Боньо Фаса вадил с клещи зъбите на друга жертва

Мария все още е в шок, заяви адвокатът й
Обновена: 30 юли 2016 18:39 | 30 юли 2016 09:49, Александър Попов
301
Боньо Фаса вадил с клещи зъбите на друга жертва
Снимка: БТА

18-годишната Мария Гиздева е в шок и тежко психическо състояние. Постоянно е под наблюдение, близките й са до нея. Това разкри пред Нова тв адвокатът й Валентин Димитров.

Той изрази надежда, че ще докажат, че Мария е убила Богдан Динев защитавайки живота си.

"Не е извършила престъпление. Тя разказа, че е била подмамена от възрастния мъж, известен и като Боньо Фаса. Той я поканил в къщата му под предлог, че ще й покаже снимки на дъщеря си. Извършила убийството при неизбежна отбрана, ще успеем да го докажем, и тя ще бъде оневинена", заяви Димитров пред Нова тв.

Още по темата

Той допълни, че е разочарован от хейтърските мнения в социалните мрежи.

"Надявам се никой не мисли, че Мария има хоби да избива рецидивисти", каза адвокатът.

Той разкри ужасяващи подробности за Боньо Фаса, които му били разказани от други пострадали. Мъж, който живее в чужбина, му разказал случка от 90-те години на миналия век.

"С мен се свърза жената, която е скочила от четвъртия етаж, докато Боньо се е опитвал да я изнасили. Днес се свърза с мен човек от Англия, който разказа потресаваща история. Преди доста години Боньо е опитал да изнасили момиче пред Младежкия дом в Става Загора, тя го е ухапала, след което той е озверял, привел я в безсъзнание и извадил с клещи зъбите й. Пословични са зверствата на този човек", разказа Димитров.

Мария Гиздева излезе от следствения арест в Стара Загора срещу 500 лева парична гаранция вчера.

"Детето ми не е престъпник. Стана жертва на престъпността в града". Това заяви пред журналисти обляна в сълзи майката на Мария. Но не можа да обясни какво е правило момичето в дома на Динев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен612 преди 7 години
И децата знаят ,че фаса е ***.Но за момичето нищо не се говори.Доказано ли е с експертиза , че наистина е изнасилена .Да намушкаш няколко пъти човек с нож , да го оставиш целия в кръв и в безпомощно състояние и да отидеш спокойно да се наспиш. Това вече не е нормално за 18 годишно момиче.Тя не може да даде смислово обяснение какво е правила в къщата на фаса.Нека не забравяме ,че е и крадла. А и фаса е на 62 години няма как да е секс машина .Нека разследващите си вършат работата.
198
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Легенди в Стара Загора разказват, че на Богдан Динев са му викали Боньо Фаса, защото е обичал да гаси запалени цигари в главите на жертвите си. Изживявал се е като мутра и е лежал в затвора около 30 години. Това разказа пред bTV инспектор Красимир Кръстев, служител в Централния софийски затвор." Blitz.bgБраво на това смело момиче Мария!
197
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен612 преди 7 години
Не искам да съм пророк , но на момичето не му е чиста работата.
196
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 223/224Да си го беше държал в гащите - щеше да живее! Когато има обвинение за изнасилване, когато изнасилвача е с предишни присъди за изнасилване, когато трябва да се съпоставят фактите от предишно престъпление спрямо настоящо се викат жертви и от предишни престъпления за да дадат показания! Щом има сериен тип изнасилване е съвсем нормално да се вземат показания и факти от предишните прояви/дела на обвиняемия! Колкото повече пострадали се обадят толкова по-добре за Мария!
195
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А пък бивши жертви нямат място в съда да дават показания за случай за който са научили от медиите. Това ще са показания по други случаи. Да са ги дали когато трябва.
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъй, де - 62 годишният е мъртъв!
193
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 22118 годишна без криминално минало и противообществени прояви! 62 годишен с каталог от престъпления! Бивши жертви които ще дадат показания пред прокуратурата! Сети се сам!
192
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още веднъж:Ами ако се намери свидетел който да потвърди че предварително е знаела що за човек е? Тогава ... момичето има сериозен проблемЗа съда също основен проблем - на кого да вярва.
191
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 219Вие чувате ли се?! Да не смята някой че той ще и опише истинските си намерения!!! Ако е знаела и го е питала, да кажем, вероятността е голяма той да и е казал че това са само слухове и тя да му е повярвала. Независимо че тя е отишла в неговия дом, щом той не се е държал с нея като човек на преходна възраст си е заслужил съдбата! Пак казвам, основната отговорност е на този който е на 62 годишна възраст! На всичкото отгоре и с богато "хуманитарно" минало!
190
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той защо я кани в дома си е ясно! Тя защо отива е въпросът! Защото е възпитана, учтива, внимателна - Верно? Ами ако се намери свидетел който да потвърди че предварително е знаела що за човек е? Тогава ...
189
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 216Ако го сполети съдбата на Фаса сам да се сърди на себе си! 62 годишен, ако има някакъв акъл и морал, няма какво да се задява с 18 годишно момиче! В развитите държави възрастта е основен фактор при разглеждането на едно престъпление! Младостта не е оправдание а фактор който един зрял мъж на 62 е трябвало да вземе под внимание а не да се възползва (от младостта) за негови лични облаги! Защо никой не зададе въпроса той, на 62 години, защо я кани в дома си???
188
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"При един от случаите, разиграл се пред около 10 години, негова жертва се наложило да скочи от третия етаж и оцеляла по чудо само и само, за да се измъкне от ръцете му. Жената отказва да говори пред медиите, но е обещала да даде показания пред разследващите, за да помогне на отличничката Мария, която прободе фатално Динев в понеделник при опит да се защити от изнасилване." Pik.bgНека всички които са пострадали от Фаса да дадат показания!
187
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 215213 иска да ти каже, че на младини вероятно Фаса не е знаел че друг, с реален житейски опит може да бъде по-виновен за нещо от него самия. Направил е нещо, казали му "ти си млад", не си толкова виновен ... После вече му е било все тая, и така до 62. Хубаво оправдание е младостта.
186
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 213Отговорността се пада изцяло на човек който е на 62 години с "реален" житейски опит! Който не го е разбрал тепърва ще го разбира! Ако имаш необходимото количество сиво вещество ще можеш да си отговориш на въпроса за кокошката и яйцето!
185
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 212Ако баба ми, дядо ми, майка ми и баща ми са като Фаса и ако съм в състояние да осъзная какъв морален и духовен *** биха изградили като детска психика, като начин на мислене, поведение и морал бих ги задгърбил без да ми мигне окото!
184
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Два *** са се събрали единият в края на кариерата си другият в началото само тъпите журналисти как допускат да ги използват.преди да преписват един от друг да проверяват как стоат нещата.
183
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 210Браво, браво) Първо убий баба си и дядо си, после майка си и баща си, защото ако не са вече пиявици - ще станат. После се гръмни и ти защото ти СИ пиявица - мозъчен инвалид!
182
0
 
10
 
! Отговори
Иванов преди 7 години
Какво сте заривали за един *** които дори не е трябвало да се ражда на бял свят? Трябва да благодарим на горкото момиче за смелостта която е проявила. Браво момиче само така!!!
181
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАз съм за подкрепям ви. И аз искам всички пиявици пенсионери и инвалиди да се махнат от хубавата ми родина България.
180
9
 
4
 
! Отговори
Обир преди 7 години
Младото девойче е било на гости с цел обир. После стандартни фрази-от обществото-той е перверзен тип който изнасилва млади момичета....Оплюваме човека и готово -няма престъпление.