Атаката срещу момчето в мола – напълно непредизвикана

Свидетел: Охранителят сам се удари, сам падна
Обновена: 23 дек 2016 22:16 | 23 дек 2016 22:12,
76
Атаката срещу момчето в мола – напълно непредизвикана
Снимка: Архив, Булфото

Мъж, станал свидетел на инцидента в мол в София, при който беше наръган 19-годишен младеж, разказа, че реакцията на охранителя е била напълно непредизвикана и момчето дори е викало за помощ.

Още по темата

"Не знам дали са станали кражби, не съм присъствал там. Мога да кажа друго - че от единия обект го вкара и след секунда го изкара и го преведе в друг обект на друга марка магазин. И там вече с влизането му в самия вход на магазина извади една метална палка и започна да му нанася побой по главата", разказа свидетелят пред Bulgaria ON AIR.

Той също така се усъмни кой е причинил травмите на охранителя, нападнал 19-годишния младеж, и смята, че той сам се е наранил.

"Удари ли се, не знам. Мога да кажа, че може би инсценировъчно го направи - все едно някой го е ударил. Той сам се удари, сам падна", разкри още той.

Междувременно от фирмата, която отговаря за охраната на целия търговски център, обясниха, че инцидентът всъщност е станал с охранител, нает конкретно от магазина. Те обясниха, че самите охранители на мола нямат практика да са въоръжени и ще поискат информация защо охранителите именно на този търговски обект разполагат с оръжия.

Предстои да бъде изгледан записът от камерите за наблюдение.

Вижте подробности в репортажа на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 1 година
До RUSSIA the bestБрат съм на въпросния "арбин" и мога да ти кажа, че беше 3 седмици в пирогов и едвам не загубих един от най-близките си. Стига сте се крили зад анонимни юзъри, смешници!
41
0
 
2
 
! Отговори
321 преди 7 години
Охранител значи ПОЛИЦАЙ БИВШ ..... бивш ***,, бивш полицаи ,, бивш гей ,, и бивш наркоман НЯМА
40
0
 
3
 
! Отговори
Дончо преди 7 години
До 22И за едни мизерни 600 лева струва ли си да си изпържиш мозъка и черния дроб
39
3
 
21
 
! Отговори
да преди 7 години
то голям свидетел, бе... "не знам", "не съм видял ".." ама предполагам "... ами да вземем да предположим, че и ти си съучастник в кражбите..много си прозрачен..
38
10
 
13
 
! Отговори
22 преди 7 години
Тези типове пият анаболи и правят мускули, за да станат охранители , но от това мозъкът им става на боза и си избират въображаеми врагове , а като осъзнаят осирането се самонараняват.Трябва да минават на психопреглед преди да ги назначат да работят.
37
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Атака с/у арабелата е разрешена от вселенската законодателна система
36
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази невинната жертва била нападната без причина. Само по подозрение за кражба. Е, нищо че той имал вече история и стари регистрации, точно за кражби. И май че преди да е наръган, май че, ударил охранителя със стол по главата. Май че. Е той имал и дела свързани с наркотици, според МВР де, ама да не бързаме с изводите. Сто процента малкия Р. Алау е невинен. Всеки който твърди обратното е гаден расист.
35
1
 
25
 
! Отговори
Fake News преди 7 години
Цялата тази история, особено ако човек я следи по двете нарочени за водещи, частни национални телевизии, е перфектния пример за менте новини. По едната от тях особено държат да повтарят че момчето се казвало Робърт. И ние вярваме де. Ама друг път.
34
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
четирима охранители пребиха семейство на Околовръстното шосе на София заради свирене с клаксон.балкански манталитет.трябва да се забрани тази мутренска професия в България.
33
7
 
56
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
Ей ама ние доматите не ги ядем с колците. Хванал и пребил арабето без причина? не на мен тия. И кой е този свидетел - да не излезе, че е от български хелзинцки клозет и свидетелства без да е бил там. Просто вече не вярвам на нито една дума на независимите медии.
32
2
 
7
 
! Отговори
@ 32 преди 7 години
Еми то и Фифи едно време не ги правеше на абажури от омраза, ами от любов към Дойчланд :)
31
5
 
28
 
! Отговори
Хех преди 7 години
За това са ни нужни законите на Хан Крум! И всичко които използват думи от рода на "наказанието не трябва да е прекомерно" - Всъщност реално се пазарят: "Еми ще си крадем, не ни наказвайте много" Който не краде КАКВО ГО БЪРКА КОЛКО Е ТЕЖКО НАКАЗАНИЕТО??? Затова - Само законите на Хан Крум, и ще видите тези нагли *** как сами ще изчезнат заедно с братята pимляни.
30
3
 
33
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Момчето е имало предишни регистрации за кражби .
29
6
 
42
 
! Отговори
бой за тая паплач преди 7 години
Да се бият превантивно и да разберат че тук не е Германия. Да се омитат и да ходят при бабичката дето ги кани да трепят по Коледните базари.
28
11
 
37
 
! Отговори
друг свидетел преди 7 години
Охранителят понечи да краде. Бдителният гражданин му направи учтива забележка. Тогава охранителят най-агресивно, расистки и арогантно го удари с глава по стола, с който гражданина понечи да се защити. После охранителят бръкна в дрехите на гражданина, извади оттам ножа му и почна да го мушка с него.
27
26
 
20
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Закон за абсолютна забрана за притежаване на оръжие от цивилни лица.Оръжието на ловците да се съхранява в полицията и да се дава само при ловни излети.Никакви частни охранителни фирми. 500 000 частни охранители половината от които пенсионери от силовите министерства.С какво допринасят тези хора за икономиката и защо взимат заплати?И после се чудим защо няма пари за пенсии.
26
7
 
22
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Охранителят в мола,няма право да има или използва хладно оръжие,както и огнестрелно,поради естеството на работното му място. Въоръжена частна охрана има на определени обекти и трябва да има означение за това. Така че тука,единият е извън закона още отначало,а за другия не знам,защото съм виждал толкова арогантни и агресивни млади хора,както и дрогирани охранители....Не мисля,че е голям бабаитлък да пребиеш някакъв хилав младеж,да беше извикал на помощ другите охранители или полиция.
25
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кражбите не трябва да се оправдават.Кражбите са насилие срещу хората.Дивашка работа.Цял живот се трудиш, за да дойде един ...и да унищожи постигнатото .
24
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2012 г. Израел върна 60000 африканци към родните им места.В. Стандарт пебликуна ингервю с организатора на експулсирането:"Не го правя, защото мразя чужденци, а от любов към народа ми и за спасяване на родината", допълни Ишай. Той обясни, че желаещите доброволно да напуснат Израел ще получат парична помощ от 1000 евро. Първият самолет с депортирани африканци се очаква да замине следващата седмица.
23
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наричаме такива свидители " кошаревски"Ненадеждни.