Жена се хвърли пред влак на метрото в София

Движението на мотрисите е спряно в двете посоки
Обновена: 11 фев 2017 14:28 | 11 фев 2017 12:38, Елка Василева
147
Жена се хвърли пред влак на метрото в София
Снимка: архив, Булфото

Жена се е хвърлила пред движеща се мотриса на метростанция "Жолио Кюри", съобщиха от МВР.

Движението на метрото беше спряно в двете посоки между станциите "Младост 1" и "Васил Левски", съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Жената е загинала.

От МВР съобщиха, че жената е била на 46 години, самоличността й е установена, пише "24 часа".

По всичко личи, че инцидентът в метрото е самоубийство. Това каза за "Фокус" изпълнителният директор на Метрополитен ЕАД Стоян Братоев.

„Прегледани са записите в диспечерския пункт, на които се вижда как жената чака влака, засилва се и се хвърля пред него. Така че това е самоубийство – няма технически проблеми или друго, което да предизвика подобен инцидент“, обясни инж. Братоев.

Тялото на жената вече е транспортирано. Машинистът е изведен и ще бъде сменен до края на работната смяна. Предстои с него да работи психолог. „Жената буквално се хвърля върху предното стъкло“, обясни инж. Братоев.

Първоначално беше разпоредено да бъдат пуснати автобуси по маршрута на затворения участък.

Малко след 14 ч. от Столичната община съобщиха, че движението на метрото в отсечката "Васил Левски" - "Младост 1" е възстановено и в двете посоки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: метро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
20
 
41
 
! Отговори
Демократос преди 7 години
Нищо ново, *** пак се канят да взимат власта и самоубийствата почнаха, едно време по соца самоубийствата бяха с пъти над сега, ама подобна новина нямаше как да бъде прочетена в "работническо дело", статистиките се криеха, да не вземе случайно народа да се усъмни че живее в "самия рай на земята"
52
0
 
74
 
! Отговори
Цветелина преди 7 години
Шокирана съм, като чета коментарите тук на някакви " псевдо политици " . В такъв момент по-добре да замълчиш, а не да ръсиш глупости. Жалко за жената. Нека все пак почетем паметта й и да не я съдим, защото не знаем историята й. Не пожелавам на никого да стига до този избор.
51
1
 
60
 
! Отговори
До 65: "евала&q преди 7 години
Недей човече, не знам на колко години си, но ако си млад не се прощавай с живота, махай се от БГ. Ако си трудолюбив, в цял свят ще успееш. Ще тръгнеш от най-ниското стъпало и ще те оценят. За жалост в БГ успяват мутри, близки до властта предприемачи, IT специалисти и лекари. Отскоро и инженери, но това е свързано със строителния балон, който ще се спука отново.
50
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евала!!!!! Мн пъти съм искал да го направя, не ми стиска. Топки се искат за целта!
49
6
 
78
 
! Отговори
На 46 г. преди 7 години
Жената е била съкратена, или безработна. Няма препитание - край!В БГ трябва да се въведе базов доход за безработни жени - 500 лв. Премахват се пенсиите на жените, многодетни майки, Телк-ве, помощи за първолаци, вдовишки, социални, баща издръжка, самотни майки. Жената е слаба и уязвима - трябва да си възпитава децата у дома.Все повече жени ще се самоубиват. На 50 г. кой ще я вземе на работа, а трябва да работи до 65 г.? Вместо да се плащат помощи на различни етноси, една помощ за всички българки
48
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е заради всички политици управлявали до ден днешен.
47
4
 
62
 
! Отговори
до ля ля преди 7 години
защото е по-лесно да се откажеш вместо да се бориш! шушляци!--------С кого и как да се борим, бе шушляк?Срещу Системата?Ами нали либерал - демокрацията е издигната в култ, като най-висшето достижение на човечеството???Нали всеки, който се опита да я критикува моментално попада дод графата - "червен" или Путински агент!Нали довчерашните мафиотски грабители на обществото днес са най-големите защитници на Системата, която ни докара дотук!Да себорим казваш?Как?Я дай личен пример?
46
2
 
