Изнасилвачът Боньо Фаса казал на Мария: Ти ще си моята жена!

Уж искал да се сдобри с дъщеря си, а после почнал да бие момичето
Обновена: 7 сеп 2016 10:33 | 7 сеп 2016 10:30, Боряна Павлова
235
Изнасилвачът Боньо Фаса казал на Мария: Ти ще си моята жена!

Преди малко повече от месец 18-годишната Мария бе изнасилена от 62-годишния рецидивист Богдан Динев, известен като Боньо Фаса. Днес момичето вече е извън ареста и си спомня за случилото се във фаталната нощ.

Мария се запознава с него в кафенето, в което работи през лятото и в една лятна вечер двамата се срещат. Срещата е в дома му в Стара Загора. Историята обаче има неочакван край.

Още по темата

По думите на Мария тя не е имала друга възможност. Той й разказал трогателна история за проблемите с жена си и дъщеря си. Помолил я да му помогне да се сдобри с дъщеря си.

"Моят баща работи в Гърция, рядко го виждам и се трогнах", признава девойката пред Нова тв. Затова се съгласила да отиде в дома му. Дори мислела, че може да стане приятелка с дъщеря му.

"Не съм мислела, че може да ме нападне. Говорехме на вратата, аз имах нужда да отида до тоалетната, затова влязох. Тогава той заключи вратата и аз се притесних. Шибна ми шамар през лицето: "Ти ще си моята жена! Никога няма да те нараня!", крещеше той", допълни момичето.

"Излъгах го, че съм девствена, разревах се, мислех, че ще се смили над мене. Каза, че за всичко си има първи път. Започна да ме дърпа, не можех да се боря, тъй като той беше много силен. Сърцето ми щеше да изскочи", спомня си Мария.

"Започнах да мисля как да се обадя на приятеля си, но телефонът ми не беше платен и нямах възможност. Тогава си казах: "Оправяш се сама! Или няма смисъл!", промълви Мария през сълзи.

По думите й тя е нанесла само една рана на насилника си. След случилото се стана ясно, че Боньо Фаса е изнасилвал и други жени. Мария е подведена под отговорност за убийство при самоотбрана.

Първоначалната подкрепа към нея от страна на обществото обаче намалява постепенно. Мария трябва да е 12 клас тази година, но класната й я е помолила да премине на самостоятелна форма на обучение и да не се връща в училище.

Част от приятелите й вече не говорят с нея, заличили са я от социалните мрежи. Тя обаче е категорична, че ще си стъпи на краката, ще продължи да учи и няма да влезе в затвора.


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
3
 
! Отговори
какаманга преди 5 години
Тоя за 27 години в затвора и на много мъже е казвал:"Ти ще бъдеш моята жена!"
154
0
 
4
 
! Отговори
До 201 преди 5 години
И опит не трябва да има "само" за изнасилванеСвобода за смелото момиче
153
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то изнасилвачът си го е търсил
152
0
 
7
 
! Отговори
EПИТАФИЯ преди 5 години
Роди се,кат човек,вегетира като смет,умря като скот!Това е надписът,който трябва да бъде поставен на надгробната му плоча,но се съмнявам,че дори и най-близките му ще се постараят да сторят това!
151
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имах възможност да познавам Фаса от много години и отблизо!Този въобще не заслужава да се нарича човек,въпреки че по документи се води такъв!Нищо повече от една вредна и никому ненужна биологична единица! Както живя-с подлост и лъжи,така и си замина,от подлост и лъжа!Нека някой от тези които,го защитават сега да отиде след две години и да се опита да разбере,къде е и на какво прилича гробът му! Едва ли ще успее да го открие!Извода всеки да си прави изводите сам за себе си,но браво на Мария
150
2
 
4
 
! Отговори
До 206 преди 5 години
Искаш да кажеш, че който се казва Ахмед е обречен да ходи с ненормални ли?Лекувай се овреме!
149
0
 
10
 
! Отговори
справедливост преди 5 години
Ми дайте една снимка и на тая класна да я видим! Чудно ми е какъв човек трябва да си за да проведеш подобен разговор с това дете! Любопитно ми е като родител да видя при кого пращаме децата си! И директорката какво мисли по-въпроса ми е интересно...
148
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 207 Твоя колега дъртия алкохолик (начина по който си структурирал изречението илиза че сте колеги по чаша) да не е като оня тип от вица за хваленето:Отива един при доктора и вика. "Докторе всички колеги се хвалят че по 3 пъти на вечер спят с жените си а аз с мойта мога само веднъж". И доктора му вика "е какъв е проблема? Хвали се и ти че по 3 пъти на вечер спиш с твойта"
147
3
 
