Оставиха в ареста бизнесмена, пребил до смърт работник

Стоилов не платил на служителя си и той му взел вещи
Обновена: 18 фев 2017 10:51 | 18 фев 2017 08:15, Петя Славова
80
Оставиха в ареста бизнесмена, пребил до смърт работник
Снимка: Булфото

Софийски градски съд остави в ареста строителния предприемач Стоил Стоилов, обвинен, че е пребил до смърт свой работник.

Още по темата

Прокуратурата привлече като обвиняем предприемача, за когото са събрани доказателства, че вечерта на 13 февруари е убил 44-годишния си служител, като му е нанесъл множество удари с ръце, крака и хладно оръжие.

Престъплението е било извършено във вилно селище край пътя Ихтиман - Самоков.

Стоилов беше арестуван и обвинен преди три дни. Според обвинението, той е нанесял удари в продължение на един час върху работника.

Причината за агресията - строителният работник откраднал вещи и машини на Стоил Стоилов, защото от известно време не получавал пари за труда си, съобщава Нова тв.

След кражбата работникът се скрил при свой приятел край язовир "Искър".  Стоилов обаче го намерил и пребил. Малко след това работникът издъхнал в болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
5
 
! Отговори
обективен преди 7 години
Трябва да се действа изпреварващо ,особено когато изработеното е повече !Слагай си главата в торбата ,поне ще отървеш света от един крадец -бизнесмен !!! Така или иначе справедливост и правосъдие няма ! В България Правото е на страната на по-богатия ,това води до беззаконие и до саморазправи като тази ,НО КОИ ГО ИНТЕРЕСУВА ??
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е частен случай ,такива побой има безброй ,но не са завършвали със смърт.Проблема идва от правосъдието и контролните органи,синдикати и тям подобни псевдо защитни правата на работниците организации .Ако тръгнете по строежите в София ,а сигурно и по провинцията ,ще видите колко работят без трудови договори или в добрия случай с договор на минималната раб. заплата или на договор за 4-ри часов работен ден.Ако чорбаджията реши да не ти плати изработеното в пъти повече,няма какво да направиш
58
0
 
1
 
! Отговори
До 60 преди 7 години
Да си поправиш правописа!За последното не си прав.п.п.ОПРАВИ СИ ПРАВОПИСА!!!
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А шведите, които пребиват старци, се разхождат свободно по улиците.
56
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кога, такива ще виреят в нашата изстрадал а държавица...
55
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един от хилядите корекни бизнесмени.Преди месици ЧОВЕК остана сакат след седмици хранейкисе със сняг зада оцеле останал без работа и заплата от подобен честен бизнесмен.Къде е закона и на коя страна е???
54
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом е предприемач- ми да приеме теьнологията:1) око за око2) лопата за лопата3) кирка за киркаи 4) да напраат на майката му едно мулти боц с дръжките на сите лопати, кирки и мотики.
53
3
 
19
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Око за око...
52
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е запознайте се с българския бизнас, който довежда работника до полудяване и го пребива до смърт вече и в пряк смисъл. Тая малка случка е еманация на случващото се на трудовия пазар у нас.
51
0
 
60
 
! Отговори
какъв преди 7 години
работодател, неплащащ заплати, изверг и убицец, затвор доживотен за такъв.
50
1
 
55
 
! Отговори
петрова преди 7 години
Моля,проверете тази мутра-бизнесмен,в България 90 процента са такива,аткъде са му парите и тогава да бъде съден за убийство и крадени пари.Да изгние в затвора.
49
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви амуджи и араби, бе, човеко... Дори те не искат да седят тук.Искаха да докарат за работа филипинци и виетнамци, като разбраха какви са заплатите, им се изсмяха.
48
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Условна присъда. Човеко има пари, а на власт се връщат червените мафиоти
47
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
българите трябва да се изселят от тази скапана държава - да останат само амуджи и араби, това е планът на прехвалената демокрация
46
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е типичният български бизнесмен.Е, как очаквате подобни хора да въртят икономика?Работил съм във всякакви фирми, но вече с бългрски не ми се занимава.
45
0
 
50
 
! Отговори
асан преди 7 години
България е земя на мутри, Мутроландия.Доживотен затвор за този строителен "предприе-мач", неплатил заплатата-смърт.
44
0
 
55
 
! Отговори
маке преди 7 години
живота се мени днеска той утрепал утре някой работник ке пречука шефа си кат нема правила и закони въпрос на време е да ходим на работа с чифте пищови
43
3
 
35
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
в бг няма закони за политици и богати закона същестува за бедните.колко политици осъдиха ---делото се закрива че няма достатъна информация --няма свидетели сега тоя бизнесмена ще го пуснат след някоя година минимална или максимална присъда ще получи ли под въпрос
42
0
 
34
 
! Отговори
дд преди 7 години
Незнам просто какво трябва да бъде справедливото наказзание за тази ***
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Mutrite bogataachi se darjat otvratitelno s slugite ohranite schofiorite im no te si trajat strah hi e a i dobre im pladchtat mutrite milioneri pasi noje skspo da progledne ujas v bg otarvane ot mutri bogataachi nama te sa na vsjakade v bg