Боньо Фаса лежал 28 г. в затвора, 19 – за изнасилвания

Нови разкрития за криминалното минало на убития Динев
66
Боньо Фаса лежал 28 г. в затвора, 19 – за изнасилвания
Снимка: "Труд"

Убитият от 18-годишната Мария Гиздова - Богдан Динев има богато криминално минало. 62-годишният, известен с прозвището Боньо фаса, е лежал над 28 години в Пазарджишкия и Старозагорския затвор. 19 години от тях са за изнасилвания, съобщава "Труд".

Първото му нападение над жена датира от 1976 г.

Богдан Динев бе убит миналата седмица, след като опита да се гаври с 18-годишната Мария Гиздева. Ученичката го наръга с нож в слабините.

Още по темата

Адвокатът на Мария - Валентин Димитров, разкри и други зловещи истории от миналото на Фаса, които му били разказани от потърпевши.

"С мен се свърза жената, която е скочила от четвъртия етаж, докато Боньо се е опитвал да я изнасили. Днес се свърза с мен човек от Англия, който разказа потресаваща история. Преди доста години Боньо е опитал да изнасили момиче пред Младежкия дом в Става Загора, тя го е ухапала, след което той е озверял, привел я в безсъзнание и извадил с клещи зъбите й. Пословични са зверствата на този човек", разказа в тв ефира Димитров.

Той е категоричен, че Мария не е извършила престъпление и е извършила убийството при неизбежна самоотбрана. Тя продължава да е в тежко психическо състояние и под наблюдение.

Гиздова бе пусната на свобода от съда срещу 500 лв. гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
10
 
! Отговори
30 преди 7 години
Няма никакво значение какви са били обстоятелствата и за какво тя е отишла при тоя..... Факт е, че една .***. на републиката завинаги ни е напуснала. Пред вид колко качествени хора си отиват постоянно това е добре.
42
1
 
13
 
! Отговори
KK преди 7 години
В Чехия такива ги кастрират. Дават им избор - или по-тежка присъда, или кастрация. Ще се изненадате колко много всъщност избират кастрацията.ЕС не са много доволни и разните му там НПО-та, но чехите са си твърди по въпроса.
41
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орден Стара Планина за момичето, най-после един *** си е получил наказанието
40
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 55Дано всеки нормален човек вникне в това което си написал! (и една жена на 33)Много е актуално и вярно! Аз лично предпочитам да има ЗАКОН-БЕТОН ама като няма съм склонен - изнасилвачите да се убиват!
39
1
 
23
 
! Отговори
. преди 7 години
Деянията на един системно ненаказван престъпник не могат да ме учудят , в случая "зловещи" са две неща абсолютното бездействие на полицията и липса на наблюдение и контрол над пуснати на свобода престъпници с "богато криминално минало" и как може въобще да се поставя под въпрос невиноста на едно 18 годишно момиче , нападнато от сериен изнасилвач и бивш затворник , защо ДЪРЖАВА , ПОЛИЦИЯ И СЪД защитават престъпници и гонят до дупка обикновени граждани !?
38
1
 
33
 
! Отговори
възмутените преди 7 години
Защо ни занимавате с някакви престъпници, а не подхванете съдебната система, която не си върши работата и ги пуска пак да вършат престъпления?*** държава с *** хора!
37
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как не се намери един мъжага да го кастирара тоя.
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До иво 46Съобщете на съответните органи! Това е задължение за всеки един нормален гражданин!
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До една жена на 33 / 42А Вие когато сте била на 18 (сега 33) имахте ли същия мироглед към обкръжаващата ви среда? Не намирате ли някаква разлика във вашето мислене и поведение отпреди 15 години??? А за това че трябва да учим децата си на житейска мъдрост сте права!
34
12
 
2
 
! Отговори
иво преди 7 години
Имам двама приятели изнасилвачи и според мене не е редно да го прават
33
0
 
42
 
! Отговори
Народен съд преди 7 години
Лошото не е, че тази ученичка го е убила, очевидно, при неизбежна самоотбрана. Лошото е, че днешната държава, чрез нейните правови органи не го е неутрализирала за да не тормози повече жертви.
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А на госпожата на 33- съд отдавна няна за такива ***, особено ако имат пари.
31
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даже и нищо да не и е направил, пак добре го е убила заради другите преди нея. Евала на смелостта на момичето. Вие които се опитвате да го оправдавате сестри, майки и дъщери имате ли?
30
17
 
10
 
! Отговори
една жена на 33 преди 7 години
имам въпрос.Какво прави Гиздова в жилището на изнасилвача и всъщност компетентните органи доказаха ли изнасилване.Не ме разбирайте погрешно,не защитавам този мъж ,но все пак нека се замислим за поведението на децата ни в днешно време.Не правете момичето еталон за подрастващите.Ако е невинна и поругана съдът ще я оправдае.АКО Е СЪД НА МЯСТО!А ние да поговорим с дъщерите си,че нямат работа с такива като въпросния изверг,да поговорим и за много други неща от живота,да говорим,за да ги предпазим
29
0
 
20
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Този ли *** сериен изнасилвач стана най-ценния в държавата? Какво, по-добре да я беше изнасилил ли????
28
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 36Ако не успял да я изнасили (защото го е спряла с ножче) е супер новина! Можем само да се радваме и взимаме пример! Нека също така нерезите се замислят и обуздаят грозните първични страсти иначе.....славата ще ги напусне за сметка на Мария!!!
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Евролибераст 15Какво общо има геноцида с изнасилването? Не ти се връзват доводите!
26
0
 
2
 
! Отговори
A sega de преди 7 години
До реплика (28)Знаеш ли какво е ищец? Можеш да направиш справка в ГПК. Какво означава абревиатурата ГПК? кКато не знаеш си трай и не пиши глупости!
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 34Така! Фаса има 3 присъди за изнасилване! Ако се докаже че пресата е публикувала тези факти и се окажат лъжа аз ще се извиня на секундата! Силно се съмнявам че днес.бг би публикувало тези неща без никакви доказателства!
24
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе това че тя го е намушкала означава ли че той я е изнасилил? Защото май нямало категорични доказателства