Мъж издъхна на лов, никой не прибира тялото!

Другарите му звънели на полиция, прокуратура...
14 ное 2016 14:07,
8
Мъж издъхна на лов, никой не прибира тялото!
Снимка: Flickr

56-годишен мъж издъхна по време на ловен излет край Монтана. След констатирането на смъртта му над четири часа тялото на мъжа е останало в гората, тъй като нито една държавна служба не поискала да го прибере.

"Възмутени сме от станалото!", заявиха от ловината дружинка на починалия пред "Труд".

56-годишният Георги от село Доктор Йосифово излязъл в събота на лов за диви свине с местната дружинка. Ловците не открили диви прасета, не гръмнали нито веднъж и по обед тръгнали да се прибират. В акациева гора, недалеч от клопката, която заложил Георги, другарите му го открили паднал безжизнен, с пушка на рамо.

Мъжете веднага се обадили на тел. 112 и на мястото пристигнал екип на "Бърза помощ". Лекарката констатирала смъртта на ловеца, но си тръгнала без да прибере с линейката трупа.

Четири часа ловците звънели на полиция, прокуратура с молби да дойдат на мястото, но никой не се отзовал.

Когато започнало да се мръква и да вали, ловците сами откарали мъртвия мъж до дома му.

"У нас не уважават човека нито жив, нито мъртъв. Даже по фронтовете в Сирия прибират мъртвите, но не и при нас!", коментираха ловците.

Починалият мъж е работел като охрана на земеделска кооперация в Доктор Йосифово и най-вероятно е покосен от инфаркт, казаха ловците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Един гостенин преди 7 години
Казва се "застанал на пусия",а не"заложил клопка".
6
1
 
2
 
! Отговори
нона преди 7 години
КАРМА го е застигнала и останалите да си чакат ред!!!
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямам симпатия към ловците макар че имам добри познания, умения и интереси към всякакъв вид оръжие! Ако няма какво да яде човек - разбира се! Ама в тази просташка държава България всеки полу-човек става ловец само и само да гърми по животните без да му се налага! Вместо да го бяхте носили до тях можехте да накарате някой по млад да притича до селото и да донесе лопата та направо на място да го копате. Пък който иска да разследва да си го откопава!
4
0
 
13
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
най ме изкефи линейката - големи пичуве ,изхарчили време и нафта да се разходят до мястото , убедили се че е ритнал камбаната , взело да вали и се прибрали. Ама и авджиите са подходили непрофесионално - да бяха казали че са отстреляли по погрешка група роми - и за 5 минути на мястото щяха да са Босфор ТВ плюс ДАНС , НСБОП ,КАТ и цялата хранилка от БХК.
3
0
 
17
 
! Отговори
abba преди 7 години
Хора, нали трябва да се направи оглед, да не би да има извършено престъпление! Какви са тия ваши първосигнални коментари?!
2
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мЪРТВОТО ПрАСЕ ДЕтО Са го УБИли КОЙ ИМ ГО КАРА АКО НЕ Е ТАЙНА КАТО НЕ УВАЖАВАТ ДРУГАРЯ СИ КОЯ СЛУЖБА ИМ Е ВИНОВНА ДАЖЕ ПО ФРОНТОВЕТЕ В СИРИЯ ХОРАТА ПРИБИРАТ ДРУГАРИТЕ СИ АМА У НАС ЛОВНИТЕ ДРУЖИНКИ НЕ УВАЖАВАТ ЧОВЕКА НИТО ЖИВ НИТО МЪРТЪВ
1
31
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някак не мога да изпитам съчувствие към убиец..