Задържаха 20 незаконни мигранти в Кнежа

Не е ясно с какво са пътували и как са се озовали през нощта там
10 сеп 2016 13:56, Елка Василева
9
 Задържаха 20 незаконни мигранти в Кнежа
Снимка: архив, Булфото

Служители на Областната дирекция на МВР в Плевен задържаха 20 незаконни мигранти в Кнежа. Това съобщи регионалният говорител на МВР в Плевен Мариана Цветкова.

Това е станало днес след постъпил сигнал в 4.50 часа на телефон 112, уточни тя. Групата от незаконни мигранти била на улицата пред болницата в град Кнежа, рано сутринта.

Местни хора чули, че непознати говорят на чужд език и се обадили на телефон 112.

Чужденците били без документи и са отведени от служители на МВР в полицията.

Те са 12 пълнолетни граждани - шестима мъже и шест жени, а заедно с тях са осем деца - момчета и момичета. По думите им те са пристигнали от Ирак. В момента се установява самоличността им, а също така как са се озовали през нощта в област Плевен и в град Кнежа, с какво са пътували и откъде, поясни Цветкова.

След извършване на проверките мигрантите ще бъдат предадени на компетентните власти, уточни говорителят на МВР в Плевен.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
Кво става бе госпожо Бъчваровадокат сте на инспекторска проверка страната се напълни с бежанци.Сутрината в София други в Кнежа трети у Видинско що ги държите тези по границата да получават заплата командировъчни че на всиката несвършена работа допълнитело плащате извънреден труд.уЖ СА С НЕНОРМИРАНО работно време и 20 заплати безплатен транспортРанно пенсиониране и за тях измениха ЗИД КСО да се пенсионират по чл.69 параграфите 49-50 въпреки това Синдиката ще Ви съди и излизат на протест.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трафикантите май са под чадъра на. .?
6
0
 
4
 
! Отговори
точно така преди 7 години
Нека нашето правителство одобри закон чрез който да бъде/бъдат задължени родолюбивите български трафиканти да полагат задължителни грижи за броя от тях нелегално прекарани мигранти за целия срок на пребиваванета им в България в тяхните лични имоти под пълни пансионни условия.
5
2
 
15
 
! Отговори
Не ги задържайте преди 7 години
Връщайте ги!
4
1
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Килимчето е било распънато със сигурност от някой родолюбив нашенец срещу прилично заплащане вследствие пазарлък. Нека нашето правителство одобри закон чрез който да бъде/бъдат задължени родолюбивите български трафиканти да полагат задължителни грижи за броя от тях нелегално прекарани мигранти в срок от минимум една година в тяхните лични имоти под пълни пансионни условия. А да видим тогава дали ще има тпафиканти!
3
0
 
18
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Веднага БХК да ги нахрани напои да им дадат по 3000 евро за харч и да им земат по една малолетна да се облекчат (незнам защо предполагам, че са мъже около 18-20 годишни)После по един апартамент и доживотна пенсия по мин, 3000 евро + карта за излизане от затвора (като тия в монополи)
2
0
 
19
 
! Отговори
Вуйчо преди 7 години
Били са на дискотека в Благоевград.
1
0
 
31
 
! Отговори
Бежанец от Бурунди преди 7 години
Ясно е как се озовахме в Кнежа - с летящото килимче на Аладин.