Ритници, крошета, рани... Бате Николай за жестокия побой

Пострадалият актьор разкри разочарованието си от държавата
Обновена: 3 авг 2016 12:40 | 3 авг 2016 11:00,
21
Ритници, крошета, рани... Бате Николай за жестокия побой
Снимка: bgonair.bg

На гарата във Вакарел бе жестоко пребит известният актьор Николай Николаев. Екип на Bulgaria ON AIR посети Бате Николай в дома му, където той призна, че е бил на косъм от смъртта при нападението.

"Сега съм добре, но щях да бъда мъртъв", започна разказа си за случилото се актьорът.

Още по темата

"Аз съм щастлив и богат на любов човек. Преди 40 години си купих 140-годишна къща и живея над село Вакарел. Като действащ пенсионер имам възможността да живея зима и лято в тази райска природа. Имам четири мои деца и две осиновени. Едното е циганче, с едно око", продължи Бате Николай, като поясни, че в злополучния ден е имал среща именно с осиновеното момче.

Двамата си уговарят среща на гарата във Вакарел. Актьорът потегля с колата си, но тя угасва и той тръгва пеш към гарата, където държи резервния си автомобил.

"Звъннах да го информирам, че тръгвам пеша към него. Той ми каза да викам веднага полицията и кмета, защото мъртвопиян мъж му е опрял нож и му иска парите и телефона. Спирам на гарата малката си кола, но гол до кръста мъж влиза през прозореца и ми казва: Не те знам кой си, давай веднага парите, часовника си и телефона, защото ще те изкормя, и ми забоде ножа си", продължи да разказва пострадалият актьор.

Бате Николай слиза от колата и търси обяснение от мъжа за атаката срещу своя син, но вместо това получава нож в гърлото и кроше, което го сваля на цимента.

"Минута-две не бях в съзнание. След това започнах бавно да се изправям, а той със зверски ритник ме удари в слабините. Пак паднах на земята, изправих се отново и той пак ми опря ножа. Започна да ме влачи към перона на гарата и да ме бие. Накълцан е целият ми гръб, имам рани и по ръцете. Почнах да викам: "Помощ, убиват ме". Той ми скочи с крака върху гърдите и започна да подскача", описа подробно грозната случка Бате Николай.

За негово щастие две кантонерки го виждат и започват да викат за помощ. Наблизо е синът на охраната на гарата, който спасява актьора.

Бате Николай е безкрайно разочарован от случващото се в държавата и битовата престъпност, която според него ескалира.

"Битовата престъпност е 44%, ескалира и става национално бедствие. 80% от българския народ е болен от невроза. Никога в България не сме се мразили и делили толкова. Нямаме гражданско общество. Аз съм емигрант в собствената си държава", жалва се актьорът, който е категоричен, че няма да гласува на предстоящите президентски избори.

"Няма да гласувам, за кого да гласувам?! Бойко Борисов е достатъчно умен, за да не се кандидатира", отсече Бате Николай, който се е посветил на лечението със смях на деца в "Пирогов".

"Неврозата ражда най-тежкото и нелечимо заболяване - депресията. До края на живота си ще работя за децата на България. Здравите деца на България са по-болни от болните, защото са преяли с компютърни игри, гнусна храна и фалшив морал. Хората са депресирани, а депресията е по-страшна от СПИН. Моята цел е лечението на душата. Това е проблем №1 в България", сподели още актьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
aig60 преди 7 години
Ех, това е картината от България.Няма град,село или махала да няма поне един БЕЗДЕЛНИК.Нищо не работи а пие.Е Кметово и апарат с администрация дал БОГ.
11
0
 
11
 
! Отговори
Че преди 7 години
"Неврозата ражда най-тежкото и нелечимо заболяване - депресията. До края на живота си ще работя за децата на България. Здравите деца на България са по-болни от болните, защото са преяли с компютърни игри, гнусна храна и фалшив морал. Хората са депресирани, а депресията е по-страшна от СПИН. Моята цел е лечението на душата. Това е проблем 1 в България", сподели още актьорът.---Дълбок Поклон имаш от мен ... ти си от малкото останали Човеци !
10
0
 
5
 
! Отговори
Дисциплинатор преди 7 години
"Репортерката" която взима интервюто не е за тая работа.
9
0
 
9
 
! Отговори
Право на информация преди 7 години
Упорито не ни съобщават от кой етнос е лум.***.нът-нападател!От други сайтове обаче разбрахме, че:1. Същият е извършител на множество подобни нападения, винаги си избирал за жертва някое по-слабичко момче или жена и опирал нож в гърба им с думите Давай парите, или ще те изкормя!2. След случая с Бате Николай, същият лу.мп.ен бил задържан и после пуснат - сега си се шляе пак на свобода.Не ни информират за колко подобни нападения е регистриран и върнал ли е някому ограбеното?
8
0
 
6
 
! Отговори
така преди 7 години
И защо ги обслужваме, работим, плащаме данъци? Стоп!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
#6 "Като не можете да изберете хора които да ви напишат истински закони търпете."Аа, значи е трябвало да гласуваме за ония дето пишат истинските закони? Къде си бил ти всички тези години? Сега България щеше да е къде къде по-напред :DD
6
3
 
21
 
! Отговори
gogo преди 7 години
Бате ви Николай си мисли, че Боко е умен, пък се чуди що е на това дередже държавата.......
5
1
 
28
 
! Отговори
Край преди 7 години
Още ли се занимавате с този случай. За Полицията това е вече преписка за архива. Престъпника е пуснат. Такива били законите. Търпете българчета търпете. Такива са законите. Като не можете да изберете хора които да ви напишат истински закони търпете.
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При ГЕРБ престъпност няма. да се наказват всички, които се оплакват, че били жертви на престъпление.
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такава свирепост и злоба скоро не бях чувал... Това е истинско зверство от оскотял битник, не човек...Само нашето мнение, а не мълчание може да промени нещата. Не мълчете.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде сега компютърните игри са му виновни.Не е ли липсата на закони и нямането на достатъчно големи затвори? Е тоя ножара ако го пратят за двадесетина годинки в затворът няма ли да е по-добре за всички? А реално я получи условна,я не.
1
4
 
26
 
! Отговори
:( преди 7 години
Ако питате Бъчварова или Тиквата, нещата са перфектни. Престъпността намалява, икономиката е във възход, а българите са щастливи и гласуват за ГЕРБ. Е, реалността е съвсем друга, но при диктатура е така. Едно време 99% гласуваха за Тошо, сега бодигарда му е малко по-скромен. Не иска 100%, иска да е на власт и да краде.Поздравявам всички гласували за ГЕРБ! Прецакахте: България, своя живот и живота на децата си.