Жена се хвърли пред влак на метрото в София

Движението на мотрисите е спряно в двете посоки
Обновена: 11 фев 2017 14:28 | 11 фев 2017 12:38, Елка Василева
147
Жена се хвърли пред влак на метрото в София
Снимка: архив, Булфото

Жена се е хвърлила пред движеща се мотриса на метростанция "Жолио Кюри", съобщиха от МВР.

Движението на метрото беше спряно в двете посоки между станциите "Младост 1" и "Васил Левски", съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Жената е загинала.

От МВР съобщиха, че жената е била на 46 години, самоличността й е установена, пише "24 часа".

По всичко личи, че инцидентът в метрото е самоубийство. Това каза за "Фокус" изпълнителният директор на Метрополитен ЕАД Стоян Братоев.

„Прегледани са записите в диспечерския пункт, на които се вижда как жената чака влака, засилва се и се хвърля пред него. Така че това е самоубийство – няма технически проблеми или друго, което да предизвика подобен инцидент“, обясни инж. Братоев.

Тялото на жената вече е транспортирано. Машинистът е изведен и ще бъде сменен до края на работната смяна. Предстои с него да работи психолог. „Жената буквално се хвърля върху предното стъкло“, обясни инж. Братоев.

Първоначално беше разпоредено да бъдат пуснати автобуси по маршрута на затворения участък.

Малко след 14 ч. от Столичната община съобщиха, че движението на метрото в отсечката "Васил Левски" - "Младост 1" е възстановено и в двете посоки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: метро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
18
 
43
 
! Отговори
Лекар-спасяващ хора преди 7 години
Правото на избор да се самоубиеш не е твое право и избор не си избирал дали да се появиш на този свят и нямаш избор да се самоубиваш или да очерниш живота и на други хора.Бездушниците и егоистите са такива като теб-самоубийци мислещи се за център на света и вселената без да ги е еня какво следва за тях и за останалите от едно тяхно самоубийство.Като ще се убиваш моля ти се *** и си организирай първо погребението веми 2500 лв бърз кредит за да може бедните почернени да ти платят погребението.
72
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Метрото е голямо удобство за всички софиянци.
71
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И "Жолио Кюри" загива под файтон.
70
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идва ми твърде много откровени егоисти и бездушници да обвиняват жертвите СИ в егоизъм. Нали всеки има право на избор? Зомби или човек - всеки решава сам за себе си.
69
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Метрото ни е "ново", но липсват обезопасяващи плексигласови подвижни прегради. На много станции, за да смениш посоката на движение, трябва да излезеш и да се таксуваш на нова сметка. Има много елементарни недосмислици от функционално ниво, а за заритото под пръстта строително изпълнение често ще си говорим в близко бъдеще.
68
17
 
63
 
! Отговори
Морски преди 7 години
Това са последиците от управлението на дик.татора Борисов!
67
29
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червените се зададоха на хоризонта и народът започна да се мята върху релсите. Про Боко мятаха пачки от балконите.
66
6
 
71
 
! Отговори
тиквата и хапарцюман преди 7 години
без паричие глад и мизерия.вероятно не имала пари да си плати квартиарата или кредит на банката
65
4
 
55
 
! Отговори
бг преди 7 години
без паричие глад и мизерия.вероятно не имала пари да си плати квартиарата или кредит на банката
64
4
 
48
 
! Отговори
що така преди 7 години
Това го няма в псевдо реалието 'софия ден и нощ'.
63
8
 
55
 
! Отговори
Партизани преди 7 години
Не бъдете егоисти. Вашето самоубийство не е само ваш избор. То засяга още много хора и причинява ужасни последствия за тях освен за вас и вашият дух ,който унищожавате.Събудете духовете си хора. Вижте реалноста излезте на улиците и адресирайте правилно агресията си .Ппълни сте с агресия добре не я вкарвате обратно вътре във вас защото е самоунищожително това е самоунищожително.Дайте и воля навън.Изкарайте българският дух навънизбийте всички слуги на Сатаната.Това е начина!
62
4
 
