Анита Мейзер от ареста: Срамувам се и искам прошка!

Не виждала смисъл вече да живее, искала и тя да се самоубие със свинска опашка
Обновена: 14 яну 2017 19:34 | 14 яну 2017 19:33,
175
Анита Мейзер от ареста: Срамувам се и искам прошка!
Снимка: Кадър bTV

Анита Мейзер разкри, че се срамува и иска прошка за смъртта на съпруга си Николай, който почина при задушаване със свински опашки. Мейзер сподели в интервю за bTV, че вече няма за какво да живее и й се иска и тя да се самоубие. Миската беше обвинена и осъдена за смъртта на мъжа си на три години затвор.

Още по темата

"Срамувам се да разказвам такава простотия. Това не е нормална смърт. Срам ме е от хората, от приятелите, срамувам се, че съм майка. Тежко ми е, толкова много съжалявам. Аз какво съм виновна, че мъжът ми поиска нещо от мене, нещо, което той сам трябва да знае, че не трябва да се прави...", сподели Анита Мейзер.

Тя се притеснява и от общественото мнение.

"С какви очи ще погледна обществото? Ако може на мен да ми донесе някой една свинска опашка и да се дръпна. Може би така ще се самоубия някой ден", разкри Мейзер.

"Никой не иска да чуе моята версия, цяла България е срещу мен, както през 2014 г. на конкурса. Аз исках да се обадя на майка му и на сестра му, но той не ми позволи. Той искаше да се изяви и да направим експеримента. Свински опашки през живота си не бях пипала. Тези, които ползвах ги бях взела за тентата на първия етаж. Николай се изкъпа и каза - ела да ми ги сложиш, легна на масажната маса и аз му сложих две свински опашки на краката", разказа тя.

Оставила го вързан и отишла да вземе телефона от спалнята, за да снима. Не разбрала, че той се затруднява.

"В един момент видях, че нещата не са добре. Виждам, че умира. Тръгнах да търся ножове, ножици, за да помогна, но нямаше как", каза тя.

След като разбрала, че Николай е мъртъв, Анита започнала да ходи из апартамента "като луда", чудела се какво алиби да си измисли.

По думите на Анита двамата с Николай били страхотна двойка. Запознали се във Facebook и се "влюбила жестоко" в него.

"В един момент ние бяхме една страхотна двойка. Стигнахме до перфектност в отношенията, не сме си казали една крива дума", обобщи тя, но не скри, че мъжът й бил "изтряскал" в последно време и търсил садо-мазо закачки.

"Това е най-голямата глупост, случила се в моя живот. Не мога да си обясни кой дявол се всели в нас. Яд ме е, че не му отказах. 4 месеца си задавам въпроса защо на мен се случи това. Бях на върха на щастието си, направо сама си завиждах. Имах всичко... като че ли сама се урочасах", заключи тя.

На въпрос защо е предложила подкуп на полицаите Мейзер каза, че не помни какви "глупости е дрънкала".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе докога ще ни занимават с тази Шмайзер бе, да не е единствена???Да прави каквото ще, да се беси ако иска, малко ме вълнува!Има много други хора в много по-тежко положение, ще си излежи трите години и ще излезе, да не е убила мъжа си!Оставям настрана въпроса, че твърденията и че той самият настоявал тя да го връзва не ми звучат много убедително, кой знае как го е направила и с какви мотиви...
6
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обръщам се към всички медии - умолявам ги ежедневно по три пъти да ни уведомяват за онова, което се случва с г-жа Мейзер!Тази информация е жизнено важна за оцеляването на нацията ни!
5
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Махайте го това бе, че ми се повръща. Как не ви е срам!!!
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изгледах интервюто с нея и ми се струва, че добре ще й се отрази да полежи известно време и да се вземе малко в ръце. Станалото - станало, човекът не може да се върне, но Мейзер е жива и трябва да преодолее някакси случката. В затвора при всички случаи ще си отклони вниманието от допуснатата грешка и няма да я мисли толкова. Но всичко това е от липсата на образование, съчетана с безграничната глупост на Айнщайн.
3
5
 
25
 
! Отговори
ами преди 7 години
Да се чуди човек как се е оженил за това нещо????
2
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко ли трябва да се мразиш, за да си легнеш с това нещо?
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Nepotrebno sashtestvo davay po birzo ubiy se