Загиналият на жп прелез – бивш футболист на "Локо" ГО

Двама мъже вчера бяха пометени с колата си от влак
26 сеп 2016 15:22, Анисия Иванова
5
Загиналият на жп прелез – бивш футболист на "Локо" ГО
Архив: Булфото

Двама мъже на на 60 и 66 г. от Горна Оряховица са загинали в колата, ударена на жп прелез вчера в село Първомайци.

Уточнена е и тяхната самоличност. Това са 60-годишният шофьор на автомобила Иван П. от Горна Оряховица и 66-годишният Костадин Тодоранов, известен като Кецето. Тодоранов е бивш защитник на футболния "Локомотив" Горна Оряховица, съобщава "24 часа".

От клуба изказаха съболезнования на семейството му и обявиха, че мача на чернобелите с "Левски" тази вечер ще започне с едноминутно мълчание в негова памет.

Още по темата

По първоначална информация лек автомобил "Деу Тико" преминал през охраняем жп прелез от Първомайци в посока село Правда при спусната бариера и е бил премазан от преминаващия бърз влак София-Варна.

По данни на БДЖ в участъка бързият влак преминава с около 100 км/ч. Локомотивът буквално разцепил на две автомобила като влачил купето с двамата мъже около 300 метра, преди да спре.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Правият участък там е около 4.5 км. Влак може да се забележи пане от 2 км. Въпреки лекият наклон надолу,точно там скоростта на влака не е била 100км/ч. Само на 400 метра следва десен завой, мост над Янтра и навлизане в стрелките на гара Г. Оряховица. Локомотивните машинисти не са безотговорни и безконтролни като шофьорите по пътищата.Такава катастрофа става единствеено поради безумиеито на шофьорите. Лека им пръст на нещастниците !
2
1
 
8
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
"Двама мъже вчера бяха пометени с колата си от влак"От тази "информация" логичното заключение е, че влака е навлязъл в насрещното.
1
1
 
22
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
тя простотията не ходи по гората ...