Пияни ирландци вилняха в бар в Банско, арестуваха ги

Мъжете счупили витрина, бутилки и декорация
18
Пияни ирландци вилняха в бар в Банско, арестуваха ги
Снимка: Булфото

Трима ирландски граждани са задържани в Банско през изминалата нощ, съобщиха от МВР в Благоевград. Те ще останат в ареста за срок от 24 часа.

Тримата са счупили декоративни тела, витрина и намиращите се в нея рекламни бутилки с алкохол в увеселително заведение в Банско през нощта.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: арестбанскоирландци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
7
 
! Отговори
Aдмиралъ преди 7 години
Сега бой и в трудов лагер незабавно!!!
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На слънчака това се случва почти всеки ден, англоговорящи се държат като ***,преди една година един попиля бая полицай докато го арестуват,мина само с условна присъда.
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е тази новина??Вие да несте от Марс?Ирландците са си *** от край време.При соца основните туристи в зимните курорти бяха англичани и ирланци.Вечно тръба пияни.....Само дето не смееха да се бият защото тогава нямаше прошка.
7
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма работа нищо не е станало, пийнали хората по чашка и се веселили. Нищо общо с развилнелите се пияни руски ***, чупят грабят и убиват заплашват щелия свят с тяхната агресия ето това е новина а не да пишете за ирландци те са членове на ЕС и ние ги подкрепяме напълно. Не е правилно да се пишат такива статии тук!
6
1
 
14
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
евала - това е първия случай дето пишат за намеса на полицията в Банско! през другото време само гледат полицайте и не правят нищичко!
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 7Ама въобще не съм се разревал!!Само констатирам и казвам,че когато плюеш по някого и му се присмиваш първо себе си погледни!!И няма ли някакви по-пикантни фотосчета от събитието,че да влязат в някоя рубрика??
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой или някаква поместиха вчера в този сайт статия с фотоси "Колорит или идиотия от руската социална мрежа"!!!Нещо не ви допада колорита или идиотията на ирландски пастирки в Банско,а??Ами това е ЗАПАДЕН колорит,не може така,трябва да се хареса!!И статия за информация и възмущение срещу западния колорит сте изпраскали днес!!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tova e eftinia turisam v bg fakt po moreto saschto
2
5
 
3
 
! Отговори
Благой Рагин преди 7 години
Веднага да се освободят ,това лоша реклама за туризма.
1
1
 
21
 
! Отговори
hah преди 7 години
Това в напълно нормално в зимният "Слънчака бийч" - Е-Банско! Пълно със селани/дървари/фермери/говедовъдци/свиневъдци... Както се казва Те са си свикнали както си в у тяхно село, защото селянина си е селянин било то от Ирландия, Германия или Англия :Д:Д