9
 
! Отговори
справедливост преди 5 години
Един нещастникк тука във форума ми пожела да съм нямал дъщеря!Имам мъжко, но и за щерка не ми е късно! К или не бих се радвал и гордял ако е като Мария и има нейната воля поне малко от малко! За негово инфо!!!
146
2
 
21
 
! Отговори
справедливост преди 5 години
Мария е боец и ще се оправи за разлика от повечето от вас! Тя се е справила с извратен рецидивист чийто трудов стаж е 35години по затворите!Влязла е в елитното школо без родителите и да бутат рушвети! Изкарвала е оценките си с яко учене и е бачкала като сервитюрка да се издържа! Ще се справи и с делото! Гаранция! Ще завърши и училище по-един или друг начин! С или без продажната и класна!На един съсед от квартала детето нямаше нейния дух и воля и незнам дали не тежи на съвеста на същата класна!!
145
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имах един колега дърт алкохолик той почина ама си спомням как се хваляше колко ученички изпраскал на старозагорската автогара за пари че и тая е същата
144
4
 
3
 
! Отговори
справедливост преди 5 години
Пак многознайковци приемащи буквално нещата като първолаци! В това "елитно" училище има доста ученици дето разполагат с джобни превишаващи възнагражденията на учителите и ходят до там гимназистите с коли в който трябва повечето хора да се събуят преди да влязат!Когато *** е касиерка а баща ти гурбедчия без пукнат грош! Когато няма кой да ти обърне внимание като родител поради липса на време и пари! Е нормално да ти се разклати морала и да му изтървеш края! Да хванеш лош път!
143
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изглежда тук са се намърдали да пишат всичките приятели на Фаса,с които е лежал по затворите-същите,а и защо не по-големи отпадъци и *** от него!!!
142
4
 
7
 
! Отговори
прокуроро преди 5 години
Това момиче е извършило убийство, далеч надвишаващо т.нар самоотбрана. Ръгало е дъртия мераклия над 50 пъти, според полицията даже го е кастрирала. Тя твърди че го ръгала само един път, кой знае защо лъже така. Изнасилване очевидно не е имало, може да е имало опит за това само.Отделно май че не е съобщила веднага за инцидента, а се е ослушвала до другия ден. Изобщо убийството си е налице, вече зависи какви смекчаващи обстоятелство ще се открият, но не е невинна.
141
1
 
6
 
! Отговори
справедливост преди 5 години
Продължение 197:Експеримента с многознайковците дето ми четат морал тук:Да кажем че съм ви баща/майка а вие ученици в даскалото на Мими! И ви стягам за първия учебен ден! Водя ви в магазин за втора употреба да ви облека! Купувам ви няколко тетрадки като от т.хартия! И ви давам половината пари за необходимите ви учебници с 2лв джобни и ви пращам там дето учи тя! Телефона ви е предплатен и не е смарт! После да ви питам след даскало как се чувствате ако въобще можете да спрете да ревете!!!
140
8
 
7
 
! Отговори
Хайдутин преди 5 години
Браво на момичето!!!Доколкото разбрах, класната е казала на момичето да несе връща в даскало, а приятелите и вече не контактуват с нея, това са пълни глупости. Това момиче трябва от тук нататък да е много горда, и да бъде уважавана, че е утрепала тоя дъ..рт и..з.род.
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименСнимката е от интервюто, което е дала след изнасилването пред нова тв. Затова знаем. Гледай го.
138
1
 
2
 
! Отговори
справедливост преди 5 години
До193,Да точно така е! Искам и да отговоря на няколко предни поста дето ми четат морал! Първо не ясно дали Мими е била такава т.е К и не съм казал никъде че я оправдавам ако е била! Но я разбирам! Живота не бил само телефони и заведения и т.н!Да но днешния свят е материален инвъзпитаваме децата си в матереализъм от най-ранна възраст! Обикновенно тези дето твърдят обратното са задоволени с всичко и им е лесно да са над нещата!Ще ми се да можех да проведа следния експеримент с многознайковците:
137
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До д-р Хаусгледах и интервюто и ще ме прощавате, ама далеч не ми прилича на жертва. По-добре го гледайте преди да коментирате и да и да нападате тези дето не вярват сляпо.
136
0
 
9
 
! Отговори
д-р Хаус преди 5 години
тая такива измишльотини приказва, такива противоречия има сама със себе си, че все повече ми заприличва на по-младата версия на Анита Мейзер