Разследват футболни фенове за лъжесвидетелстване

СРС наказа други трима, блъскали по паркирани автомобили
24 окт 2016 20:35, Анисия Иванова
2
Разследват футболни фенове за лъжесвидетелстване
Снимка: Булфото, архив

Спрямо трима футболни фенове ще бъдат образувани досъдебни производства за лъжесвидетелстване. Те са били разпитвани по време на процес и са възникнали съмнения, че дават неистински показания, съобщиха от МВР.

На други трима Софийският районен съд наложи административни наказания. На 15 октомври, непосредствено преди футболната среща между отборите на ПФК ЦСКА- София и ПФК "Левски", група фенове, придвижвайки се към стадион „Васил Левски”, на ул. “Милин камък”, те започнали да нанасят удари по паркиран автомобил.

На мястото на инцидента пристигнал патрул  от СДВР. На предупреждението на служителите да не нарушават обществения ред, трима от младежите отправили обидни реплики към полицаите и продължили да удрят по  автомобила.

След многократни предупреждения трима от нарушителите били задържани и срещу тях - образувани преписки по Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При 1000 рома не ме учудва нищо и от двата отбора докато не се намери решение и закон няма кои да ходи на мач
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А! Как така?Аз не мога да си представя футболен фен да дава неистинни показания! Та това са хора на спорта, на честта! И как така - "отправяли обидни реплики към полицаите"? Виждали ли сте футболен фен, който да казва нещо лошо за полицай?