека тарикатите си научат урока - тарикатлъка не е постоянна величина! :))))))
167
12
 
3
 
! Отговори
Стари хора-лесно се преди 7 години
Решила е че лесно ще го обере и от емоция го е убила.....по филмите толкова много убийства се показват.
166
0
 
19
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Браво на момичето
165
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До LANSKIГледай но не пипай да не ти плесеняса фаса!:)))))))))))))
164
10
 
1
 
! Отговори
LANSKI преди 7 години
ТАЗИ САМО КАТО Я ГЛЕДАМ , НЕЩО............
163
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 197И Фаса си е мислел че ще му се размина ама този път - ядец! :)))))
162
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 197/198Ето как се гледа на подобни случаи на запад! Той- 62 години с богато криминално минало! Тя - на 18 години без криминално минало! Отговорността винаги се причислява на този който е на по-преходни години! На всичкото отгоре - на преходна възраст плюс криминално минало при това за изнасилване което показва че не си е взел поука от преди! Няма шанс!
161
11
 
16
 
! Отговори
Бат 5 преди 7 години
Браво на този доблестен мъж - адвоката Димитров!Държи се ерудирано и адекватно.Да го подкрепим с каквото е възможно при процеса!Горката Мария -жертва на абсурдната ситуация в България с разхождащи се нескопени нерези. дето не се свенят да налитат и на псохично не-съзрели момичета.
160
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 192Нищо не трябва да и дават! Отговорността е изцяло на дъртия! Щом е на 62 години и му не е още дошъл акъла у чутурата която я има за глава да си бере гайлето! На всичкото отгоре пък е бил и с едно прекрасно минало на - МИРЯНИН!