Пак решаваха спор на пътя с пистолет – край Калотина

Шофьор на автомобил стреля по тираджия след като го засякъл
12 яну 2017 16:50,
17
Пак решаваха спор на пътя с пистолет – край Калотина
Снимка: архив "Булфото"

Спор на пътя отново бе решаван с оръжие. 47-годишен шофьор стреля с пистолет по водач на товарен автомобил след скандал, съобщи БНР.

Драмата се е развила в понеделник. Тираджията разказал на полицаите, че шофирайки по пътя към Калотина бил засечен от лека кола.

Между него и другия шофьор избухнал скандал. В един момент опонентът му извадил пистолет и стрелял по шофьорската кабина на камиона. След това избягал.

Полицията обаче го задържала няколко часа по-късно.

Тираджията не е пострадал. По случая е образувано досъдебно производство. След доклад на материалите в Софийската районна прокуратура на стрелеца е повдигнато обвинение и му е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" от 300 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва на много хора(поне 240) да им се извади пистолет и да се използва. За театралност ТРЯБВА да се използва маузера на Джерджински...
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мислете за евроатлантическитеценности и колко скъпо ще ни излезе един ден цялата тази простотия.Безнаказаност за сериозни престъпления - европейска ценност.Направете си списък с всичкиевроценности на Кунева.
8
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Германия един такъв рита момиче по стълбите и го съдят за опит за убиство. В БГ се стреля с пистолет по човек и го пскат за 300 лева. Как няма някой друг да не изкара пистоле, като знае че няма да бъде наказан? Тоя *** виновен или не е за 15 години зад решетките.
7
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така 7. Но положението ще е така, когато започне да ни превъзпитава руски камшик! Те тогава ще се отучим от всички видове евроатлантически маниери!
6
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТемидаНе грешка няма!!! В тази клоака наречена БГ и нейната правосъдна система етака. Тази държава е създадена за процъвтяване на престъпници. Държава създадена от престъпници за престъпници. Съдиите оправдават престъпници защото са престъпници и работят за престъпници. ЖАЛКО, но това е положението.
5
9
 
10
 
! Отговори
Мариян преди 7 години
Както обичам да казвам, шофьорите на леки коли са последна дупка на кавала-трябва да се съобразяват с ТИРОВе, автобуси, колоездачи и пешеходци. Толкова ли е трудно, да им се даде предимство в някои ситуации? Иска се акъл. Но Бай *** си знае да е нагъл и си мисли, че това го прави велик и умен. Сбъркан народ
4
3
 
41
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Кажете, че има грешка и не е 300лв гаранцията...........
3
1
 
16
 
! Отговори
do 1-ви преди 7 години
Поздравления, брат. Най-после някой успя да сложи мнение преди другарката Николова. Аман от толкова работни жени. Навремето като нямаше чатове и интернет малко калпава ми се случи.
2
6
 
31
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Народа се побърка.
1
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този див, див запад...