След "Ще те убия от бой" арест за хулигана от "Тракия"

Вероятно ще го съдят за хулиганство
164
След "Ще те убия от бой" арест за хулигана от "Тракия"
Кадри: YouTube

Наглият шофьор, който псува и заплашва водач на автобус на магистрала "Тракия", е задържан за 24 часа от полицията, като най-вероятно той ще бъде подведен под съдебна отговорност за хулиганство, съобщава "24 часа", като се позовава на полицейските органи.

Още по темата

Мъжът е бил задържан още във вторник около 17 часа, броени часове след като видеото с арогантното му и агресивно поведение се завъртя в интернет.

Според информация на изданието мъжът е син на бургаски бизнесмен. Междувременно от полицията са разпитали шофьора на автобуса, снели са показания и от пътниците.

Бързата реакция стана факт благодарение на съобразителен пътник в автобус от столицата към Китен, който засне поведението на шофьор на мерцедес, като дори е запечатал и номера на колата му.

"Ще те убия от бой!", "Да те изчакам в Бургас с десет души, това ли искаш?", пита агресивният шофьор към водача на автобуса, който на няколко пъти видимо притеснен се извинява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
1
 
1
 
! Отговори
мен преди 7 години
Не се хабете. Вече го пуснаха...
115
0
 
2
 
! Отговори
ANONIMEN преди 7 години
NE VSICHKI BURGAZLII SA TAKIVA....VSICHKO E DO CHOVEKA.....AMI HAIDE TOGAVA DA PSUVAME I RUGAEM I PLOVDIVCHANI,VARNENCI,ZARALII,SLIVENCI....I OSHTE I OSHTE....VSQKO STADO IMA MURSHA,KAKTO E KAZAL NARODA
114
0
 
3
 
! Отговори
До 117 преди 7 години
Ако приятелят ти е като теб, малко му е било.
113
3
 
18
 
! Отговори
jk преди 7 години
Тва Бургас е баси селската провинция. Тея селяци още живеят в 90-те на миналия век ☺
112
19
 
5
 
! Отговори
До А1 преди 7 години
Засякъл го е...От дясната лента е минал в лявата лента без да го пропусне преди това.Често се случва за съжаление, защото магистралите са двулентови, а шофьорите на камиони и автобуси са на принципа "аз съм по-голям" и ще се пазиш от мен.
111
4
 
5
 
! Отговори
Boko преди 7 години
Kyde e Boklo Tikvata samo ne e qsno
110
4
 
7
 
! Отговори
А1 преди 7 години
какво толкова е направил водача на автобуса така и не разбрах може ли да ми отговорите?
109
4
 
7
 
! Отговори
А1 преди 7 години
какво толкова е направил водача на автобуса така и не разбрах може ли да ми отговорите?
108
3
 
35
 
! Отговори
xax преди 7 години
Добре бе момче, потрошил си пари за втора С-класа из фитнес залите и за разни шейкчета и аминокиселини, а ще събираш 10 човека за чичката от рейса. Това си е лош бизнес план, както и да го смяташ.Освен това и 50 санта бицара да имаш, един в носа и ще ревеш като пеленаче на асфалта (стига да не си професионален ММА-бияч).
107
5
 
50
 
! Отговори
Кико преди 7 години
Да му спретнат сега на туй *** една данъчна проверка. В белите страни ако на тази възраст караш подобна кола те скъсват от въпроси откъде е колата и колко данъци си платил, защото на практика няма как да спечелиш тези пари от нормален бизнес.
106
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ФактДолна ***, да не си един от десетте. Мой приятел го биха само петима подобни, имаше трима полицаи и пак го пребиха, стоя си цял месец в къщи, а ако бяха десет, а ако нямаше полицаи. Да ти разкажа ли за какво го биха
105
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Принципно досега ако се случи катастрофа, при която единия се е движел с превишена скорост, но е бил с предимство, винаги го отнася другият, който е бил без предимство, въпреки че не трябва да е така. Примерно някаква гонка, ти излизаш на кръстовище от път без предимство, но след секунда върху теб връхлита някакъв с над 200 км/час. В този случай според КАТ, виновен си ти, а не оня с огромната скорост. Защо сега да си мислим, че кой е виновен ще се решава по друг начин? Има засичане - виновен.
104
0
 
12
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
До IDПрав си за аварийните ленти и отбивки. Веднъж ми се наложи да спра на такава отбивка във Франция. Бях изморен и исках да си почина 5-10 минути. Понеже пътувах от България за Франция. Вече във Франция след 30 часа път, бях скапан... спрех на такава отбивка, заобиколих колата и тъкмо седнах на пасажерското до шофьора... видях че спира жълт бус зад мен (явно авариен). Питаха дали има проблем? Казах че няма и веднага ми обясниха че трябва да тръгвам щом не съм аварирал. Има правила там....
103
5
 
3
 
! Отговори
??? преди 7 години
Интересно с колко км/час се е движел автобуса, когато е засякъл мерцедеса. Често се случва някакви с 50-60 км/час да изпреварват сума ти време други движещи се с подобна скорост, а ако си с разрешените 140 км/час и това стане непосредствено пред теб, набиваш яко спирачки - разликата в скоростите е огромна.
102
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо трябва да се подкрепя шофьор извършил засичане?! Това може да го направи само някоя *** с куха глава.
101
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова пътници в автобуса, как не се намерих 5 човека да строшат кухата глава на този *** или поне да подкрепят шофьора. Общественото ни самосъзнание е сведено до това да се скатаваме от всеки изникнал и минимален проблем защото нас пряко не ни засяга.
100
33
 
4
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Странно, коментирате сякаш не знаете как шофират автобусните шофьори! Я си помислете дали и на вас не ви се е случвало да слизате да се разправяте с някой, който е шофирал безумно! От клипа се вижда, че човека беше много афектиран от засичането и вероятно с право, но не налетя да го бие на място. Иначе това "ще те убия" всеки го използва по най-различни поводи без изобщо да има предвид буквалното му значение. Може някой да ти поднесе приятна изненада и ти от радост да използваш същия израз.
99
0
 
7
 
! Отговори
До 119 преди 7 години
Какво значи "батка"?Какво значи "нацепен батка"?Това "батка" съм го чувал преди години в някои части на провинцията, когато заместваше обръщението към човека, с когото говори използвалия тази дума. Сега може би има новоговор идващ от мутрите, който неясно защо се използва и от някои други хора. Другият вариант е, мутрите да си го използват в стария смисъл, но хора не знаещи какво означава, да го използват с друго значение.
98
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
голям батка тоя, ама не е попаднал на правилният шофьор. Можеше ауспуха на С-ката да му е в отвора и да се радва на топлият въздух! :)
97
6
 
4
 
! Отговори
ID преди 7 години
Второ нямаме дисциплина на шофиране. У нас всеки кара в което платно си иска. Във Франция например, независимо с каква скорост се движи, шофьора има ли свободно платно в дясно - се мести в дясно. Караш ли в средно платно и в дясно свободно, застават зад теб и започват да ти пресвяткат и свиркат докато не се престоиш в дясно. Не като у нас да те изрежат от дясно. Повярвайте ми така се кара много по бързо, организирано и безопасно.