Очите за болежките: Задържам вода, уретерът заздравя!

Несебърският бос ще се лекува в истанбулска болница
5 яну 2017 20:01,
78
Очите за болежките: Задържам вода, уретерът заздравя!
Снимка: архив Булфото

Митьо Очите, несебърският подземен бос, който през лятото бе ранен при престрелка в заведение в "Слънчев бряг", по празниците потърсил лекарска помощ. Това роди слухове в Бургас, че състоянието му рязко се е влошило.

Очите сам разсея предположенията: "Нефростомата се разши и трябваше да отида до бургаската болница", изясни ситуацията той пред "24 часа".

Още по темата

"Освен това здравият ми бъбрек започна да задържа вода, консултирахме се с лекарите в Турция, оттам ни успокоиха, че няма нищо спешно, ще ми направят изследвания на място", допълни той.

Прегледът при последното му посещение в Истанбул показал, че разкъсаният уретер е заздравял, но заради срастване се налага операция.

"Трябва да се изчака, за да я направят лапароскопска, без да ме режат", уточни Желязков.

Няколко експертизи са необходими, за да приключи разследването за стрелбата в ресторант "4you" в Слънчев бряг. Най-важната от тях е комплексната съдебно медицинска и балистична, свързана с изясняване на механизма на прострелванията, които е получил Димитър Желязков.

Известният несебърлия бе тежко ранен, а гардът му Александър Алексиев убит при инцидента, след който спецпрокуратурата образува досъдебно производство за организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов – Кравата. Още 9 мъже са с обвинения.

Удълженият срок на разследването за стрелбата изтича на 8 февруари. Междувременно на 9 януари, пред спецсъда в София трябва да застане Божидар Кузманов - Кравата.

Първата инстанция промени мярката му от "задържане под стража" в "домашен арест". Но втората отложи насроченото за 29 декември съдебно заседание и поиска допълнителна експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
да преди 7 години
Преди е събирал пари сега събира вода
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз събирам вода в коляното,но нямам 42 лв. за лекарства. лошо.
30
1
 
14
 
! Отговори
зяпнал преди 7 години
Брей, тоя зъркел станал почти доктор! Половината от термините, които вещо обяснява не съм ги и чувал :) Още един спор за паркомясто и току виж му дали диплома ... може и от небесния университет :)
29
1
 
6
 
! Отговори
Циник до 12 преди 7 години
Четете ли? Четете ли "отзвука" на нахалната ви молба? Вземете се самосезирайте, и си направете някакви изводи! И други вече ви го казаха - толерирате безброй антибългарски изказвания, а честните коментари триете. Пиша от мобилния...за забавление....но и да фалирате - няма да ми липсвате! Започвам да си мисля наистина, че сте някакъв рудиментарен израстък на БХК!
28
1
 
4
 
! Отговори
У нас специалисти ня преди 7 години
У нас специалисти нямаме ли?
27
13
 
1
 
! Отговори
Редактор на Днес преди 7 години
Драги читатели, ако имате свободно време моля посетете и другите ни сайтове: ibg.bg , investor.bg , bloombergtv.bg , bgonair.bg , gol.bg , tialoto.bg , az-jenata.bg , puls.bg , teenproblem.net , automedia.bg , imoti.net , rabota.bg , az-deteto.bg , blog.bg , start.bg , snimka.bg . Благодаря!
26
0
 
1
 
! Отговори
Паскал преди 7 години
Хората който познават Паскал знаят какво е казал
25
0
 
18
 
! Отговори
До 34 от читателите преди 7 години
Ако това наистина е коментар от редакцията, избрали сте най-подходящата статия под която да заявите, че новините ви са с високо качество.Точно постоянните новини за този изрооод не искаме да ги четем.Ии..далече сте от истината, ако мислите, че сте качествена медия. Да..без аналог сте...но не в смисъла, който сте вложили вие.
24
0
 
46
 
! Отговори
Рави преди 7 години
Много внимание обръщате на една мутра създала куп проблеми на хората. Това ли са важните проблеми за нас . Пишете за неща с национално значение, за известни български учени, артисти, събитияЗа това как да контролираме политиците
23
0
 
13
 
! Отговори
Чичо Доктор преди 7 години
Не само пикае през тръбичка,ами и *** в найлонов плик през изкуствен ***.
22
2
 
21
 
! Отговори
Атакистката преди 7 години
Лоша работа,щом здравия бъбрек задържа вода,нама да го бъде,много дълго! Ще задържа,ще се пълни,ще се подува,докато накрая му се натрови кръвта,хваща го сепсиса и гибирджека готов! Ама да не се плаши!
21
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко в тоя живот се връща по един или друг начин.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гьокчен каза че Митю нема да го бъде още дълго време.
19
1
 
34
 
! Отговори
83350 преди 7 години
Такъв редовен бюлетин за здравословното състояние дори на английската кралица не дават. Неприлично е да ни занимавате с уретерът на някой си престъпник.
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ник, ай стттига беее...на 5-ти януари вали сняг?
17
0
 
9
 
! Отговори
ник преди 7 години
Вали сняг в София.
16
1
 
13
 
! Отговори
11 преди 7 години
До Анонимен 7Ми иноформират ни, щото тая мутра е свързана с държавата - може би ченге под прикритие за далавери?! Не мислиш ли?
15
2
 
26
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Тоя го лекуваха къде ли не..Израел, сега Турция...и що ни занимавате с тоя? Пишете за него ако е умрял, че да пия едно вино от кеф!
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до турчина 8Алоууу..тоя .*** го застреляха в Слънчака заради 50 МИЛИОНА лева преразпределение на пазара ако не знаеш. Дали няма да има някой милион заделен в банката за да се лекува в Турция тоя мафиот?
13
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя още ли мърси земята!