Арест след ареста: Пияни и дрогирани зад волана

50-годишен кара с 3 промила алкохол в Троянско
4 авг 2016 13:14,
6
Арест след ареста: Пияни и дрогирани зад волана
Снимка: архив Булфото

50-годишен мъж от Троян е в ареста след като катастрофира пиян зад волана.

Срещу него е образувано бързо призводство. Мъжът е шофирал с 3,07 промила алкохол в издишания въздух, съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Бързо производство е било образувано и срещу 18-годишен от Троян, който е шофирал под въздействието на наркотични вещества.

Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа в РУ – Троян.

В Ловеч е задържан и 25-годишен, криминално проявен, управлявал лек автомобил след употреба на амфетамин и метамфетамин. В колата му са открити и три топчета суха зелена тревиста маса, допълват от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Копане на дънотоТова чудо с пияните шофьори не е само от времето на "демокрацията"! По Тошово време беше същото но не се даваше гласност по темата. Служителите на милицията и държавна сигурност си караха пийнали и си показваха "служебните" карти при всяка проверка от КАТ и никой не ги закачаше!
4
5
 
7
 
! Отговори
Копане на дъното преди 7 години
Какво му остава на българина след Тиквеното мутринско управление освен да пие и да се деогирва!Едните пият от мизерния живот , младите се дрогирват от това че нямат работа и системата ги е отхвърлила тотално! Въобще грозна картинка , на фона на медийните хвалби на Боко Тиквата!
3
1
 
8
 
! Отговори
i'm преди 7 години
Докато не отворят каменоломните пак, все така ще е!
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Веднага да бъде пратен на курс "health and safety for regular drinkers"!
1
4
 
17
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Веднага и за двамата МАКСИМАЛНАТА възможна присъда за България.За първия - 1 месец без книжка (трябва му кола на човека) + 100лв глобаЗа втория - 200лв глоба и да му върнат дрогата с това си вади хляба човека.П.П. Имаме най-смешната съдебна система с най-смешните наказания