67
 
! Отговори
Дух-душа и тяло преди 7 години
Всеки стигнал на ръба трябва да знае ,че това не е решение макар и да изглежда така. Всяко съзнание до ръба е със ограничени възприятия за реалността и всеки изправен до ръба може да бъде подтикнат от зложелатели и нехора живущи всред над да посегне на най безценното си.Помнете колкото и да е голяма мизерията и безизходицата вашето съзнание е с ограничени възприятия и не вижда пътя ясно.Това е като да си на тежка свръхдоза с наркотици и да си вярваш ,че си трезвомислещ.Не си ,а после ще е късно
61
6
 
66
 
! Отговори
Теди преди 7 години
Може да е имала тежък здравословен проблем или от бедност и мизерия е решила да се отърве.Когато животът ти е тежък предпочиташ смъртта отколкото да се мъчиш всеки ден .
60
49
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЖЕНАТА Е БИЛА ЛЮБИТЕЛ НА СИЛНИТЕ УСЕЩАНИЯ И Е ИСКАЛА ДА ПОЧУВСТВА КАКВО Е ДА Я БЛЪСНЕ ВЛАК !
59
7
 
60
 
! Отговори
Нов Световен РЕД преди 7 години
Мили момичета и момчета .Това е сатанински план на Елита да унищожава най блестящите ,чистите и добрите души.Не се поддавайте на корумпиращата програма на Злото .Бъдете чисти по душа и с чисто сърце .Странете от ежедневната проказа на новини и негативни медии заливащи ви с отрова за съзнанието.Помислете за вашата душа след дъж винаги грейва слънце.Помислете за вашите близки .Помислете за приятелите си за слънцето и тревата за реката за полъха на вятъра за хубавата книга вие сте важнни за Света .
58
5
 
33
 
! Отговори
priqteli преди 7 години
vseki moze da stigne do ruba, nezavisimo v koq durzava e i kakvo se slu4va. Kolkoto i da se 4uvstva6 slab i neuspql(zastoto tova se vnu6ava, 4e gre6kata e lo6o nesto, 4e ne e normalno da se ra3bolqva6, da stiga6 krajno ot4aqnie. E, normalno e. No ako go prieme6 taka, ste 3nae6, 4e ot4aqnieto ima kraj i idva radostta. Opitvat da se ubiqt te3i, koito iskat da ziveqt ve4no na 3emqta. Za kakvo. Samo ako vqrvq6 v Bog Isus Hristos, vizda6, 4e naj-vaznoto e da slu6a6 Gospod. I drugoto se narezda.
57
4
 
56
 
! Отговори
Винаги има път преди 7 години
Помнете ,че и в най непрогледният мрак има път това само изглежда като избор Всъщност изборът ви е заложен през чужд план ,който задействува самоунищожителна програма в съзнанията ви Това е вирус,парaзит водещ хората до самоунищожение.Не може да си представите вие самоубийците мъката ,трагедията ,ужаса и травмата която ще изживеят и нанесете в съзнанията на хората ,които са ви близки и ви обичат.Нищо не оправдава такъв егоистичен акт Не мислете и че накажете някой по такъв начин.
56
9
 
35
 
! Отговори
S преди 7 години
ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи или ще бъдат разследвани докрай! Убийствата им се регистрират като самоубийства, но са убийства!!
55
4
 
71
 
! Отговори
Избор преди 7 години
Хора следващия път направете правилния избор!1. Взимаш пенсия. Отиваш на скъп ресторант и си поръчваш скъпа и качествена храна. След плащането на сметката в джоба ти оставят два лева, за да влезеш в метрото и да се хвърлиш.2. Взимаш пенсия. Взимаш кредит от банка. Взимаш и два, три бързи кредита. Купуваш оръжия и броня-жилетка. Заставаш пред народното събрание и ги почваш. Когато всичко свърши ще минат години, а паметника в твоя чест ще напомня на политици от сорта на ТИКВАТА И ЦВЪЧКО да не
54
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 64Кое ти тежи, толкова? Кой те е наранил?