Арестуваха мъж с наркотици, откриха и тротил

35-годишният мъж е спипан при акция на 24 януари
9
Арестуваха мъж с наркотици, откриха и тротил

Пресовки тротил и други вещи са открити от служители на МВР в хода на разследване по случай от 24 януари тази година, когато е задържан 35-годишен мъж с наркотици, съобщиха от полицията в Русе.

На 24 януари, при извършена съвместна полицейска операция от служители на Териториален сектор "Борба с организираната престъпност" – Русе и Разград, както и служители на  "Криминална полиция", е задържан 35-годишен мъж от Русе.

При последвало претърсване в жилищата, обитавани от 35-годишния мъж, са открити и иззети различни наркотични вещества – амфетамин, 280 грама хероин, 20 грама марихуана, 125 таблетки метаамфетамин, два пакета с неустановено прахообразно вещество; везна, мобилни телефони и компютри.

По случая срещу арестувания мъж се води досъдебно производство.

При извършваните допълнителни разследвания са извършени претърсвания и изземвания и на други адреси в град Русе. Там са открити и иззети общо 10 пресовки тротил, с тегло около 4 килограма, части от МПС и други веществени доказателства.

Работата по разследването продължава под надзора на окръжната прокуратура в Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: наркотициРусетротил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Не се сърдете на Кр. Ангелов - каквото са му казали, това написал. Не е длъжен да е експерт по взривни вещества. Ако "Дунарит"е произвеждал /или произвежда/ ТНТ, нищо чудно из Русчука-града голяма да се намира тук - там. Все едно из Казанлък да не се намират части за АК-47 !?!? Не е лошо да се открие публичен курс по ВВ. Едно време се учеше из специализираните поделения на БНА. Видно е, че има доста пропуски в образованието по тази тема !!
6
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
До Анонимен71. камънарския взрив е по скоро димен барут отколкото тротил. 2. бащите и дедите ви е редно да ви бяха карали да ходите на училище. 3. шнура е "огнепроводен" , запалителен е шнура на баба ти на престилката, ако се залепи за печката на дърва и въглища. 4. котиту ни хапи но картофиту можи да *** копами с трутрил, бомбажиите хабер дават че силата му е баш.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тротила му викат каменярски взрив. С него навремето гърмяха скали и прокарваха пътища бащите и дедите ни. За да се взриви на тротила му трябва да има детонатор и запалителен шнур. Без тези неща тротила няма как да се взриви. Сигурно е останал този тротил от дядо му. Ако е бил бомбажия на скали. С тротил може да се взриви цяла скрада силата му много голяма.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без капсул-ддетонатор и електропроводен шнур, може само да си подпира масата да не се клати!
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kakvo e trotil?
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Хм,А за риба, лично щял да си го пуши!
1
1
 
14
 
! Отговори
Хм, преди 7 години
с 4 кила тротил бая беля може да се направи.Сега ще каже,че са му били за риба!