Боньо Фаса вадил с клещи зъбите на друга жертва

Мария все още е в шок, заяви адвокатът й
Обновена: 30 юли 2016 18:39 | 30 юли 2016 09:49, Александър Попов
301
Боньо Фаса вадил с клещи зъбите на друга жертва
Снимка: БТА

18-годишната Мария Гиздева е в шок и тежко психическо състояние. Постоянно е под наблюдение, близките й са до нея. Това разкри пред Нова тв адвокатът й Валентин Димитров.

Той изрази надежда, че ще докажат, че Мария е убила Богдан Динев защитавайки живота си.

"Не е извършила престъпление. Тя разказа, че е била подмамена от възрастния мъж, известен и като Боньо Фаса. Той я поканил в къщата му под предлог, че ще й покаже снимки на дъщеря си. Извършила убийството при неизбежна отбрана, ще успеем да го докажем, и тя ще бъде оневинена", заяви Димитров пред Нова тв.

Още по темата

Той допълни, че е разочарован от хейтърските мнения в социалните мрежи.

"Надявам се никой не мисли, че Мария има хоби да избива рецидивисти", каза адвокатът.

Той разкри ужасяващи подробности за Боньо Фаса, които му били разказани от други пострадали. Мъж, който живее в чужбина, му разказал случка от 90-те години на миналия век.

"С мен се свърза жената, която е скочила от четвъртия етаж, докато Боньо се е опитвал да я изнасили. Днес се свърза с мен човек от Англия, който разказа потресаваща история. Преди доста години Боньо е опитал да изнасили момиче пред Младежкия дом в Става Загора, тя го е ухапала, след което той е озверял, привел я в безсъзнание и извадил с клещи зъбите й. Пословични са зверствата на този човек", разказа Димитров.

Мария Гиздева излезе от следствения арест в Стара Загора срещу 500 лева парична гаранция вчера.

"Детето ми не е престъпник. Стана жертва на престъпността в града". Това заяви пред журналисти обляна в сълзи майката на Мария. Но не можа да обясни какво е правило момичето в дома на Динев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
3
 
16
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
Каквото и да е правела там,с неговото богато криминално минало си е заслужил присъдата.
158
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Честит 189Простите мъже често забаламосват млади момичета за щяло и нещяло мислейки че са недосегаеми поради преходната им възраст, авторитет и осанка! След това, като се провалят, хленчат като ритани зевзеци че ги били натирили! Всеки дъртак който не си знае мястото и търси приключения - НАМИРА!
157
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 184Не е за това! Просто стария тарикат си е мислел че ще му се размине горе долу с една присъда или мъмрене както винаги е било! Обаче, този път удря на камък и си плаща за гяволъка! :))))))
156
9
 
10
 
! Отговори
Честит преди 7 години
Абе на вас плаща ли ви се да коментирате тъпотии бе? Или тоя дето ги сер.. тези гов..а е адвоката й? Да била влязла видиш ли у непознат мъж, той да й покажел снимки на дъщеря си?! Ти да видиш!? В мазето? Вие съвсем за прости ни взехте бе. Тая е влязла там или да се еб... или да го обере, и в двата случая сметките й са излезли криви. И сега поамериканчените ни медии ни зомбират с топла супа за девойката дето се защитила. Мда. Умирай Трудно 3.
155
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не разбирате: "Той я поканил в къщата му под предлог, че ще й покаже снимки на дъщеря си." Не и е дало сърце да откаже на подобна покана.
154
5
 
17
 
! Отговори
мдаа преди 7 години
очевидно не е имала намерение да го убива ,а е действала инстиктивно опитвайки се за го нарани в зоната на това с което той я е застрашавал -половите органи . Ако е искала да го убие щяла да го наръга в сърцето а тя го е наранила в чатала където е органа който я е застрашавал.
153
12
 
6
 
! Отговори
Ангел как преди 7 години
Смешна работа то е ясно след като краде и лъже от другите заведения ясно е отишла е *** я е и КАТ е разбрала че пари няма ядосала се и го е наръгала и тя и майка и се вижда че са си от занаята
152
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
все още се чудя какво е правила при него
151
7
 
