Застреляха домашно куче на плаж край Варна

Според собственичката изстрелът дошъл от близките вили
Обновена: 10 авг 2016 13:01 | 10 авг 2016 12:58,
195
Застреляха домашно куче на плаж край Варна
Рокси. Снимка: Facebook

Неизвестен стрелец застреля домашно куче докато си играело на плажа. Там била и собственичката му.

Животното било убито вчера на плажа до свлачището "Трифон Зарезан". Трагедията се разиграла в сутрешните часове на 9 август, до местност Кабакум, пише "Дарик".

6-годишната Рокси, порода самоед, била на плажа със собственичката си Даниела, с която не се разделяли. Забавлявала се на пясъка, докато отнякъде не се чул изстрел. Кучето паднало на място.

"Според мен изстрелът дойде от близките вили", каза Даниела, която още не може да повярва, че Рокси е станала жертва на подобно нагло престъпление.

"Беше прекрасна, пътуваше навсякъде с мен. Всичките ми приятели я обичаха много и бяха свикнали постоянно да ме виждат с нея", разказва Даниела.

Тя написа пост на страницата си във Facebook: "Рокси си отиде. Сутринта някой я застреля на плажа преди свлачището на Трифон Зарезан във Варна. Спешно търся контакт със зоополиция-Варна, която четох че я има но телефон неоткривам. "

Извършителят засега е неизвестен. Не е ясно все още дали варненската зоополиция се е заела със случая.

Преди месец на същото място е била застреляна домашна котка, а убиецът дори бил разкрит. Котката на съседа го дразнела и той разрешил въпроса с оръжие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
2
 
6
 
! Отговори
Гергана преди 7 години
Ок, кучето ти пречи, не одобряваш, че е пуснато на плажа. Отиди да говориш със собственичката, вдигни скандал, ако трябва, звъни в полицията да дойдат да я глобят, ама не използвай огнестрелно оръжие, с което застрашаваш живота не само на кучето! Тоя си е чист психопат! Утре ще застреля човек, щото му пречи!
148
2
 
10
 
! Отговори
Име преди 7 години
На това ли учите децата си, да мразят и да стрелят? Чистя си след кучето, водя го на каишка, водя го и на плаж и всички деца си играят с него и му се радват и той много ги обича. Не мразя хора, но ако някой ми застреля животното, той се отказва от правата си на човек, кое не ви е ясно? Нереално е да има толкова коментари, защитаващи агресивен убиец с пистолет. Дано имате повече любов в живота, за да не сте толкова зли.
147
3
 
8
 
! Отговори
как искам преди 7 години
Как искам да ви срещна някъде по улицата всичките тука дребни хорица, дето само пишете, че жената го заслужавала, че на някого му било писнало, че и на мен взе да ми писва от такива ла*на като вас и с най-голямо удоволствие бих ви приключил и излежал, с едничката идея светът да стане по-добро място. Пък и като гледам правосъдието, може даже да не ви лежа, като ви види обществото що за *** сте...
146
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПиночетТакива комплексарчета като тебе искам на живо да ги видя ...
145
0
 
1
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Липсват важни подробности, изглежда че статията е писана от журналист, който не си е мръднал *** от кревата и си е фантазирал колкото да запълни пространството. Най-вероятно няма такава случка.
144
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На някой явно му е омръзнало да гази самоедски *** по плажа. Тъгата в случая обаче е най-доброто наказание на собственичката.
143
0
 
1
 
! Отговори
Супер бог до Бог преди 7 години
Е с хората вече се изложи. Махай ги и се връщай!
142
9
 
4
 
! Отговори
Пиночет преди 7 години
Браво!!! Отстрел на кучета и кучкари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
141
4
 
3
 
! Отговори
Biznes dama преди 7 години
Куршума ,мястото на убийство на кученцето,балистична експертиза на куршума и проверка в база данните на служба КОС МВР за притежатели на оръжие в района точно 10 min работа за експерт от служба КОС да даде точният стрелец откъдето е дошъл изстрела съд и затвор за ***,а като я пуснат наемане на борческа бригада и раз мазване .ч.ерепа и кости.те се.мейството му на тоя *** с вин.кели.Аз така бих направила.
140
0
 
7
 
! Отговори
Отвратен преди 7 години
По принцип съм против, но наистина в България, трябва да се въведе военно положение, защото полицията или мълчи или обслужва приятелите. Но не и обикновенните хора. Тогава кучкари и стрелци ще спазват законите, накива каквито са, а не всеки да си ги тълкува по своему. Обществото се разхайти: Леките коли летят безгрижнно и газят хората; кучкарите пускят кучетата си на воля, без да се интересуват дали ще ухапят някога; някой му прави кеф да стреля на воля, къде, каквото му падне;
139
4
 
6
 
! Отговори
Ameli преди 7 години
Що за ненормален у.зрод и отпад.ък трябва да си за да убиеш кученце на момиче отишлo на почивка с нищо непречещо и незастрашаващо абсолютно никой. Какво е това болно удоволствие да застреляш куче смъртна присъда за такива от.репки
138
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужасно престъпление, как може да има такива хора... Но трябва да се търси отговорност и за убийствата на хора от бездомни кучета, спомняте ли си горкия разкъсан 80-годишен професор в София? Вината не е на животните, а на хората, които отговарят за сигурността на гражданите и на т.нар. "природозащитни организации" !!!
137
0
 
7
 
! Отговори
мда... преди 7 години
Домашен питомец, който с времето се превръща в част от семейството!В състояние е да почуства настроението на стопанина си и да го дари с невероятна любов!Не го интересува социалния ви статус (беден или богат) за него вие сте всичко!псЖивея в Ирландия от 18г..Приятел на сина ми му подари две пупенца на по 36 дни, които той донесе у дома!С майка му бяхме твърдо против, но след ден-два си ги гушкахмеСинът ни, ни преметна, че са Лабрадори, оказа се,че са братя Питбули!Вече са на шест години!
136
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
трагедия, убиец, ???????? това да не е шега? кви 5 лева
135
2
 
2
 
! Отговори
gogo преди 7 години
До Анонимендо бащата дано аз бъда собственика на кучетата, пък с шамарите ще видим.
134
5
 
12
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
!? Много сте зле , какво общо има къде е разхождала животното , според вас това дава правото да се стреля ?? ами от утре да започнем да се стреляме защото децата на комшията плачат след 22ч , паркира си колата накриво , пуши на балкона и ме дразни или просто защото ми се струва че е по-успял от мен .
133
7
 
16
 
! Отговори
ss преди 7 години
1. до го глобят *** с поне 5хил лв2. да го кастрират, за да не се размножи случайно и да произведе други малки изродчета3. ако пак застреля живо същество, да го застрелят
132
0
 
0
 
! Отговори
джак преди 7 години
нещо много наблегна на ОБЩЕСТВОТО,не ти хареса,А,хапчетата са за болни,приятель.от русия с лиубов
131
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека аз пък да Ви кажа нещо. Като съм с децата си навън и всяко едно такова псе без намордник го следя подозрително. Не ме интересува породата, самояд ли е лай.нояд ли е, питбул ли е. И ако само леко захапе детето ми дори, ще му строша врата на момента...че може и собственника му да отнесе шамарите също.
130
6
 
9
 
! Отговори
BGN преди 7 години
Самоедът е ходеща плюшена играчка, обичат всички и всичко............................Мн мразя ***.ЦИ, МРАЗЕЩИ ЖИВОТНИТЕ !