Трима загинаха при пътен ад край Кърджали

Две коли се удариха челно, BMW изгоря като факла
3 яну 2017 17:45, Анисия Иванова
28
Трима загинаха при пътен ад край Кърджали
Архив: Булфото

Трима души са загинали при тежка катастрофа край Кърджали, съобщиха от МВР. Заради инцидента временно е бил затворен пътят Кърджали – Златоград. Сигнал за тежка катастрофа е подаден малко след 13:44 часа.

По първоначални данни в района на село Дюлица челно са се ударили "Ауди" със смолянска регистрация и BMW с кърджалийска регистрация.

След удара втората кола се е запалила и изгоряла. Според информацията до този момент при тежкия пътен инцидент са загинали трима – двама от тях са на 28 години, а третият – на 22.

Мястото на произшествието е отцепено от полиция за извършване на оглед под ръководството на Окръжна прокуратура. Причините за катастрофата тепърва ще се изясняват.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
3
 
! Отговори
До Ивчо преди 7 години
Може да провериш колко стойностни хора са дошли от Родопа. Провери колко са професори, доктори, артисти. От полето повече тикви са се пръкнали. Драскач некадърен
20
2
 
9
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
До 5ти М3то - Човече ти си терорист! Искаш с твоята злоба да утрепеш не дай си боже деца и семейства! Не е казано,че трябва да караш бавно,а разумно! Съжалявам те ,защото ти не можеш да изпиташ удоволствието от шофиране,дори и с най добрата и бърза кола! Със злобата и да си по по най се обезсмисля това чувство от готиния автомобил!Чао и безаварийна 2017г.
19
3
 
17
 
! Отговори
pilafcho преди 7 години
Младити шофьори Издиславовци шпродължават да съ трепят кат мухи. Щото мозъкът им е голяяяям колкото маково семе.
18
8
 
14
 
! Отговори
Бамзи преди 7 години
Ясно! Няма имена няма инициали, значи са от ония "българи" от друг произход. Та питам как тия с дивашките имена, вземат книжки без да се се качвали в учебна кола? 0_о
17
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато нямаш реална представа на пътя, резултатът е този. Защото на днешните шофьори, инструкторите само им взимат парите, за да ги научат да пъплят в града с 30км/ч, колкото да вземат изпита. Защото сега няма нито извънграфско шофиране, нито нощно, нито полигон.А когато излязат извън града, мислят че могат всичко.
16
2
 
7
 
! Отговори
pf преди 7 години
OMRAZNA MI OT PLA6TA4I,
15
4
 
19
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
Съжалявам!Млади хора с тринайсетина години под мойте! И мен ме сърби десния крак,но това на нищо не прилича!Пътувам 2пъти в седмицата през Искърското дефиле .Стар автомобил, но постоянна четворка . Днес и трите изпреварили ме автомобила съм си чукал спирачки да не се насметат с насрещен автомобил! Системно не обмисленно шофиране!?!
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бмв-то е било на газчица, нали.
13
4
 
13
 
! Отговори
Киро Спирта преди 7 години
До 10 Аз като съм мноу пиян брато каръм много бавну ,галя гастъ за дъ ми стигни горивото до другата кръчмъ и да има пари за ракия!И 5 лв да е дизела пак ши съ приберъ с колата щот аз на масата немога да сидя ти пеша ши искаш да съ прибиъм.Наздраве..;))
12
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредния безсмъртен с БМВ. А Аудито си е зимна кола, особено ако е куатро няма никакъв проблем със снега.
11
3
 
22
 
! Отговори
БАЙ Иван преди 7 години
Спазвам си закона ,карам внимателно,не правя рискови изпр.и т.нТо тогава всички в Германия мачкат газта до ламарината защото им е евтино горивото и са се изтрепали вече.Държавата трябва да се вземе в ръце и да се наказват яко нарушителите!Един джигит дали е с 2 г. Бмв или с 20г. Може да зареди 5 литра газ и да изтрепе някое семейство..Няма държава!
10
2
 
17
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
Ти да си чувал за най-икономична скорост? Явно не си. Най-икономичната скорост съвсем не е тази, при която "галиш ***" или да караш бавно, както ти се изразяваш.
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На 4 май най-много му приляга мазохист - иска да плаща повече, а не по-малко. Даже и да не е шофьор, както си личи според писаницата му, пак ще плаща повече за почти всичко, ако горивата поскъпнат.
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Несъобразена скорост!Нали господа полицай? Затова са катастрофирали колегите ви? Или това е извинение само когато обикновенни хора се зачукат някъде.
7
3
 
23
 
! Отговори
ники преди 7 години
Щом прочетох заглавието бях сигурен, че е участвало БМВ.
6
2
 
37
 
! Отговори
БАЙ Иван преди 7 години
КОйто не може да плаща, няма да караГоляма логика изкара...Значи комшията ми който има много пари и е над закона и кара както си иска и не го бърка дали дизела е 3,4,5 или 10 лева ще продължи да застрашава живота на други хора а аз който имам 14 г шофьорски стаж и нито едно нарушение ,но ми се налага да карам болни родители, деца и т.н няма да карам защото ме бърка дали бензина е 2,3,4 лева??Който нарушава закона ,не трябва да кара!....
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре започва статистиката!
4
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ауди и БМВ зимата не е препоръчително да се използват, само 4х4!
3
2
 
21
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Както казват руснаците: Два *** - ето сила...
2
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ей няма ли катастрофа без участие на бмв бе,тва не са коли,имам много ниско мнение за шофьорите на тези щайги за блъскане