"Помагач" на жена да й изкара колата от пряспа, я задигна

Поиска й 1000 лв откуп да върне возилото
15 яну 2017 07:51, Петя Славова
59
"Помагач" на жена да й изкара колата от пряспа, я задигна
Снимка: архив, Булфото

Жена се довери на непознат, предложил да ѝ изкара колата от пряспа, след като тя не могла, и остана без автомобила си. Наложило се да плати 1000 лв. откуп, за да ѝ го върнат.

Куриозната случка станала на 10 януари на столичния бул. "България". Младо момиче взело BMW-тройката на приятеля си Анатоли Дуцов, но не могло да го изкара от огромната преспа, натрупана до колата, пише "24 часа".

Мъж, който гледал как девойката се мъчи, предложил да помогне и тя се съгласила. За нейна изненада обаче помагачът не само изкарал колата, но не спрял, а натиснал газта. Заедно с автомобила бандитът задигнал и чантата на шашнатото момиче.

Тя разказала на приятеля си, който се шокирал. Дуцов вложил много пари в колата и постоянно я тунинговал. За негова изненада, крадецът се обадил, за да поиска 1000 лв. откуп. Получил ги, но не върнал чантата и телефона.

"Не сме плащали откуп, случайни хора ни казаха къде е, ключът беше там", заяви пред изданието приятел на Анатоли. Новината за откупа обаче бе потвърдена от два източника от полицията и прокуратурата.

През зимата на ден апаши крадат поне по 1 кола на ключ в столицата, казаха висши полицаи. Често младежи спират за цигари и оставят двигателите включени.

Такива кражби "на ключ" са особено популярни през зимата, когато хората оставят двигателите включени, за да работи парното.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Автомобилите BMW трябва да бъдат забранени със закон за движение от 01.11 до 01.03, защото само създават предпоставки за ПТП.
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който паркира на бул. България го заслужава. Това не е паркинг а булевард. Как да чистят снегорините с паркирани коли на булеварда???
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво по различно ако изгасиш за 2 мин???
21
2
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Много нагъл крадеца. Кифлата да погледне на ситуацията от добрата страната на нещата , защото можеше и по-зле да е хавата. Добре , че не й ударил един тек на задната седалка на колата на гаджето.
20
3
 
8
 
! Отговори
Хаврам преди 7 години
Това се случва във големите краварници наречени градове
19
0
 
14
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
по цяла Европа , ако си оставиш колата с ключовете от застрахователното не ти плащат ,на всеки който е взима кола под наем в Бг първото което му казват е че има КАСКО , но документите и ключа трябва да с а винаги с теб , ако не ти се плаща въпросния автомобил.
18
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно...казва се BMW-то на приятеля й Анатоли Дуцов. А ако не беше BMW ами Шкода и беше на Иван Иванов нямаше и да го споменат. Евтина реклама с няколко пъти споменаване името на Дуцов.
17
0
 
23
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
и как пък и телефоните им знаят, че те по добри от ченгета или.... а , сещсте се..
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И давнето на откуп да се криминализира.
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До AardvarkiДублетна форма е , а в множествено число е преспи.
14
2
 
13
 
! Отговори
Лависдис преди 7 години
До АнонименТочно прЕспа е грешка на Е-кащите неграмотни... Хайде стига със "селяните" и "гражданите", ако може!Има нормални читави хора и пълни нули, мислещи се за повече от другите, ти от кои си?!
13
1
 
14
 
! Отговори
Лависдис преди 7 години
До AardvarkiПравилното е пряспа (ед.ч.) и преспи (мн.ч.). Ако автора на статията го е преправил заради теб, "тугата е пуна"...
12
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Aardvarkiоткакто медиите се напълниха с мякащи неграмотни селяни, мислещи се за журналисти.
11
9
 
6
 
! Отговори
Aardvarki преди 7 години
А кога преспата стана прЯспа?:))
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле леле, с тая кражба развалихте семейство. Анатоли Дуцов има жена и две деца, познавам го тоя мъжки кифльо. Приятелката освен с открадната чанта, ще се сдобие и с як кютек.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пет пъти прочетох заглавието и пак не разбрах кого "задиха" тоя - жената или колата?
8
3
 
8
 
! Отговори
Извод преди 7 години
Значи трябва да има цивилни полицаи и надеждни камери там, където най-често спират коли, за да си купи шофьорът цигари. На територията на всяко РПУ има такива места и хората си ги знаят. Криминалният контингент явно също държи под око тези места.
7
5
 
10
 
! Отговори
Бразил преди 7 години
Гурбетски , личи си че си заминал на гурбет от немотия и не си имал никога кола в Бг. Ако в Берлин се оплаквате на Дойче швестервеле за липса на толерантност да ти обясня какво става в Бг. Момичето излиза от колата , като се доверява , в колата остават документите на автомобила , талон , ключ и тн. Без оригинален ключ и без талон на автомобила това се води застрахователна измама и даже лелка ти Меркел неможе да накара застрахователя да плати колата. Скоро и в Германия с матряла на Меркел.
6
4
 
24
 
! Отговори
художника преди 7 години
Аз за това си нося и двата ключа. Изляза ли, заключвам а двигателя си работи.
5
4
 
26
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Мила Родино,ти си земен Рай,за крадци и Мафиябезкрай...без край.