Стрелецът от Ямбол – прегазен на "Тракия", шофьорът духнал

Задържан е 53-годишен по подозрение за участие в катастрофата
26 яну 2017 16:30,
12
Стрелецът от Ямбол – прегазен на "Тракия", шофьорът духнал
Снимка: Архив, Булфото

Полицаи от Сливен са задържали 53-годишен мъж по подозрение за участие в катастрофата на АМ "Тракия", в която загина 36-годишен мъж, стрелял по полицаи в Ямбол.

Още по темата

Припомняме, че произшествието стана на 23 януари сутринта.

Мъжът имал скандал с бившата си жена и тя извикала полиция. При появата на униформените 36-годишният Деян стрелял по тях и тръгнал с колата си към "Тракия", където по-късно при катастрофа починал. Според съобщението на полицията тогава мъжът починал на място след удар в мантинелата на 261-вия км в посока София.

Сега обаче според разследващите задържаният 53-годишен мъж от руенското село Струя има връзка със смъртта на ямболията. По автомобила на задържания са намерени и иззети множество веществени доказателства за съпричастност към катастрофата.

По първоначални данни катастрофиралият мъж слязъл от колата си и излязъл на пътното платно, където бил блъснат от автомобил и починал.

Водачът на ударилата го кола избягал от местопроизшествието. 53-годишният мъж е задържан за 24 часа в РУ-Сливен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изгоря човека заради някакъв пищолджия. Не е трябвало да бяга, да не е виновен?
9
1
 
15
 
! Отговори
Интересно! преди 7 години
Тъпите полицаи вместо да са доволни,че някой им върши работата и правилно прегазва стрелец ,го арестуват???? Ами че той е стрелял по тъпите полицаи ! Ако беше убил 2-3 полицаи ,пак ли щяха да го арестуват???
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УшеBите с действията си(бездействия) са станала причина за тежко ПТП.
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да арестуват и униформените, които не са предприели мерки за задържане на рецидивиста. къде отиват данъците, щом пича стреля напосоки и духва с колата, а ченгената стоят и гледат с пръст в уста? пълна абдикация на органите на реда от задължения, вменени им от закона. да се разжалват вместо това ще вземат по едни 20 заплати на пенсия за добре свършена работа... уникална държава, уникална милиция!
6
1
 
23
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Имах същия случай преди Оризово.Свърших бензина по аварийната тръгнах пеш към бензиностанция. Както си вървяха и то най дясно на лентата.Със страшен удар в лявата ръка ме про снаха на асфалта.Ошав авеню но още жив видях че по надолу спря кола и от нея изскочи жена която крещеше Убих човек убих човек.После разбрах от нея че аварийната лента била също за движение но с по малка скорост и забранена за пешеходци.Човек се учи докато го цапароса окончателно.
5
3
 
38
 
! Отговори
баю преди 7 години
Как ще спираш на магистрала и ще излизаш на пътното платно къде го пише това? Значи карам си аз със 140 км у час по магистралата некакъв ми изкача пред колата и аз заковавам колата на място и не го убивам ли? Е как да спрем с тази огромна скорост? Който ми обясни на какво разстояни трябва да спра със тази скорост да ми каже! Щото аз не виждам как ще спра без да го направя на кайма!? Виновен е само за това че нее спрял и не е извикал линейката!
4
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Некъв стреля, полицията пък не го гони, трети го гази, баси уестърна...
3
1
 
42
 
! Отговори
sace4gt5 преди 7 години
1-ушевите защо не са продължили след него? а са оставили нарусан и въоражен да лети по магистралата?2-ро как ще реагирате ако на магистралата някъв луд изкочи от колата си с насочени оръжие срещу вас? аз лично ще го прегазя.... Извода, милицията ако не си беше оставила ръцете сега единия щеше да е жив (най вероясто
2
2
 
40
 
! Отговори
corbaciganyuv преди 7 години
Оставете го на мира, спестил ни е много пари по съдилища и затвори.
1
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А награда ще му присъдят ли?