Бате Николай – пребит брутално

Апаш нахлул в колата му във Вакарел, искал да го обере
2 авг 2016 12:14, Петя Славова
93
Бате Николай – пребит брутално
Снимка: архив, Булфото

Известният актьор Николай Николаев, известен като Бате Николай, е бил жестоко пребит.

Нападението станало на гарата във Вакарел, където водещият на някогашното предаване "Захарно петле" чакал сина му да пристигне от София. Двамата изкарвали заедно почивните дни в махала Драгьовци, където от години  живее актьорът.

Николаев чакал в колата си влака и паркирал на близкото площадче. В един момент през прозореца му нахлул мъж и започнал да го налага.

Апашът му нанесъл многобройни удари, брутално бутнал възрастния актьор, който паднал и си ударил главата в асфалта, след което загубил съзнание.

Нападателят продължил да го бие и влачи, искайки от него пари. Дори молбите на 76-годишния Бате Николай не дават резултат.

"След всеки опит да се изправя той ме сваляше с ритници или юмруци - разказва Бате Николай пред "24 часа".- Добре, че по едно време излязоха две жени, които работят на гарата, развикаха се : "Убиват го!" Дойде и охраната, разтърваха ни, след което побойникът се измъкна и изчезна".

По-късно дошъл кметът на Вакарел и полицията. Побойникът се оказал рецидивист, който не за първи път напада невинни хора, за да ги ограби. Действал в района на гарата. Пред разследващите казал, че е бил пиян и не помни нищо.

В момента актьорът е под грижите на лекарите в "Пирогов", има два счупени пръста на едната ръка, натъртени ребра и други тежки наранявания по тялото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
3
 
! Отговори
дида преди 7 години
До wwwАми то пише НЕВИННИ хора,
38
1
 
7
 
! Отговори
do www преди 7 години
...който не за първи път напада невинни хора, за да ги ограби.
37
7
 
9
 
! Отговори
www преди 7 години
До НапомнянеТочно така. Предлагам да започнем от Бойко. Отгоре надоле тъй да се каже.
36
1
 
10
 
! Отговори
www преди 7 години
До ПапатаЗа съжаление сте много прав. Личен опит!!! Затова обърнах внимание как охраната е пуснала нападателят, независимо от факта, че им е добре известен. Само са разтървали биещите се ;)
35
2
 
32
 
! Отговори
www преди 7 години
Дойде охраната..., бандитът се измъкна..., после дошъл кметът..., най-накрая дойде и полицията..., някой после установи, че извършителят на нападението е рецидивист. Страшна правова държава сме!
34
13
 
11
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Тоя рецидивист е раждан при комунизма,възпитаван е от партийни секретари,от шефове на ОФ-та и на ТеКеЗеСе-та.
33
2
 
9
 
! Отговори
Княз Крум преди 7 години
Дайте ги рецидивистите заедно с целите им махали на мен!
32
4
 
10
 
! Отговори
четата на Яне преди 7 години
Съжалявам го бате Николай!Миналата година пак го биха,преди няколко пак...Но той е мъжко момче,ще го преживее и ако се повтори пак ще ни информира!
31
11
 
10
 
! Отговори
Папата преди 7 години
Никога не помагайте ако видите такова нещо да се случва... Викайте заптиетата... Щото ако се намесите и спасите някой после ще ви разкатаят фамилията комунченегесарите....
30
1
 
25
 
! Отговори
Хан Крум преди 7 години
Аз едно време нямах проблеми с крадците! Като открадне веднъж, режех едната ръка! При втора кражба, и другата ръка! После ако може пак да краде...!
29
3
 
16
 
! Отговори
Мъж от желязо преди 7 години
За такива рецидивисти се събират 10 здрави мъже с метални пръти и го правят на пюре. После цял живот да яде през сламка.
28
2
 
33
 
! Отговори
Напомняне преди 7 години
Само да припомня на забравилите, че един от приоритетите на това правителство беше БОРБАТА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ! Като гледам борбата е загубена, ако изобщо е имало такава! Некадърници! Който не се справя с работата си, се уволнява!!!
27
5
 
5
 
! Отговори
Папата преди 7 години
Не на езика на омразата !!!
26
1
 
30
 
! Отговори
christo_m преди 7 години
Спомняте ли си актьорът Асен Ангелови (бате Асен), който бе зверски пребит в автобус и не много след това се спомина. Явно добрите хора нямат шанс в това озверяло общество.
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 26 Българските мъже ги убиха в Априлското въстание. За радост на Европа превръщаме се в третополови.
24
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пътуващТи прочете ли статията? ,,паркирал на близкото площадче"Не пише , че е паркирал в чакалнята и е бит там? Какво общо има транспортна полиция с близкото площадче??? Има охранителна полиция , а защо и как тогава не е била там можеш да се сетиш сам. В малките населени места има липси на редови полицаи. За което може да се благодари на бъчварова.
23
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е, че няма мъже вече. Вашата сила стига само да си биете жените или да ги унижавате по форуми и да симпатизирате на изнасилвачи... Щом този рецидивист тормози от толкова време, защо няколко Динковци не му са счпили досега крадливите мръсни ръце? Правите са на мъже само пред по-слабите, иначе ви няма. Жалко за дядото :( Дано да се оправи по-бързо да няма трайни увреждания.
22
59
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
<sarcasm> Много е съмнително, че този възрастен мъж е бил сам в тъмното на автогарата. Май сам си го е търсел... Защо просто не си е дал парите? А и всеки в града би трябвало да знае, че това е територия на рецидивиста, защо е отишъл там? Каквото си е търсел си го е намерил! </sarcasm>
21
1
 
15
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До СТРАХ: Преди време, при управлението на Иван Костов, един естраден изпълнител, Дони, поде кампания "Да кажем НЕ на страха" и всички депутати на СДС я подкрепиха и се подписаха за това. След като вече е минало толкова време, може би някой от тях (а и от журналистите, които го тиражираха) би могъл да отчете, какви са били резултатите от тяхната подкрепа.
20
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България цари стабилност. Питайте Бойко и Бъчварова.