Варненската полиция на крак заради жестоко убийство

По непотвърдена информация жертвата е съпругът на Анита Мейзер
Обновена: 14 авг 2016 15:53 | 14 авг 2016 14:48,
88
Варненската полиция на крак заради жестоко убийство
Сградата, в която е станало убийството Снимка: Булфото

Окръжната прокуратура на Варна разследва тежко криминално престъпление в района на Евксиноград. По първоначални данни става въпрос за убийство, съобщава bTV.

Сигналът за престъплението е получен след полунощ. Незабавно е уведомен дежурен прокурор от Окръжна прокуратура – Варна, който е отишъл на мястото на инцидента.

Николай Димов е убит тази нощ, съобщава "24 часа", позовавайки се на близки до разследването. Жертвата е съпруг на скандалната "Мисис България Свят" Анита Мейзер.

Полицията потвърди, че има сигнал. "След полунощ е получен сигнал за тежко криминално престъпление. Сигналът е отработен и е уведомен незабавно прокурор от Окръжна прокуратура, който е отишъл на мястото на инцидента. Започнати са незабавни действия по разследването", заяви пред Дарик пресаташето на варненската полиция Ирена Петричева.

По-късно се очаква Окръжна прокуратура-Варна да излезе с официално становище.

Според сигурни източници снощи Анита и Николай се прибирали от разходка. Малко преди 3.00 ч. сутринта пред кооперацията, в която живеят, ги срещнали двама познати на Николай. Той се заприказвал с тях, а Анита отишла до най-близкия магазин. Когато се прибрала у дома си, намерила Николай с прерязано гърло.

Тя подала сигнал в полицията. На място пристигнал екип на Пето РПУ, на чиято територия е жилището, а по-късно и оперативна група.

В момента се извършва повторен оглед на местопрестъплението. Жената дава обяснения, които ще помогнат за разкриване на извършителя. Образувано е досъдебно производство.

Анита Мейзер - по фамилията на първия си мъж, починал от инфаркт, нашумя с участието си в конкурса Мисис Свят през 2014 г., когато представи България.

С Николай се запознава в Щатите, където той е фитнес инструктор и културист, по-късно шофьор на луксозни лимузини, с които вози звездите на баскетболния тим "Лейкърс". Самата Анита инвестира в недвижимо имущество и акции на стоковата борса, допълва "168 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Димитър Цонев се е отпочивкал в Евксиноград... . . . Окръжната прокуратура на Варна разследва тежко криминално престъпление в района на Евксиноград.a sa de, koi koga , kakvo kak deka oti i adi de
49
4
 
7
 
! Отговори
Плефнелиев преди 7 години
Върховният ни главокомандващ Плефнелиевразкри загадъчното убийствоИво Инджев потвърди версията.Я го знам бе.Дългото ръка на Кремъл.Путин влезнал през прозорецо,бам с винкело по културистабяга после първа пистаизнизва се като комунист смоки после бегал по тръбите на Южен Потокчак в Кремъл и си легнални лук ял, ни лук мирисалкрай на версиятаот Плефнелиев
48
1
 
22
 
! Отговори
от диспансера преди 7 години
според запознати- има много свидетели ,но всички са имали лошия късмет да видят Анита на тъмно и без грим и още заекват и нищо не им се разбира . В момента екип от психолози работи с тях , но за момента без големи надежди ...
47
3
 
11
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
!? Имам чувството ,че никой от коментиращите не е ходил във Варна през лятото , това да не ви е като на село - да не светват уличните лампи и вие да не светвате вкъщи ,за да може да си платите сметката на края на месеца .Лудницата е денонощна . Та е напълно нормално да се прибират и да си пазарят в по първи петли.
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обадила се е по телефона и му е казала, че наистина е отишла до магазина и след малко се връща. И му е отнела мотивацията да живее.
45
0
 
12
 
! Отговори
Варненка преди 7 години
Да развихря въображението:1/ Може да не е тя, защото щеше да има измислена стабилна версия, нямаше да се плете като *** в калчища;2/ (по-вероятна според мен)- той е искал да я ликвидира, за да гушне паричките, но тя е разбрала и го е изприварила. Организирала му едно последно гости с родата, да се видят и айдееее.3/ вероятно е да е имала любовник(но кой ли ще се прежали?!) и той да е свитнал благоверния... В заключение: Абе явно много пара има, щом се е стигнало до тук...
44
0
 
18
 
! Отговори
Animal planet преди 7 години
Отървал се е човека!
43
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Според роднините на Николай, е немислимо той да е бил вързан и заклан. "Беше изключително здрав и способен в бойните изкуства. Биеше се спокойно срещи четирима! "Да, по 20 ги е бил. По-голям и от Брус Лий. Цялата работа мирише на ако. Кой ходи за цигари и тоалетна хартия, и се връща след час и половина. После пък бил заспал на дивана, по-късно пък бил убит на дивана.
42
2
 
40
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
И кво имала да си купи от магазина в 3 през нощта? МНого плоска е версията на мадамата. Я я притиснете малко повече и ще си каже всичко.
41
1
 
38
 
! Отговори
Сминдух енд чесън преди 7 години
Третия да има повече късмет.
40
2
 
36
 
! Отговори
Баба Меркел преди 7 години
Самоубил се е с шест удара с нож в гърба и десет изстрела в главата
39
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя го е очистила. Много куца версия.... отишла до магазина и...
38
1
 
36
 
! Отговори
Веднъж го видял преди 7 години
Жалко за момчето.Дано се нямерят ***
37
2
 
23
 
! Отговори
арбалет преди 7 години
Острието намерено ли е,от домакинството ли е ?
36
1
 
78
 
! Отговори
Спазмалгон преди 7 години
Двама си говорят:-От какво умря първата ти жена?-Отравяне от гъби.-А втората?-И тя от гъби.-А третата?-От удар.-Защо ??????-Не искаше да яде гъби.
35
5
 
52
 
! Отговори
Никой преди 7 години
Само да вметна, че на стокова борса не се търгуват акции, а стоки.
34
4
 
37
 
! Отговори
M0105 преди 7 години
Ako sum muj, shte stoq vuzmojno nai-dalech ot Anita.
33
2
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първият и мъж починал от инфаркт(може би) а вторият го заклали?!ХО-ХО-ХО.Тая е супер яка.Вземете си я в къщи........ и чакайте "дядо Коледа"
32
2
 
94
 
! Отговори
Оцеола преди 7 години
Ако се снима индиански филм, тая може да играе бабата на вожда!
31
2
 
41
 
! Отговори
Handel преди 7 години
До Анонимен 31:Прав си! Тези са садисти! Да я пуснат тази сама в тъмното!!!