15 млн. искат от клошаря, обвинен в палежа на Тютюневия град

Нанесените щети стрували толкова, твърдят от обвинението
Обновена: 20 окт 2016 19:16 | 20 окт 2016 19:07, Петя Славова
30
15 млн. искат от клошаря, обвинен в палежа на Тютюневия град
Снимка: БТА

Прокуратурата иска 15 млн. лева от клошаря, обвинен за палежа на тютюневите складове в Пловдив.

Според държавното обвинение 44-годишният Любомир Данчев е запалил едно от помещенията. След това огънят обхванал и другите три сгради. Така Любомир е нанесъл щети за над 15 млн. лева, съобщи Нова тв.

Още по темата

Мъжът е без постоянен адрес, криминално проявен е и до момента е осъждан многократно. Ако бъде признат за виновен, Данчев ще трябва да поеме разходите по делото и да възстанови нанесените щети.

44-годишният мъж призна, че от 35 години живее на последния етаж на склада, откъдето тръгна огънят.

Непосредствено след пожара самият той заяви, че огънят според него е умишлен, някой е запалил една от стаите. Той живеел в съседната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
3
 
! Отговори
ф--к преди 7 години
КОЙ допусна тази зграда да се превърне в съборетина и приют за клошари ? Той трябва да плати ! Иначе хвала на такава прокуратура , хвала !!!
26
0
 
6
 
! Отговори
цирк преди 7 години
Глухия опрашил немия, а той викнал слепия за свидетел.
25
0
 
3
 
! Отговори
Ало-о-о преди 7 години
До реалист 20 Човека е спестявал 35 г и има милиони , ама неще да каже в коя швейцарска банка са.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето това е смислен коментар! Дори и да е виновен човека, неговото е нищо в сравнение с КТБ и откраднато от Цветан Василев /а вероятно и голяма част от политическия "Елит"/!
23
0
 
11
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 7 години
Тотална кретения!Човекът десетилетия живял в този склад,защо да пали единствения покрив над главата си?!Много е удобно да смачкаш някой невинен беззащитен,за да прикриеш нечии алчни интереси!Ще осъдят клошаря,времето ще доразруши останалото от пожара,останките ще бъдат обявени за опасни от самосрутване(те са си такива),бързичко ще бъдат съборени и строежите ще започнат.Не ви ли звучи много познато?А колкото до възстановяване,това са утопии!!!
22
0
 
16
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Ще ги плати човекът, само няколко месеца да поработи...
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Запалил си е покрива над главата умишлено ? И сега като ви даде 15 млн тоз клошар ще се почерпите ли здраво за сметка на клошаря, тьонсурати?
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко удобно,да набедиш клошар в престъпление.Като в филм.И още по удобно да му искат милиони,несъществуващи. Но поне човекът стана милионер официално.Едни ги имат милионите в ПЛЮС , други ги имат в МИНУС, все за една и съща сума пари става въпрос.Дали имаш да ги взимаш или имаш да ги даваш,15 милиона са си 15 милиона.За мене човекът е МИЛИОНЕР.
19
3
 
8
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Кога ги получите , аз лично ще ви черпя с отлежала руска водка.
18
2
 
17
 
! Отговори
БОЙКО преди 7 години
Г.ЛУБАВИ БУ,ГАРИ човекот нема каде да живее та тргнал да пали покривот над главата си.Е собрал е 14 милиони, е се чека за другио 1 милион
17
1
 
9
 
! Отговори
Кака Радка преди 7 години
До beks1Аз таквизи суми ги плащам на разкрачено плащане!
16
0
 
14
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Сега като ги вземат от него тия пари, ще вдигнат заплатите на медицинските сестри. Пък после кажете, че няма справедливост в тая държава.
15
0
 
16
 
! Отговори
край преди 7 години
Те държавните чиновници 25г. вече пишат актове на роми за милиарди левове сигурно са общо с ясното съзнание че никога няма да се плати и лев. Държавния чиновник това не го спира ... да пише.
14
0
 
26
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Тази история с клошаря ми напомня за сценария с фирмите с милиони дългове и собственик някой неграмотен бай м*нгал.
13
0
 
6
 
! Отговори
. преди 7 години
А за заплаването на степите в Калиакра - глоба една студена вода.За тези, които не знаят - напишете в търсачката Пожари и разораване и на степите в Калиакра.Срам и позор!
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветан Василев да помогне на бедния човек с някой лев!
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ше им ги изплати...на кукуво лято... Адвокатчетата искат да гепят голям процент...ама и те на кукуво лято... Намерили кой да осъдят за милиони... Некадърници. Но лакоми.
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да съдят тези които създадоха клошарите и мизерията
9
0
 
22
 
! Отговори
Вуте преди 7 години
Клошарят може и да има вина, но я да поровкат малко по-надълбоко да видим какво ще излезе от там...А иначе е много удобно така, клошарят беше и после всичко потъва.На такива "бушони" много мошеници си прехвърлиха фирми с огромни дългове през 90-те. И за държавата остана гореща супа, да я... На това му се вика отработена схема за ограбване на държавата, тоест на всички нас. Така беше и с бaнкитe. Отпускали необезпечени кредити...Моля!????Коя истинска бaнкa отпуска необезпечен кредит!????
8
0
 
36
 
! Отговори
охи преди 7 години
Уникална прокуратура😃дръжте човека във ареста поне да е на топло зимата и де се храни редовно.това е поредното показване че си вършите работата.намерихте удобния човек.най много да му вземете цурвулите и за пореден път да станете обект *** подигравки