Галиче пак арена на екшън с преследване и стрелба

Този път мишената е семейството на Ценко Чоков, който е в ареста
Обновена: 5 сеп 2016 10:40 | 5 сеп 2016 09:52, Камелия Цветанова
70
Галиче пак арена на екшън с преследване и стрелба
Снимка: Булфото, архив

Среднощен екшън с преследване и стрелба имаше отново в село Галиче. Този път насилието беше срещу семейството на кмета Ценко Чоков, който е в ареста, съобщи bTV.

Още по темата

В нощта на събота срещу неделя кола на охранителната форма, която семейството на Чоков е наело да пази имотите му, била нападната от четирима маскирани мъже с бухалки.

Нападението – като от гангстерски филм, е заснето от охранителните камери на отсрещната сграда.

В същото време патрул от двама полицаи вижда какво се случва и започва преследване.  Полицаите произвеждат предупредителни изстрели във въздуха, а нападателите се разбягват. Към момента обаче за нападението няма задържани.

Същата вечер колата на охранителите, наети от сем. Чокови, е нападната с тръби и камъни и на друго място – при заведение на един от основните противници на Ценко Чоков – Веселин Попов – Лунгара.

"Охранителите, връщайки се от един от обектите, минават покрай заведението на Веселин Попов, а той и синът му стават и започват да нахъсват другите около тях, започват да замерят колата с камъни и да ги обиждат. Хората дойдоха у нас да кажат, че са притеснени да не се случи нещо през нощта”, обяснява съпругата на Ценко Чоков. 

"Полицията беше е уведомена, а полицаи от Бяла Слатина тръгнаха насам. Докато чакахме полицаите, пред нас спря Лунгара, който започна да ни обижда”, казва още тя. 

След поредни инцидент полицейското присъствие отново е засилено.

По случая са образувани две досъдебни производства – за заплахите срещу семейството на Чоков и за нападението над охранителната кола. Вчера заведението на Веселин Попов бе затворено.

Заради инцидента полицейският контрол в селото отново се засилва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** сценарий, не бих гледал филма!
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
NE SUM VIJHDAL USMIHNAT PROISVODITEL OT VREMETO NA TOTALITARISMA!
40
1
 
7
 
! Отговори
Иригатор преди 7 години
Най-после едно усмихнато лице,на един щастлив образ.Дай Боже щастие всекиму.
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
V BG E STROGO SABRANENO V ZEMEDELIETO DA SI CHASTNIK BES DA SI SVURSAN S PARTIYA!
38
2
 
11
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 7 години
Полицаите са големи ***.
37
0
 
12
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
В един малък испански град ,се появява един обикновен строителен предприемач и вижда ,че единствения начин да му одобрят проектите е да е във властта .Намира си пионка и на следващите избори го прави кмет и почва да се строи на невероятни места и така мнооого години и всички си затварят очите ,защото е никакво градче., Докато един ден ПИОНКАТА се разболява от грандоманщина и обявява ,че ще се кандидатира за голямата политика , за 1-2 години го съсипват от дела и даже не доживява решенията
36
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е,кгато няма държава! Хората не разчитат на държавата,знаят че не могат да се опрат на нея в случай на нужда и за това преминават ккъм самоорганизирана за щита и раздаване на собствена справедливост! Нека да се замислят всички управляващи,какво е това и до къде може да доведе!
35
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен42нито по соца , нито сега слушаш хеви метъл, щото ако беше наясно с системата , щеше да ти е ясно че бат ценко по соца щеше да е или шестак или партиен секретар.ама тва в аонсу няма как да ви го преподадат.
34
2
 
12
 
! Отговори
Министър на МВР преди 7 години
Ценко Чоков новия Министър на МВР тоест Бъчварова да напуска
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ZYALOTO SELO ISKA NA BANIZATA MEKOTO I NA RABOTATA LEKOTO.
32
0
 
4
 
! Отговори
www преди 7 години
До не искам да знамАбсолютно вярно!
31
0
 
13
 
! Отговори
www преди 7 години
ПП ГЕРБ е гангстерска организация, която иска да спечели служебно поредните избори. За да няма дебат, те ни спретат различни медийни трикове. Сега за гангстерът от Галиче и неговата фамилия ли трябва да мислим или за това, че изборите са утре, а от ГЕРБ все още не са показали кандидат-президентската двойка?
30
2
 
23
 
! Отговори
до 41 преди 7 години
Не знам къде е Галиче, ама като му гледам мутрата по телевизията и ми е ясно кой какво и кога. Неграмотни кметове дето метат салфетки и ходят с ланци....
29
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представяте ли си докъде сме я докарали! Този мъж на снимката, щастливо усмихнат да тормози цяло село. Не харесвах комунистите, че не ми давах да слушам "хеви метъл", но по Тошово време, Чоков повече от тракторист в ТКЗС нямаше да бъде.
28
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Софиянците коментиращи село Галиче и кмета Чоков знаете ли въобще къде е това ?. Четете измислици по весниците и коментирате.
27
4
 
10
 
! Отговори
outlaw преди 7 години
До Анонименпуснете бежанците там малко да ги раздрусат
26
2
 
30
 
! Отговори
Дедо В/Уйчо преди 7 години
Патрулка охранява Чокови
25
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Властта са престъпници с костюми и джипки.
24
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този *** наистина е отДПС,и за наше голямо съжаление има много такива отДПС -които са депутати с купени дипломи и са тежест на нашето общество.
23
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА!!!МНОГОКРАТНО ПО-НЕЗНАЧИТЕЛНИ СА ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НА МИТЬО ОЧИТЕ!!!ЕДИН КУП ХОРА ГИ ДЪРЖАТ ПОД СТРАЖА И ДОМАШЕН АРЕСТ А ЗА МЕГА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПРИ ПРЕСТРЕЛКАТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ НЯМА ЗАДЪРЖАНИ В МОМЕНТА ВСИЧКИ СА С ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ САМО И СИ ЩЪКАТ СВОБОДНО!