Дете е с опасност за живота след катастрофа във Варна

Инцидентът станал заради отнето предимство
14 сеп 2016 08:32, Елка Василева
9
 Дете е с опасност за живота след катастрофа във Варна
Снимка: архив, Булфото

Дете на 3 години е с опасност за живота след катастрофа на бул.”Княз Борис I” във Варна, съобщиха за „Фокус” от „Пътна полиция”.

Инцидентът е станал около 18.00 ч. във вторник по бул.”Княз Борис I” в посока Варна.

Автомобилът, в който е пътувало детето, е бил ударен от друга кола, чийто водач е предприел маневра за завой в обратна посока и му е отнел предимството. В резултат на удара първият автомобил се е отклонил и се е блъснал в спрял трети автомобил. При пътния инцидент е засегнат леко и таксиметров автомобил.

Детето е настанено за оперативно лечение с фрактура на черепа и опасност за живота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Варнакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
От 4 преди 7 години
"Кола правеща обратен завой е винаги с предимство - пише го в закона" е също толкова вярно, както и това, което пишехте преди няколко дни: "Трамвая винаги е с предимство - пише го в закона" по повод на катастрофата на бул. Сливница и бул. Христо Ботев в София. Сега само ви имитирам, но вие нещо подскачате и ми пишете минуси. Не разбрахте ли, че всъщност си пишете минусите на себе си?!
7
0
 
1
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Трябва да се внимава повече и винаги да се има предвид, че другия участник може да сътвори някоя глупост! Никой не е застрахован!
6
0
 
4
 
! Отговори
вин преди 7 години
Зависи КАК го е правил обратният завой, понеже, точно вчера на новото кръгово, след Ботаническата градина, един хамък си даде мигач и вместо да се завърти по кръга, се шмугна насреща в първото ляво!Много е зле работата, най лошото е че неразбират какво правят.
5
1
 
9
 
! Отговори
??? преди 7 години
Кола правеща обратен завой е винаги с предимство, ама като вземеш, че пак да се явиш на курсове може и да разбереш какви глупости говориш....
4
1
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Като теб
3
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кола правеща обратен завой е винаги с предимство - пише го в закона.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В учебна ,не,ама във всякякви други лъскави таралясници ...всеки ден ! Миналата година си подменях СУМПС в КАТ! Там се налага всеки да си попълни един формуляр с данните ! Едно *** ,ходеше и се молеше ,някой да му го попълни...после на опашката пред гишето ,разбрах ,че си подновява отнетото свидетелство , след като преставя документ за завършено основно ....като "частен ученик" ,а всъщност не познаваше буквите !
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредния бай ***