45
 
! Отговори
57 преди 7 години
Сега пишете дежурното 'п. с. и. х. и. ч. н.о болна', та да не се разстройват 'нормалните'!
45
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато не изчезнат простаците, нищо добро няма да се случи.Тук са писали животни, не хора!Сигурно се лигавите около църквата с бира 2 литра -Ариана по празниците, смятайки, че сте нещо!Б.о.кл.у.к!***!
44
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гербаджия.Натрупването е станало по време на герп.Количествените натрупвания водят до качествени изменения.Вместо да вземе пушката и да утрепа няколко ***,па после да се самоубива
43
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гербаджия 53Откачалка, ...ти трябва да си на нейно място!
42
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е съвсем така, 48! Много пъти или не получаваш помощ, или не получаваш АДЕКВАТНАТА помощ! Особено тук в България. Хората имат деформирана представа за нещата, особено ако не ги касае драмата на другия. Безсмислени и глупави съвети, нетактичен укор., виж само коментарите тук! Самоубийците не са родени самоубийци, не са горделиви, просто са чувствителни хора с които обществото се отнася зле. Или са самотни по тази причина. Смъртта не решава нещата, ама много често и животът не ги решава! Ако тази жена е имала алтернатива, нямаше да се самоубие. Сега пишете дежурното 'психичнo бoлна', та да
41
7
 
45
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Вички религии от Шумер до днес самоубийството е най лошото нещо.В България има и работят силите на злото,които унищожават хората умишлено тикат ги към самоубийства чрез мизерия Тук е експериментален полигон на ЗЛОТО бъдете нащрек.Говорете с хората това не е техният избор.Това е нечий чужд избор излезте и изколете слугите на злото водещи ви дотук
40
8
 
33
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
до 52ама ти дълъг живот си имал !?:) няма ги хората дето да се опреш на тях защото им подарихте еднопосочни билети и се отказахте от Майка България защото е по-лесно да се откажеш вместо да се бориш! шушляци!
39
6
 
39
 
! Отговори
Пазете душата преди 7 години
Колкото безизходицата да е голяма самоубийство не решение то отнема право информирано изживее дарът на живота обрича на гибел и реинкарнация душата без да можеда се подготви за преминаване в отвъдно с познания необходими да освободи себе си от капан на реинкарнация и е крайна глупост да заключи завинаги душата в материален капан на злото и преражданията най лошо страданията се увеличават има неща в този свят търсещи уязвими съзнания за да ги докарва до самоубийство.Пазете душите си чисти хора
38
34
 
36
 
! Отговори
Гербаджия. преди 7 години
Вижте до какво ни доведе управлението на Огнян Герджиков и комуниста Радев. Тръгна си БОгЙКО и лошите неща започнаха да се случват. Гласувайте за поГРЕБ сложете край на самоубийствата.
37
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега що не триете гнусните коментари, и по принцип винаги ги оставяте. Бог да я прости, радвайте се ако сте още здрави, силни и имате надежда. Българина е подложен на масов психически терор от политици, работодатели и институции. Даже бедността е на 2-ро място след него. Това не е само от 30г насам а от 1300 , но през комунизма и предитова сякаш е имало повече грамотни и будни хора, които малко от малко са давали отпор. Сега и тях ги няма....
36
1
 
34
 
! Отговори
не смирен! преди 7 години
до 48 такива като теб (Смирени) стават роби!
35
3
 
38
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
пак никакъв контрол!!! нещо нищо не виждам като охранители или полиция в метрото - ама един път не съм виждал! само камерки и то като си става нещото да си става :) пък то камерките в съда ..... май май не важът!
34
16
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като цяло, самоубийците са горди и горделиви хора.Затова е важно човек да е смирен. Трябва квото да ти дойде - да го приемеш.Или да имаш смелостта да търсиш помощ от другите.Младо момиче...сигурен съм, че много хора биха й помогнали, просто трябва да поиска подкрепа.Или пък да пише обява че си търси мъж, и аз си търся жена която да обичам и да си я гледам.Затова - бъдете смирени !