Анита Мейзер от ареста: Срамувам се и искам прошка!

Не виждала смисъл вече да живее, искала и тя да се самоубие със свинска опашка
Обновена: 14 яну 2017 19:34 | 14 яну 2017 19:33,
175
Анита Мейзер от ареста: Срамувам се и искам прошка!
Снимка: Кадър bTV

Анита Мейзер разкри, че се срамува и иска прошка за смъртта на съпруга си Николай, който почина при задушаване със свински опашки. Мейзер сподели в интервю за bTV, че вече няма за какво да живее и й се иска и тя да се самоубие. Миската беше обвинена и осъдена за смъртта на мъжа си на три години затвор.

Още по темата

"Срамувам се да разказвам такава простотия. Това не е нормална смърт. Срам ме е от хората, от приятелите, срамувам се, че съм майка. Тежко ми е, толкова много съжалявам. Аз какво съм виновна, че мъжът ми поиска нещо от мене, нещо, което той сам трябва да знае, че не трябва да се прави...", сподели Анита Мейзер.

Тя се притеснява и от общественото мнение.

"С какви очи ще погледна обществото? Ако може на мен да ми донесе някой една свинска опашка и да се дръпна. Може би така ще се самоубия някой ден", разкри Мейзер.

"Никой не иска да чуе моята версия, цяла България е срещу мен, както през 2014 г. на конкурса. Аз исках да се обадя на майка му и на сестра му, но той не ми позволи. Той искаше да се изяви и да направим експеримента. Свински опашки през живота си не бях пипала. Тези, които ползвах ги бях взела за тентата на първия етаж. Николай се изкъпа и каза - ела да ми ги сложиш, легна на масажната маса и аз му сложих две свински опашки на краката", разказа тя.

Оставила го вързан и отишла да вземе телефона от спалнята, за да снима. Не разбрала, че той се затруднява.

"В един момент видях, че нещата не са добре. Виждам, че умира. Тръгнах да търся ножове, ножици, за да помогна, но нямаше как", каза тя.

След като разбрала, че Николай е мъртъв, Анита започнала да ходи из апартамента "като луда", чудела се какво алиби да си измисли.

По думите на Анита двамата с Николай били страхотна двойка. Запознали се във Facebook и се "влюбила жестоко" в него.

"В един момент ние бяхме една страхотна двойка. Стигнахме до перфектност в отношенията, не сме си казали една крива дума", обобщи тя, но не скри, че мъжът й бил "изтряскал" в последно време и търсил садо-мазо закачки.

"Това е най-голямата глупост, случила се в моя живот. Не мога да си обясни кой дявол се всели в нас. Яд ме е, че не му отказах. 4 месеца си задавам въпроса защо на мен се случи това. Бях на върха на щастието си, направо сама си завиждах. Имах всичко... като че ли сама се урочасах", заключи тя.

На въпрос защо е предложила подкуп на полицаите Мейзер каза, че не помни какви "глупости е дрънкала".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точка първа при разкриване на такова престъпление е "следвай парите". Ако наистина има обир на голяма сума, въпросът е у кой е сега. Тя сама няма как да му е сложила опашките против волята му, това подкрепя версията и, но не се връзва с парите. Освен това сама се е обадила в полицията, значи не е подготвяла бягство и парите не са у нея. Извод - убийството е извършено от други, които първо назовава, но после прикрива, защото се страхува от тях още повече, отколкото от затвора.
86
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера какво е виновна тази жена.Сложила му е опашките, както той е поискал, а после не могла да ги среже.
85
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно е, че анаболите може да доведат до психични промени или " изтряскване", а също че за сметка на мускулатурата сексът при тия хора става " мисия невъзможна". Другото е рак на тестисите.
84
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ли за ромите, бе... Цял ден не се спряхте да пишете за роми.
83
2
 
1
 
! Отговори
Launa преди 7 години
Ааа
82
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
100% е искала да се обади и на майка му и на сестра му в този моментт,,ама той не и бил позволил
81
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мис Хелзинки е загазила... БХК защо не се заемат със случая?
80
3
 
22
 
! Отговори
venci преди 7 години
някой друг му е видял сметката, заплашил я е и я е накарал да си "признае".. Сега ще го "излежи" (3 години за убийство е просто пародия). Ако го беше поръчала, колкото и типа да е, щеше да си е събрала багажa още предишния ден и да е драснала за извън граница
79
1
 
43
 
! Отговори
Мис Картоф преди 7 години
Три години за лъжесвидетелство, опит за подкуп на полицейско лице, укриване на улики и опит за бягство? Значи ако си беше казала истината още в началото, максималната присъда щеше да е глоба от 50 лева.И..каква "миска" е това същество?
78
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова ли е важна тази особа!? Или не ви се занимава с истински новини!?
77
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чок гюзел...
76
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Покажи гюзел българка, язък...
75
1
 
13
 
! Отговори
съдия преди 7 години
Ох горката. А ще каже ли защо му е разбила носа и го е шибнала в тила с *** предмет ? После душенето ? Или пак няма да и повярваме ?
74
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се оплаче на Цар Киро той ша помоли мешерето да я пуснат да празнува Банго Васил-ромската нова година също и в Русия
73
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя изпада в ступор. За момент се вцепенява и не разбира случващото се, около нея. Това обеснява нещата, защо тя не споменава, че той е бит. Или тя не знае и не помни, нищо. Или и се губи именно, този момент, предвид състоянито, в което е изпаднала. Въобще е възможно да не е била там.
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
... Мозер върнала три свински опашки. Николай скъсали две?! Човек може да се обеси с връзка за обувки, на входната си врата.
71
5
 
14
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Горката жена. Днеска посрещна нова година в килия.. Язък.
70
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Но, кога му се нанася побоя. Заигравката по-между им няма нищо общо с нанесеното корше. Двете действия са в различен ден и час.
69
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя е искала да се обади на близките му, но той не и е позволил. Да се самонарани. Присъщо за хора любители на садо мазо. Мъжа и е искал нещо от нея,знаел е че не трябва да го прави. Тя е в колебание, защото е знаела опасността от това негово желание. Трябвало е да го спре.! Чувството на вина, ако беше го спряла щеше да е жив! Всичко е неговите желания. Били са в отношения, Всичко каквото пожелаеш!!! Отношения на двойка, която си доставя лично щастие един на друг, като си изпълняват желанията.
68
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2 свински опашки на краката и е умрял.....не бях чувал по нелева версия за смърт............