11
 
! Отговори
Странна схема преди 7 години
Не че го защитавам ама в една статия пише две коренно различни версии.... странна работа, че тоя е за смъртно наказание е вярно. Ама и тая може да е решила да заработва допълнително и не са и излезли сметки!!!
150
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Възможно е момичето да поема вината за убийството.Може и да има схема за скриване на истинския убиец.Но едва ли това е от значение.
149
4
 
9
 
! Отговори
честит преди 7 години
типичния л-иберал-толерастак-шет в който медиите се опитват да ни зомбират. Не го оправдавам този, ясно е че е налитал на младо, тези обикновено каквото търсят - намират го в един момент, съдбата си знае работата. Понякога.Но малкото ку..ве, какво прави в къщата на дърт мъж /може да й е дядо/, който познава от 2 дена преди това и му влиза в мазето сама.Вие съвсем за мезе ни взехте бе. Ясно е , че оня е искал да й плати и я излъгал и тя му видяла сметката или просто е обир от нейна страна
148
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мария може да не е убийца;Схемата май е следната: сутеньор или наркодилър - убиец, *** или момиченце с подходящо досие, което срещу заплащане да разкаже приказка на съдиите и адвокат - бивше ченге, който да "оправи" бакията. Само така се обясняват глупостите със снимките, дългото мълчание на потърпевшата преживяла уж кошмар, неадекватното поведение на адвоката, разликата в килограмите жертва-убиец. Тя определено крие или лъже за нещо.
147
7
 
15
 
! Отговори
питанка преди 7 години
Този бивш полицай, изживяващ се като адвокат бърка защитната версия. Как ще ме убеди ако аз съм съдия, че това пълнолетно момиче - отличничка, така съвсем невинно отива да разглежда снимки при непознат и много по-възрастен мъж, още повече и гразен, с видима осанка на престъпник. Как така спокойно е влязла в чужд дом през нощта, какво е очаквала??? Има нещо друго и истината е далеч. Странно е как този здравеняк е допуснал да бъде заклан като прасе - дали момичето е било само или е имало и младеж?
146
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бих препоръчал на адвоката на момичето да се съсредоточи основно върху подготовката на пледоариите си в съдебна зала и да намали говоренето преди да започне делото по същество. С непрекъснатите си изяви по медиите той по-скоро вреди на клиентката си, а не й помага - усещането за някаква нечистоплътност е осезателно!
145
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РусеваА пък на такива като теб мястото им е в затвора до живот!И.з.верг съсипва младо момиче, а Русева ханъм го защитава, вместо да се възмути от това, че тоз хем е бил на свобода, хем е продължавал да върши гадостите сНо какво да се прави, някои жени имат по-особен морал и не виждат нищо лошо в това застаряващ мъж да изнасили ученичка!Господ да те съди, Русева!
144
0
 
10
 
! Отговори
Кое е важното? преди 7 години
в случая е, че ако написаното в статията е вярно, всички ние трябва да искаме обяснения от съответните институции:1. защо е на свобода човек, извършил подобни зверства?2. Защо този *** не се страхува за пореден път да изнасили момиче?*** винаги е имало, но се налагат изводите, че този хем не е получил наказания, каквито му се полагат за всяко едно от престъпленията му, хем законът не е успял да го респектира!
143
2
 
6
 
! Отговори
Един гостенин до 169 преди 7 години
От 2 до 8 години по буквата на закона,чисто минало,признала си е,споразумение,условна присъда -година и нещо.Няма да лежи.
142
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напълно подкрепям Мария! Дано има повече такива като нея за да разчистят тази отвратителна старческа похотливост! Да се страхуват такива като Фаса и тези които твърдят че подценяваме 18 годишните! Дупе да Ви е ЯКО!
141
2
 
7
 
! Отговори
браво! преди 7 години
До168,Да адвоката по-скоро нестава и не е много доказан в качеството си на такъв,не е нито Марковски нито Харалампиев и т.н ,но пък е с добро сърце и намерения! Ако успее да го направи тпва дето мисли да го направи ще е истинско чудо-пълно оневиняване и аз му пожелавам успех в тази му битка за спасяване на това дете от затвор! Иначе в практиката му на полицай знам че се е борил с много чудовища като Фаса и по-лоши от него отайки на обществото дето повечето от нас в пътя си нещат да ги видят!
140
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 177И ще завършат като Фаса!:))))