В клипа: Частни охранители и младеж - скандалджия

Той и негов приятел се скарали с персонал в заведение до НДК, извели ги
Обновена: 29 яну 2017 19:24 | 29 яну 2017 17:52, Веселина Йорданова
60
В клипа: Частни охранители и младеж - скандалджия
Снимка: Facebook

Служители на частна охранителна фирма са обект на проверка във връзка с разпространения видеозапис на упражнено насилие от мъж в униформа, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На този етап е изяснено, че около 13.45 часа двама младежи влезли в заведение за бързо хранене в района на НДК.

Между тях и персонала възникнало пререкание. Те отказали да напуснат обекта, поради което чрез паникбутон служител е повикал охраняващата частна фирма. Охранителите извели младите мъже от заведението.

Междувременно, към 14.15 часа, на тел. 112 постъпил сигнал за упражнено насилие. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията и Бърза помощ.

Полицаите установили подателите на сигнала – двама младежи на 19 и 20 години, с видимо неадекватно поведение. Те отказали да подават жалба, както и да бъдат прегледани от медицинския екип.

Към момента в столично районно управление са поканени за изясняване на обстоятелствата около случая служителите на частната охранителна фирма, включени в екипа, отзовал се на сигнала от заведението.

Предстои да бъдат призовани за даване на показания и младежите, замесени в инцидента. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: МВРЧастни охранители
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** си държаватаТочно защото не сме "голяма работа", затова така разсъждаваме. Просто сме обикновени граждани. Един от тези двамата имал 140 висящи жалби и може да ходи и да тормози клиентите там? И ако му ударят два шамара става световен проблем и викат телевизии? Ами утре може аз да съм този, на който този ще обере апартамента. Или да съм този, на който този младеж ще строши стъклото на колата, за да влезе вътре и да я обере. Или ще се опита да ме ограби с нож. И вие пак ще го защитавате.
43
0
 
15
 
! Отговори
Да де, преди 7 години
само дето въпросните младежи са доказани престъпници!Единия е с над 140 жалби с/у него, а другия с условни присъди,като и двамата са наркомани и са тормозели клиентите!Това въобще не е бой-трябваше да ги смелят!
42
16
 
4
 
! Отговори
Ева си държавата преди 7 години
А бе ако ви нашамарят разните дебело врати охранители и вие ще пеете друга песен. Ама по форуми сте голяма работа. Частната охрана може само да задържа и тава е.
41
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ МОЖЕ частни мутри да бият!!!!
40
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...след залавяня се вика полиция, те нямат прави да упражняват насилие, да не говорим, че е посред бял ден в центъра на столицата. Това ясно сочи, че тези се имат за пазители на реда, а реално са наемни охранители и още при сигнал е редно да уведомят полицията, а не да си играят на батман. Аман вече !
39
12
 
3
 
! Отговори
. преди 7 години
Медиите гръмнаха, защото Босфора ТВ даде тон, че са били техните възлюбени "роми" (изкуствено налаган с почти севернокорейска цензура изкуствен термин). Ако не бяха лепилари, дето мият стъклата на колите, нямаше да има проблеми. Но, това не е важно, даваха един борсук, дето им е шеф на тия дебелаци, каза че всичко е окей, аз мисля, че той трябва да бъде солидено глобен, а служителите му подведени под отговорност, и да им се обясни веднъж за винаги, че те не могат да бият хора, след залавяне ...
38
2
 
22
 
! Отговори
Медийна сензация преди 7 години
Ама как гръмнаха тия медии... Водеща новина от нищото... По турското бтв чак па с това започнаха новините си и как го окрасиха "Взривиха социалните мрежи"..." Побой в центъра на София "..." мвр се самосезира"... Маломници... Ако тия наркомани си бяха вилнели и не бяха дошли от сот-а сега всичко живо щеше да вие срещу тях и как може разбираш ли такива своеволия... Как никой не взима мерки, ама сега трябва да се вие срещу сот-а... Смешници!
37
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИзвънземенE ли спането повод за бой или не? Или е най-лесно няколко охранени и безмозъчни тапира да покажат,колко са велики пред двама пияни или дрогирани хърби?!Ако имаха малко повече мозък,поне полицои да станат!
36
2
 
30
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Питат защо са ги били? Те влезли вътре, вилняли, после спали по масите и не искат да излизат. Разправия с персонала, когато са им казали да напуснат... Това е заведение за хранене, не е хотел че да си лягаш да спиш. Точка по въпроса. Като ти се спи, отивай на хотел, не в заведение за хранене. Пак ви казвам, малко са ги били, още трябва. Заглавието трябваше да е - Наркомaни влезли в McDonald's но вместо бургери, яли бой :D :D :D
35
2
 
26
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Има една поговорка - Който се сили да чупи чинии, трябва да знае че един ден ще ги плаща. Тези надрусаните се правели на тарикати (чупели чинии), обаче като дошли охранителите (дошло време да си плащат чиниите) оревали всичко че ги били. Ми аз да съм, даже немаше да чакам охранители да идват. Направо ги почвам с ритници в муцуните още в заведението. Не мисля да търпя наркоманска *** да вилнее където и както си иска. Дори малко са ги били ми се струва, щом се движат на собствен ход - малко бой е
34
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе не трябва да се злоупотребява със сила, пет човека се събрали около тоз кърлеж да го бият не може. Ама това не е бой. Плесна му един задвратник и го стисна за връта нищо му няма на младежа. Ако бяха тръгнали 2-3ма да го удрят ритат и тн, разбирам да се надигаме да ги уволняват. Ама това е нищо.
33
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и какво да го правят скандалджията вършат си работата момчетата да го вкарат в пътя
32
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повече охранители трябат народа се чалгализира и опростачи тотално, дай им чалга и силикон, откак сме в ЕС либерастия = простотия. Eдин Тръмп или Путин ни трабват да въведат малко демокрация.
31
3
 
19
 
! Отговори
Виктория Садкова преди 7 години
Искам да благодаря на областния Ивайло и връзките на ГЕРБ че ме уредиха в НОИ гр Монтана-един толкова западнал регион, а аз с толкова висока заплата. СПАСИБО БОКО И БЪЧИ
30
25
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Личният състав на тези фирми- пазачи е под всякаква критика. Половината са пенсионирани милиционери от които *** за зеле никога не е ставало, а другата половина са толкова зле,че даже и в милицията не са ги взели и единствената алтернатива е охранител.
29
11
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пачата, дето е снимала и разпространила клипа други ден като се раздели с чантата си след няколко шамара от тези наркомани, ще ореве света, че не е имало тогава до нея полицай или охранител. А за съжаление наглеците се лекуват само с бой.
28
10
 
78
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Какво има да се изяснява наркоманска история? Защо всички защитават крадците и наркоманите?
27
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблемът е в съдебната система, основната спънка сега е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Една модерна съдебна система е основата на всяко демократично общество. Съдебната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната система - това ще бъде едно добро начало.
26
27
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Охрана-Ниско интелигентен озлобен бияч без образование *** на квадрат
25
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко се бие в тая държава... а как биеха едно време и амунджите беха по-ниски от тревата!