Трафиканти натъпкаха 40 мигранти в два джипа

Каналджиите смениха микробусите със скъпи возила
5
Трафиканти натъпкаха 40 мигранти в два джипа
Снимка: Булфото, архив

40 мигранти и двама трафиканти са задържани на изхода на Бургас в посока София, съобщи говорителят на ОД на МВР – Бургас Цветелина Рандева пред "Фокус".

В групата от мигранти има мъже, жени и деца. Те са превозвани с два джипа - единият от тях е "Мерцедес ML", а другият е "БМВ Х5".

Според Рандева това е нова тенденция при каналджиите, защото до момента те се използвали основно микробуси и миниванове.

"Имали сме случаи с невзрачни автомобили тип комби, сега говорим вече и за луксозни возила, които се ползват за превоз", коментира тя.

Шофьорите на джиповете са задържани за 24 часа като срещу тях ще бъде образувано бързо полицейско производство за каналджийство.

Служители от Отдел "Миграция" разпитват мигрантите, за да се установи от коя държава са и по какъв начин са се озовали на територията на Бургаския регион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мен ме интересува тези "бежанци" какво ги правим после? Храним ги и ги пускаме да се движат свободно в София? Щото по някои улици вече е опасно да се минава.
3
0
 
13
 
! Отговори
Якамиларов преди 7 години
Така е ,навъдиха се много пишман играчи, които си накупиха стар МЛ или х5-ца за 15-20 бона и след това се чудят как да ги поддържат.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
21 човека в кола това реклама на БМВ ли е? Скрита реклама също е добра реклама.Макар и нереалистична.....това малко прилича на задачата колко тенис топки може да се съберат в един автобус.Все пак обема на 21 едно тела , трябва да е по малък от въздушния обем вътре в колата ,
1
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересува ме, колите ще бъдат ли конфискувани, както е редно?