Бате Николай – пребит брутално

Апаш нахлул в колата му във Вакарел, искал да го обере
2 авг 2016 12:14, Петя Славова
93
Бате Николай – пребит брутално
Снимка: архив, Булфото

Известният актьор Николай Николаев, известен като Бате Николай, е бил жестоко пребит.

Нападението станало на гарата във Вакарел, където водещият на някогашното предаване "Захарно петле" чакал сина му да пристигне от София. Двамата изкарвали заедно почивните дни в махала Драгьовци, където от години  живее актьорът.

Николаев чакал в колата си влака и паркирал на близкото площадче. В един момент през прозореца му нахлул мъж и започнал да го налага.

Апашът му нанесъл многобройни удари, брутално бутнал възрастния актьор, който паднал и си ударил главата в асфалта, след което загубил съзнание.

Нападателят продължил да го бие и влачи, искайки от него пари. Дори молбите на 76-годишния Бате Николай не дават резултат.

"След всеки опит да се изправя той ме сваляше с ритници или юмруци - разказва Бате Николай пред "24 часа".- Добре, че по едно време излязоха две жени, които работят на гарата, развикаха се : "Убиват го!" Дойде и охраната, разтърваха ни, след което побойникът се измъкна и изчезна".

По-късно дошъл кметът на Вакарел и полицията. Побойникът се оказал рецидивист, който не за първи път напада невинни хора, за да ги ограби. Действал в района на гарата. Пред разследващите казал, че е бил пиян и не помни нищо.

В момента актьорът е под грижите на лекарите в "Пирогов", има два счупени пръста на едната ръка, натъртени ребра и други тежки наранявания по тялото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
3
 
! Отговори
Красимир Кънев-БХК преди 7 години
Веднага ще уведомя Европейския Съд и Европейската Комисия, че за пореден път в България са нарушени правата на престъпниците!
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За пореден път се чувствам омерзена!!! Това ли заслужава този човек, отдал цялата си енергия и любов да радва децата ни, и всички нас през годините. Това жестоко унижение, обида и удар по достойнството отново ще бъде безнаказано.. Жалка картинка, гнус ме е! Това се случва и със всички наши ограбени,бити..убивани възрастни самотни баби, дядовци! До кога? Много е жалко, много...
57
2
 
11
 
! Отговори
До Хенде Хох преди 7 години
Абе ако я имаше ДС-то такива лум...пени, като този щяха да строят пътища и заводи под строгия поглед на чичко милиционер!Хайде, не бъркай понятията за анархия и дисциплина и кой създава хаоса в държавата!
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е българската демокрация.....нямам думи. Бандитизъм!
55
2
 
7
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
Така е в държавата на ДС!!!..Плебса умира,Тивициите се забавляват!!!Ave Imperator,Morituri te Salutant...страшно е ..
54
1
 
10
 
! Отговори
дц преди 7 години
За съжаление...Българинът е законопослушен гражданин САМА когато знае, че наруши ли законаще заиграе СОПАТА!!!!Сиреч - трябва му Диктатура!Само тогава е хрисим и послушен!
53
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато няма правосъдна система нищо няма да върви в тази страна. Докато рецидивистите са на свобода няма да има оправия.
52
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един е написал че каквато е държавата такъв е народа...Да, ама не - точно народа си прави държавата!С такъв народ каква държава да имаш?С изгнили картофи (народ) няма да направиш свястна яхния (държава)Така разбра ли го ?
51
6
 
7
 
! Отговори
Тинев е тъъп преди 7 години
Съдиите вкарват в затвора, прокурорите повдигат обвинения.Борисов няма нищо общо.Научи устройството на Държавата и как работи!
50
2
 
19
 
! Отговори
УправленциБезхаберни преди 7 години
Защо е допуснато такъв да се шляе на свобода, след като хем е рецидивист, хем редовно напада хора?
49
5
 
13
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
ГЕРБ ни осигуряват СПОКОЕН живот.А това е изолиран случай.Моля гражданите да не вярват на пребития, а да слушат Бойко Борисов как добре си живеем.
48
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 52Да, във Вакарел живеят твърд много представители на онзи етнос. Нали от Европата са препоръчали да не ги притесняваме, те усетиха това и вилнеят.Само че препоръката не е силово задължение - много зависи дали държавниците са с топки или зачитат единствено личния си интерес и гледат да се докарат на новия Голям брат, а народа кучета го яли!Ако имаше управленска воля, тези - вилнеещите, в рамките на една седмица щяха да бъдат поставени на мястото им и нямаше да смеят да шукнат.
47
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лошо, но много пиеше напоследък. Не съм го виждал трезвен от миналата година. Съседи сме.
46
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквато държавата такъв и народа. Едно време имаше държава затова и народа живееше спокоен живот. Този рецедивист едва ли щеше така свободно да бие и ограбва хората. Щеше да е кротък като агънце защото народната милиция такива ги лекуваха само за минути. Не смееха да гъкнат камо ли да си позволяват такива волности.
45
1
 
22
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
Защо този *** е на свобода?Да *** камъни или да копае руда, все ще се намери работа за тези ***.
44
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във Вакарел често стават такива работи не само с артисти.
43
12
 
2
 
! Отговори
Кико М6 преди 7 години
И ас ги челастря такива ама не за пари ас съм богат ми шото гледат лошо
42
2
 
22
 
! Отговори
7+ преди 7 години
Не трябва да има такава държава!!!
41
2
 
40
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Е, преди години при гадния комунизъм тоя рецидивиста така щяха да го подредят в народната милиция, че щеше да излезе от там друг човек...
40
4
 
22
 
! Отговори
Край преди 7 години
Братя БЪЛГАРИ ние сме ВИНОВНИ. Ние не успяваме да подредим държава, ние успяваме да я накараме да налага РЕД в страната. Ние избираме некадърни мързеливи и крадливи управници. Ние мълчим докато на бабата в Столипиново и заграбиха двора с къщата, ние ще попишем и сега и пред Народното събрание няма да има кой да каже КРАЙ - повече така не може. Купете си бира в найлоново шише и вечерта след работа в градинката пред блока плюите по всичко и пийте до успокоение. Утре пак и така до края на "Прехода"