Хероин в сутиена, в бельото... откриха го на Капитан Андреево

Три жени пренасяли 3-те кг дрога, цената и е над 300 000 лв.
20 фев 2017 15:20, Анисия Иванова
10
Хероин в сутиена, в бельото... откриха го на Капитан Андреево
Снимка: Агенция "Митници"

Митничари откриха над 3 кг хероин, облепени по тялото на непълнолетно момиче и в бельото на две жени, на "Капитан Андреево".

Нарушителите са български граждани, които пътували в лек автомобил с българска регистрация, влизащ в страната от Турция, съобщиха от Агенция "Митници".

Пред митничарите шофьорът и трите пътнички обявили, че не пренасят стоки или валута за деклариране. Превозното средство е селектирано обаче за щателна митническа проверка.

При извършения личен преглед у трите пътнички митническите инспектори откриват общо осем пакета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество. Един от пакетите е открит, залепен в областта на кръста на непълнолетното момиче, а другите седем пакета са намерени в сутиените и долното бельо на другите две жени.

Извършеният на място полеви наркотест показва, че съдържащото се в пакетите прахообразно вещество е хероин. Общото количество на иззетия наркотик е 3.394 кг на стойност 305 460 лева по цени за нуждите на съдебната система.

Хасковският окръжен съд постанови постоянна мярка "задържане под стража" на двете жени, а на непълнолетното момиче е наложена  мярка "надзор от служител на Детска педагогическа стая". По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да им е на хаирлия на наркоманите хероин от ц и *** ски ***
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Батце се разкара и през ден започнаха да залавят наркотици, хм, интересно!
4
0
 
24
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
Семейство решили да изнасят нелегално животни.Мъжът казва на жената:- Слагаш костенурките в сутиена, а скункса - в гащите.- А миризмата... - пита жената.- Ако оцелее, оцелее, майната му - отговаря мъжът!
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тия 300 000 на тия ще им оскубят не само цветето ми ще им пръснат и саксийте!
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом е толкова постна новината,без имена, без инициали дори,означава че тези български граждани, са от онези дето на тринадесет са с по две деца.
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Три мулета са изгърмели контролирано за да мине безпроблемно основната пратка. И ние гледаме филми.