Ограбиха инкасо в София, вързали охранителя на колата

Все още няма яснота каква е задиганата сума
Обновена: 28 яну 2017 09:11 | 28 яну 2017 08:46, Александър Попов
48
Ограбиха инкасо в София, вързали охранителя на колата
Снимка: Булфото, архив

Банда крадци е атакувала и ограбила инкасо автомобил в София. Инцидентът е станал в ранните часове на деня на "Цариградско шосе", съобщи Нова телевизия.

Все още няма яснота каква е задиганата сума.

В инкасо автомобила е имало голямо количество ценни вещи, заяви пред bTV директорът на СДВР Младен Маринов.

Сигналът за престъплението е подаден от The Mall в 21:55 часа.

По думите на Маринов престъпниците са приложили хитрост – издебнали момента, в който единият охранител тръгнал към търговския център, а вратата на бронираната кола била отворена. Влезли и заплашили шофьора, взели все още неустановено количество ценности и избягали.

Шефът на столичната полиция коментира, че инкасо екипът не е спазвал инструкциите и в случая има "подценяване на правилата за извършване на такава дейност, най-малкият пропуск в това дава сигнал на извършителите".

Нападателите са успели да се промъкнат в автомобила и да завържат служителя, който го охранява. Полицията е започнала веднага издирване на престъпниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: обирЦариградско шосе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Инцидентът е станал в ранните часове на деня""Сигналът за престъплението е подаден от The Mall в 21:55 часа"Последно кога е станал или защо цял ден не се е разбрало?
34
0
 
2
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ТАКА ТРЪГНА ДЕМОКРАДАЦИЯТА НА ЕДНА СТРАНА И ТАКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ,КОЙТО МОЖЕ ДА КРАДЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИ,КОЙТО НЕ МОЖЕ ЩЕ СТОИ НА 90 ЕДРО ПЕНСИЯ.
33
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
играта на стражари и апаши продължава със пълни успехи за апашите.
32
0
 
2
 
! Отговори
Христов преди 7 години
В Русе на паркинга на Метро почти всяка сутрин се събират 3-4 коли - инкасо. Не са за приказка само,щото съм ги виждал да прехвърлят чувалчета.Това нормално ли е ? Или като стане нещо ,изкарваме крадците виновни?
31
0
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Крадците си лепнаха прякора "Милосърдните", има да ги майтапят цял живот колегите им, че са оставили 400К. Черно петно в автобиографията.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайдушкото движение се завръща,КАКТО Е БИЛО ПРЕЗ турското робство.Това е добре.Едни крадат легално ,други малко брутално,но такива се времената.
29
1
 
5
 
! Отговори
пешо преди 7 години
Браво ,момци .
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Следващия път престъпниците да бъдат по-прецизни.Оставят ли се така 400 000 лева.
27
1
 
10
 
! Отговори
До 11 преди 7 години
Понеже при другаря Борисов цъфнахме и вързахме,сега да се пробваме при др.Нинова.Може пък да останем изненадани.
26
2
 
12
 
! Отговори
До 28-пенсионер преди 7 години
Никакъв тест за служебното правителство.То не е длъжно да охранява частни магазини.Да си пазят парите и да си назначават професионалисти за охрана,а не аматьори.А ако сумата им е застрахована,може и сами да са се окрали.
25
1
 
9
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Тези охранители на инкасо автомобили някой обучава ли ги или ги назначават от улицата.Нещо тук ми понамирисва на съучастие,дано не съм прав.И още еди въпрос-след толкова много обири на такива автомобили,защо когато сумата голяма не се придружава поне от още един охранител или полицай и защо се превозват наведнъж толкова големи суми.
24
7
 
1
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Успешен тест на служебното правителство респективно на МВРда им отклонят вниманието по подготовката на изборите с конфенциалната престъпност.
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов и Цветанов отново започнаха да саботират властта и Държавата. Както преди 8 години. Да си спомним. Скоро ще активират мутрите си и обирите и убийствата ще зачестят. След това ще се върнат на белия кон. Двамата. А простият материал ще ръкопляска.
22
3
 
4
 
! Отговори
Айдееееееее....ха,ха преди 7 години
Другарите на др.Коба -----ПАК СА ЗАПОЧНАЛИ УДАРНО РАБОТА!ТОВА Е ТО ----"БРАТСКИЯ РУСКО-СЪВЕТСКИ ОПИТ"!!!!Коя ли ще бъде следващата банка , след КТБ!!!????
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не ми казвайте че този обир не е инсцениран! И на децата е ясно че щом като не са спазвали правилата и шофьорчето не се е заключило след като колегата му е излязъл работата е ясна! А й защо не ползват необозначени автомобили ами се правят на интересни със специални автомобили които да привличат вниманието на крадците? Бронираният автомобил не трябва да има обозначителни знаци също така охраната тлябва да е цивилна и да не бие на очи. Но бай *** винаги иска да изпъкне пред другите. Вижте ме
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой квото търси, го намира! В случая милиционерите, ще намерат дедовиa!
19
0
 
12
 
! Отговори
Цело преди 7 години
Вътрешна работа е.
18
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли някой учуден?! Нали започна предизборната кампания - откъде да се финансират Партиите? Па шункарски номера.
17
0
 
21
 
! Отговори
Охранителят София преди 7 години
Вчера отказах оферта от 800лв. нето ,чисто заплащане от охранителна фирма за въоръжена охрана! Лично аз дори на обект с вехторий не допускам дори роми с каручки да се пробват да крадът! Това е професия за мен ,но както бизнесът реве за минималната заплата да е все по ниска ,то резултатите са налице! Под хиляда лева не работя ,а и призовавам всички колеги да не се навиват за жълти стотинки да ги бият връзват и унижават !
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като се има предвид, че половината охранители са младопенсионирани изпечени крадци и мошеници,а останалата половина са толкова зле, че даже не са ги взели в милицията,е нормално да се случват такива неща.