Млада жена загина при катастрофа край Стамболийски

При друг инцидент с опасност за живота са двама души
31 юли 2016 13:27, Красимир Ангелов
0
Млада жена загина при катастрофа край Стамболийски
Снимка: Булфото, архив

Млада жена загина при пътен инцидент на пътя между Пазарджик и Пловдив, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Сигналът за инцидента е подаден към 3.00 часа вчера. Според първоначалната информация, в района на 212 километър лек автомобил "Фолксваген" преминал през лентата за насрещно движение и се блъснал в крайпътно дърво.

От удара на място е издъхнала 22-годишната шофьорка от Пловдив. Сред вероятните причини за катастрофата са движение с несъобразена скорост и загуба на контрол.

Работата по образуваното досъдебно производство продължават служители на РУ – Стамболийски.

При друг инцидент в региона в събота бяха тежко ранени двама души. Около 12.30 часа между селата Старосел и Паничери, лек автомобил „Опел” със софийска регистрация, излязъл вдясно извън пътя, блъснал се в дърво и се преобърнал.

В болница с опасност за живота са настанени водачът, 62-годишен столичанин, и 40-годишна пътничка на задна дясна седалка.

Медицинска помощ е оказана на 59-годишна жена на пасажерското място до шофьора и на 3-годишно дете, което било в обезопасително столче. По първоначални данни причината за катастрофата е загуба на контрол над автомобила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари