Митьо Очите проговори: От поне 3 места стреляха по мен

Държал съм се мъжката винаги, споделя Желязков
16 окт 2016 22:15, Красимир Ангелов
52
Митьо Очите проговори: От поне 3 места стреляха по мен
Снимка: Булфото, архив

В мен имаше 3 куршума от 3 различни оръжия, заяви раненият на 8 юни в Слънчев бряг след престрелка Димитър Желязков – Очите в интервю за "24 часа". В инцидента смъртоносно бе прострелян Александър Алексиев, който е приближен на Очите. За убийството му има един обвинен - 31-годишния Тодор Славов. За стрелбата срещу Митьо Очите пък са обвинени двама - Георги Иванчев и Радослав Димитров.

Още по темата
"Този куршум, който още не е изваден, е минал на 2,5 мм от сънната артерия и се е забил във второто ми ребро”, сподели соченият за наркобос.

"Чак сега започнаха да ми се връщат някои спомени. Чак сега. Имал съм показатели 30 хемоглобин и 30 пулс. И всичките органи отказали - без сърцето и мозъка. Лекарите са казали: “Само можем да се молим, нищо друго не може да се направи.” И за два дни съм вдигнал показателите”, споделя пред изданието Желязков. Той не може да се обслужва сам, а в раздвижването му помага рехабилитатор.

Желязков сподели, че рядко е ходел до фаталния ресторант 4you, където стана стрелбата. “Имах среща с други приятели в ресторанта. Когато влязох, те още не бяха дошли”, започна разказа си за нощта на стрелбата Очите.

"Видях кой стреля по мен отстрани. Но по мен е стреляно от 3-4 места. В мен е имало куршуми от 3 оръжия. 13 патрона. И един по крака. Тези от рикошетите не ги броя. Един от куршумите (показва вдясно от гърдите, близо до подмишницата - б.а.) е пробил жилетката и беше леко влязъл, аз го измъкнах направо”, заяви Желязков и призна, че по принцип ходи с бронежилетка.

"Една бронежилетка тежи 3-4 кг - натоварва тялото допълнително, едни вид тренирам, докато вървя. Но тази бронежилетка се оказа много важна тогава. В нея попаднаха 6 от куршумите, насочени към мен”, допълни Желязков. Той е категоричен, че не познава Божидар Кузманов отпреди, или някого от другите момчета, които бяха в заведението.

Желязков споделя, че е разочарован от някои свои приятели. “Видя се колко хора още вечерта дойдоха до болницата. Но има и такива, които уж са били близо до мен, а сега опънаха ръчната - поуплашиха се. Ако обаче всички бяха опънали ръчната, никой нямаше да дойде. Защото всички, които бяха пред болницата, след това са проверявани. Аз в този живот, станал съм на 44 г., нито съм предал някого, нито съм излъгал”, отчита Очите и продължава:

"Не знам кой какво говори. Нито съм изоставил приятел. Затова, като застана пред огледалото, мога да се погледна и да кажа, че съм мъжкар Ако има някой да каже: “Митьо ме предаде или ми дължи пари!” Или да натопя някого. Държал съм се мъжката винаги. И сега пак се държа мъжки”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
кочо преди 7 години
И едната група и другата за ***, можеби трябваше да ги оставите в една клетка да се самоизбият...Митака как само отговаря на журналиста за жилетката, ааа нося си я, а как отговаря за атентатите който почнаха срещу другата груга ааа те сами си слагат бомби...Е Митьо е те ако кажат ееее ти сам си се гръмнал да си жертва...Правите се на бандити а после лъжете като едни малки деца, поне бъдете мъже и си признавайте, но то е за хора с сърца, много е лесно да сте 10 глигана и да пречукате някой...
38
1
 
6
 
! Отговори
Джо преди 7 години
Поредния ***, който си намери майстора.
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"И всичките органи отказали - без сърцето и мозъка"Е тая няма нито едното , нито другото.Как да пострадат
36
1
 
6
 
! Отговори
Горан преди 7 години
До 46: От смях, нали?
35
1
 
6
 
! Отговори
mdaa преди 7 години
Сълзи ми потекоха...
34
1
 
11
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Да, бе! Отишъл в ресторанта, в който по принцип не ходи, ама отишъл... Щото имал среща с приятел! Тая версия е толкова фалшива, че няма накъде! За това ли е бил помъкнал с него сума ти народ? Щото е мъжкар!? Мъжкарите, като имат среща с някого отиват сами!
33
0
 
4
 
! Отговори
иван преди 7 години
Писна ни !
32
1
 
16
 
! Отговори
Ура! преди 7 години
Ура! Митьо Очите е на крака! Значи търговията с *** и с дроги на Слънчев бряг отново ще процъфти!
31
1
 
27
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Нищо лошо не е направил човекът. Просто си ходи с бронежилетка, както всчки останали добри и порядъчни хора.
30
0
 
5
 
! Отговори
Врачката преди 7 години
Не ти вярвам !Ти си гомновоз и половина толкова лекари спасяваха един бандит ?????За да точат парите на данъкоплатеца ли ?Този е вече убит ко го съживявате не знам .Давам му 5 месеца на улицата максимум и са го премазали с тир .
29
2
 
3
 
! Отговори
СС преди 7 години
абе найстина ли е 4 5 кг една бронежилетка? моето кожено зимно яке тежи повече странна работа?
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и ти и твоите авери сте за разстрел
27
1
 
22
 
! Отговори
Хайде сега преди 7 години
Тръгнал с 30, 40 "приятели" да се... черпят!? Тоя всички ни взе за ***.оумни!Какви ще да са тези "приятели" без нито една жена в компанията - някаква г.й дружинка или какво!? Пък и с бронежилетките са влетели направо към бара да се саморазправят... Сега ще излезат "чисти", като "ангели" и само кравата и приятелите му "престъпници"!
26
1
 
20
 
! Отговори
без преди 7 години
Ама лошото е, че не са свършили нищо качествено. Един да беше стрелял ама като хората. Да не ти гледаме мутренската физиономия сега.
25
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде сега гласувайте пак за тия бабаити.Моя милост мина в лагера на Марешки заради *** като тия и обещанието за новите затвори.Краино време е в България не само да се руши,а да строим...па макар и затвори.
24
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Читателите по-долу са казали всичко-елитен бандит, човек на властта, работи за нея и тя му осигурява чадър. Имал среща с приятели в ресторанта :))))). Спор за паркомясто и т.н. НИКАКВИ обвинения срещу него, но пък търсят под дърво и камък другите-не че са ми симпатични. Просто техния покровител е с по-слаби позиции.
23
4
 
30
 
! Отговори
гнусно преди 7 години
Вместо да е в затвора, той е на свобода. Вместо да е низвегрнат, той има протекции от най-високото място. Вместо да околян като всеки = садист, убиец, изверг, ***....той стана благодарение и на журналистите като феникс, подражание на всеки престъпник и ***.МОЖЕ ЛИ ДА БЪДЕ ДРУГОЯЧЕ, ЩОМ МАФИОТ Е ПРЕМИЕР!
22
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
как пък не пукна ве ***
21
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей медиите ще го изкарате този герой ся...
20
1
 
36
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Споко батка щом са те почнали ще те свършат няма къде да идеш.