Жена се хвърли пред влак на метрото в София

Движението на мотрисите е спряно в двете посоки
Обновена: 11 фев 2017 14:28 | 11 фев 2017 12:38, Елка Василева
147
Жена се хвърли пред влак на метрото в София
Снимка: архив, Булфото

Жена се е хвърлила пред движеща се мотриса на метростанция "Жолио Кюри", съобщиха от МВР.

Движението на метрото беше спряно в двете посоки между станциите "Младост 1" и "Васил Левски", съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Жената е загинала.

От МВР съобщиха, че жената е била на 46 години, самоличността й е установена, пише "24 часа".

По всичко личи, че инцидентът в метрото е самоубийство. Това каза за "Фокус" изпълнителният директор на Метрополитен ЕАД Стоян Братоев.

„Прегледани са записите в диспечерския пункт, на които се вижда как жената чака влака, засилва се и се хвърля пред него. Така че това е самоубийство – няма технически проблеми или друго, което да предизвика подобен инцидент“, обясни инж. Братоев.

Тялото на жената вече е транспортирано. Машинистът е изведен и ще бъде сменен до края на работната смяна. Предстои с него да работи психолог. „Жената буквално се хвърля върху предното стъкло“, обясни инж. Братоев.

Първоначално беше разпоредено да бъдат пуснати автобуси по маршрута на затворения участък.

Малко след 14 ч. от Столичната община съобщиха, че движението на метрото в отсечката "Васил Левски" - "Младост 1" е възстановено и в двете посоки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: метро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
17
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Психиката на самоубиеца изначално е на егоист. Честно казано не ги съжалявам, не мисля и че може да се помогне на по-ранен етап. Това са болни хора. Каквото и да става, няма нищо толкова ужасно и непоправимо, че да отнемеш живота си!
32
2
 
39
 
! Отговори
отдавна казано преди 7 години
Мъртвия с цветя не можеш да накичиш(колкото и да го кичиш)и глупакка на акъл не можеш да научиш(колкото и да го учиш).
31
4
 
33
 
! Отговори
Му-сака преди 7 години
Бойците на ИД, ако се хвърлят в пикови часове под мотрисите дали ще са по ефективни парализирайки градовете... защо да убиват 20 невинни хора, като биха засегнали хиляди,отнемайки им пари и време, как мислите?
30
39
 
38
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Последен акт на гадост от комплексирана злобна душица.И със смърта си, незначителната особа иска да тормози, да затрудни, да бъде забелязана и обсъждана поне веднъж.Браво, българко.Лека ти пръст. На каквото изстържат от релсите.
29
9
 
47
 
! Отговори
ggggg преди 7 години
Ако човек е видял сгазен от влак, никога няма да се самоубие по този начин...Защо тормози хората и машиниста да я гледат. Защо не се скрие и да си сложи въжето?
28
8
 
56
 
! Отговори
Семела преди 7 години
Публичното самоубийство в знак на протест или несъгласие с корупцията,политиката, мизерията на българския работник БИ взривило и събудило звяра в българина,както Арабската пролет...Но,нямаме силата да го направим...живота е дар, нека не обвиняваме загиналата за стореното
27
2
 
69
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Видими резултати с 200 лв пенсия до тука
26
2
 
58
 
! Отговори
Издислав преди 7 години
Ако всеки 75-80г.българин или онкоболен с оставащ кратък живот има куража да "коси" по някой доказано корумпиран политик или мутра,разбойник..... дали живота им би бил по смислен и полезен за самите нас...как мислите?
25
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скъса ли са и нервите.
24
1
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е издържала на напрежението миличката. Съболезнования на близките.
23
7
 
54
 
! Отговори
ПРЕДИ и СЕГА преди 7 години
Преди скачаха по площадите.Сега скачат да се самоубият.
22
4
 
59
 
! Отговори
Роко преди 7 години
Дайте статистика колко от самоубивата са на етнически българи,бивши/настоящи служители на МВР, МО, МВнР,Общински служители,Нотариуси,Магистрати и вещи лица по списъка на СГС или друг съд... вероятно 1 на 10 хиляди... Службогонци и социално превилигировани кандидат-самоубийци няма.
21
2
 
65
 
! Отговори
суровата истина преди 7 години
До ИздиславЦелта е българите да станат малцинство.
20
9
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последиците от кабинета на ГЕРБ
19
3
 
82
 
! Отговори
Издислав преди 7 години
Интересно ,че в БГ живеят многооо шведи а един случай на самоубил се швед не съм чувал...защо????
18
11
 
35
 
! Отговори
Жабок. преди 7 години
Ай стига сте се вживявали толкова, а. На всеки дупката е отворена и всеки сам ше си я затвори.
17
1
 
59
 
! Отговори
Йода преди 7 години
"Хампарцумян и Ко" - не прощават ... докато не бъдат озапнети и накарани да си платя за лъжатна, чрез "Закон за фалит на физ. лица"!
16
5
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ или БСП - който и да е на власт българите винаги ще бъдат психологически, наемници, тресящи се от страх, че ще останат без работа, че ще изгубят ипотекираното жилище, че ще останат без средства за съществуване, което води до физически болести и така работят като животни докато след 10-15 години накрая са напълно съсипани и болестите не ги отърват от мъките. Другият избор е да сложиш веднага край на мъките. А може и Марешки да си избере матреяла да ги оправи Марешки, евтин безнин за палене.
15
7
 
79
 
! Отговори
Много жалко преди 7 години
Самоубийството се наказва от най-висша инстанция. Трябва да се мисли за роднините, най-вече за родителите и/или братя и сестри, съпруг/съпруга как ще живеят и как ще го жалят. Винаги най-тъмно е преди изгрева. Несподелената любов и финансовите затруднения за едно младо момиче не трябва да са повод за отчаяние. Не утре, а още днес монетата може да се обърне. Хората трябва да живеят с вяра, не непременно в Исус или Мохамед, може своя си вяра, вяра че всичко има смисъл и че всичко е за по-добро...
14
11
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези случки са ежедневие в Лондон, например. Нали на запад ни водеше султана от Банкя.