Шофьор помете майка с две деца в Ямбол и избяга

31-годишната жена е в болница с черепно-мозъчна травма
18 сеп 2016 16:04,
19
Шофьор помете майка с две деца в Ямбол и избяга
Снимка: Архив, Булфото

Шофьор блъсна майка с количка и 7-годишно дете на тротоар в Ямбол и избяга.

Инцидентът станал около 9.00 ч. в неделя сутрин. 31-годишната жена и двете й деца оцеляват като по чудо, пише Нова телевизия.

Водачът връхлетял върху майката и децата в гръб. Жената е спасила с тялото си бебето в количката. Тя е откарана в болница в безпомощно състояние.

"Майката е с черепно-мозъчна травма, няма въобще спомен за случилото се. На скенера няма други травматични увреждания. Оставяме я в болницата за наблюдение. Бебенцето също е с охлузвания, защото е паднало от количката", каза д-р Недялка Влахова от болница "Свети Панталеймон" в Ямбол.

След инцидентът младият мъж зад волана е избягал от мястото на произшествието. Той е карал с бясна скорост и спирачен път на пътното платно няма.

Очевидци са успели да заснемат автомобила. Самоличността на шофьора вече е установена. Полицаите са намерили колата, оставена недалеч от дома му.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
11
 
! Отговори
ЖЕНА преди 7 години
НЕ САМО ЗАТВОР ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НЕ КНИЖКА ДА СЕ ОТНЕМА А КОЛАТА ЧИЯТО И ДА Е ЗА ДА ИМА КОНТРОЛ И ОТ СОБСТВЕНИКА НА КОГО Я ДАВА
9
2
 
6
 
! Отговори
Динко Джамболлията преди 7 години
Колата последен модел Мерцедес ли е била?
8
2
 
5
 
! Отговори
Да ви обясня преди 7 години
Няма как да ви кажат име - полицейските сводки най-често са анонимни. Дават инициални (примерно Х.С., 21г.) и това е. Имената стават известни чак ако е някой познат или известен и т.н.
7
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този ,нали си има име?!Напишете го, че утре, ще е вашата жена или дете!
6
0
 
30
 
! Отговори
Ямбол преди 7 години
Къде си бе, ***?
5
4
 
15
 
! Отговори
атяилнамсО бертсЯ преди 7 години
Крайно време е в българия да се забранят моторните превозни средства и на впрегатите да се сложи лимит от две впрегати животни на каруца, оти това вечно полупияно племе от потомствени каруцари се изпотрепа по пътищата и тротоарите!
4
28
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стават и грешки... може би така е било писано.
3
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мама и тате златното ла*но пак се е прославило. Ама то е невинно и добро момче. Нищо че е прегазило майка с две деца - не заслужава да ходи в затвора. Ох, мамин той златен....
2
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажете го кой е за да му *** *******
1
0
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажете му трите имена адреса и дайте снимка.Нека всички да знаем кой е и работодатели и познати.В България няма правосъдие.Имам познат съдия и това е най- гнусната твар която съм срещал за това не им вярвам.